Systeem-Zits leidt tot

gehele lichaam acne is een probleem dat miljoenen mensen treft het hele land. Van whiteheads mee-eters tot cysten, kan puistjes kijken over het hele lichaam van een persoon — op het bovenlichaam, rug, armen en zelfs billen.

Net als gezicht acne, is het menselijk lichaam acne veroorzaakt door verstopte poriën en extra olie productie. Het kan ook worden verergerd door zweet en zeker van chemische stoffen die kunnen worden gevestigd in geselecteerde toiletartikelen of woonplaats oplossingen.

Odds zijn, als uw vaders en moeders hadden menselijk lichaam puistjes, zal je net zo goed. Het is bewezen dat acne is een genetische aandoening.

lichaamsbouw acne wordt veroorzaakt door overmatige transpiratie, bacteriën, oliën en chemische stoffen die de huid kunnen irriteren en leiden tot puistjes.

Zelfs al zou je geneigd zijn aan te nemen dat uw totale lichaam acne een indicatie van onjuiste netheid zou kunnen zijn, dat is niet echt typisch de omstandigheid. In sommige gevallen, in punt ook significant het wassen van de huid met agressieve zeep en reinigingsmiddelen kunnen zelfs verergeren de huid en veroorzaken nog veel meer puistjes.

Alle door de puberteit bij tieners en jonge tieners, kan acne worden veroorzaakt door hormonale schommelingen die output van talg in het lichaam — een olie die is de natuurlijke manier uitgescheiden door de huid vast te houden vochtig en gezond te beïnvloeden. Niettemin, wanneer puberteit raakt, hormoon productie wijzigingen aanzienlijk en verandert het lichaam normale processen. Je zou zelfs veel zweet meer dan normaal, dat ook kan verergeren de poriën en de huid en brengen zits.

Als je gevoelige huid, vooral zepen of detergenten kan ook leiden tot breakouts. Als u een onverwachte verhoging verantwoord in lichaamsbouw zits die er niet was vlak voor, noteer eventuele wijzigingen in de gewoonte of levensstijl. Van tijd tot tijd, een gemakkelijk aan te passen in wasmiddel is voldoende om het begin van hele lichaam acne veroorzaken.

1, als je net de laatste tijd overgeschakeld detergenten of toiletartikelen, en uw acne kwam met deze aan te passen, sluit de toepassing van het nieuwe product of de dienst. Als uw huid ruimt met de beëindiging van een specifieke koopwaar, weet je dat het kan misschien hebben verergerd.

In de meeste scenario’s van het lichaam van acne, zelfs zo, een nieuw wasmiddel of zeep is niet de schuld. Extra olie en zweet kan raken in je poriën, zodat het beheersen van die gebeurtenissen is belangrijk in het genezen van je hele lichaam acne.

Als uw lichaam is vettig en geneigd tot puistjes, kijk op een eenvoudige acne-body wash, dat is opgebouwd uit acne-bestrijding componenten van dit soort als benzoylperoxide of salicylzuur. Gebruik ze na een werkdag, en werk je weg tot twee keer per dag indien noodzakelijk.

Als acne is een gestage probleem, er zijn voorgeschreven medicijnen beschikbaar. Als uw acne is zeer ernstig, kan orale geneesmiddelen zoals Accutane of bepaalde antibiotica kristalheldere je poriën en de huid te ondersteunen.

p Er zijn ook recept crèmes en gels die remedie hardnekkige puistjes kan ondersteunen. Deze dingen kunnen alleen worden bereikt door het bekijken van een arts.

Gebruik gratis passende outfits die is gemaakt van ademende materialen zoals katoen. Dit kan u helpen aanzienlijk minder en eindresultaat zweten in minder puistjes op je lichaam.

Vergeet niet dat hoewel het verleidelijk is om herhaaldelijk te wassen uw beschadigde-poriën en de huid met anti-acne producten, kan het echt verergeren de problemen. Zich te houden aan het wassen van uw huid wanneer een werkdag, of direct na een training of zware zweten of twee keer.

nemen in een goed uitgebalanceerd dieet regime dat in fruit, groenten en granen totaal is geladen kan ook puistjes te voorkomen.

Het is essentieel te blijven gaten te houden wanneer uw hele lichaam-puistjes breakouts zich voordoen, indien ze zich voordoen sporadisch. Wijzend op de tijd van de maand en welke bezigheden u samenwerkt op dat moment kan helpen lokaliseren een brengen.

vrouwen kan menstruatie acne leiden niet alleen op het gezicht, maar het lichaam ook. Hormonale-geboorte-control drugs kan een goed systeem voor het beheer van het lichaam acne bij meisjes die ondergaan vanaf het vanwege hun menstruele cycli zijn.

Category: Supplementen

Comments are closed.