Swift Zits Behandeling

Een fantastische plek procedure is tandpasta. Het is echt een huis remedie die de tand des tijds heeft doorstaan. Dat steeds beweerd, het is echt van cruciaal belang je de juiste soort tandpasta gebruiken. Het moet een pasta, geen gel eigenlijk. Het moet eenvoudig en wit te zijn, zonder de noodzaak van een whitening elementen of additieven. Voordat matras, breng dan een schar van tandpasta tot elke smet. Daarna was het af in de vroege ochtend. Zwelling en irritatie zou moeten worden verminderd.

1 snelle oplossing voor acne is om ijs rechts om het puistje uit te voeren. Als het is heel besmette en pijnlijk, het ijs zal de bijstand kalmeren het en roodheid te verminderen. Wees voorzichtig niet weg te gaan ijs op je poriën en de huid veel te lang, dat gezegd hebbende, als deze weg kan smelten en leiden tot extra problemen dan dat het helpt.

Een andere manier onmiddellijk zorgen acne crèmes verrijkt met benzoyl peroxide. Benzoylperoxide is een bijzonder van de meest bekende puistjes-bestrijding componenten in over-the-counter gezicht wast en crèmes nu. Het helpt om te doden acne-resulteert in bacteriën en nemen extra olie die een omgeving die acne verwelkomen kunt maken. Net gebied een schar van het product op je puistjes net nadat je je confronteren hebt gewassen. Dit maakt het mogelijk te minimaliseren zwelling en gekapt irritatie. Het stopt gewoonlijk puistjes uit popping zo goed door het drogen ze op. Gezien het feit dat benzoylperoxide heeft een algemene drogen uitkomst van de poriën en de huid, moet je een olie-gratis moisturizer zo goed te gebruiken.

Honing is verlengd geïdentificeerd anti-schimmel en anti-bacteriële te zijn, waardoor het een geweldige plek acne verhelpen. Positioneren slechts een schar van honing op je puistjes meteen en reinig het af in de vroege ochtend. U kunt een sprint van kaneel en citroensap te mengen in de honing voor een meegeleverde beloning. Enkel ben er absoluut zeker van te wassen uit de plaats remedie in de ochtend, als honing is ongelooflijk plakkerig. U kunt eventueel zou graag een oude kussensloop gebruiken bij het maken van deze remedie om weg te blijven van ruïneren uw leidinggevende bed kleren.

Category: Dieten

Comments are closed.