Taak Beschrijving voor een Registered algehele gezondheid Gegevens Technician

Geregistreerd algehele gezondheid data specialisten samenstellen en organiseren van wellness informatie gegevens, waaronder eventueel patiënten medische achtergrond, diagnostische controle voordelen, beweerd en waargenomen verschijnselen en symptomen, evaluatie resultaten en therapieën. Ze zijn ook betrouwbaar voor de behandeling van de kennis voor nauwkeurigheid, hoge-kwaliteit en veiligheid. Ze kan heel goed overleggen met welzijn zorg bedrijven om ervoor te zorgen dat alle informatie is zeer duidelijk en begrijpelijk en informatie bij te werken als dat nodig is.

De algemene gezondheidszorg wijk is de overgang van papier wellnessbehandeling informatie op elektronische welzijn van gegevens. Geregistreerd wellness details experts zijn meer en meer met de naam op bedreven met pc-technologie en digitale welzijn rapport software.

In overeenstemming met de BLS, meest welzijn behandeling bedrijven willen de gezondheid info deskundigen die credentialed huren. De Registered algehele gezondheid Informatie en feiten Technician (RHIT) referentie wordt toegekend door de Amerikaanse Wellness Info Administration affiliatie. Kandidaten voor de RHIT diploma moeten paraferen verdienen een associate’s degree via een geaccrediteerde hogeronderwijsgemeenschap systeem dat cursussen in professionele medische terminologie, anatomie en fysiologie, personal computer science, database management en andere gebieden van de studie omvat.

Werk mogelijkheden voor geregistreerde algehele gezondheid informatie deskundigen ogen nu zo snel mogelijk samen met de volledige sector van de gezondheidszorg. In overeenstemming met de BLS, werk in de discipline moeten maximaliseren door 20 procent tussen 2008 en 2018, dat is een veel sneller dan de reguliere voor alle andere beroepen. Taak potentiële klanten zullen naar verwachting het grootst zijn voor zowel geregistreerd zijn feiten technici die scholing en praktische ervaring met computer technologische know-how hebben.

Het middeninkomen voor een welzijn info technicus met ingang van mei 2008 was $ 30, 610, volgens de BLS. Al die specialisten die voor de federale uitvoerende macht gewerkt gemiddeld veel meer dan $ 42.000, maar deze gebruikt in niet-openbare artsenpraktijken verworven iets meer dan $ 26.000 per jaar. PayScale.com zet de benaderde normale loon voor geregistreerde algehele gezondheid informatie-experts met veel minder dan 10 jaren werkervaring op het betrekken van $ eleven.fifty en $ seventeen.fifty voor elk uur vanaf maart 2010.

Category: Dieten

Comments are closed.