Tabletten die helpen bij puistjes

Extra androgeen in het systeem kan leiden tot puistjes. Anti-androgeen tabletten kunnen worden aanbevolen om te helpen met puistjes.

Anticonceptie tabletten kunnen worden goedgekeurd om dames te bieden heeft met hormonale acne. De lage doses oestrogeen steun verminderde de totale van androgeen in het lichaam. Start beheren drugs kan heel goed worden voorgeschreven om samen met anti-androgenen.

Compact hoeveelheden corticosteroïden kan ook de hoeveelheid geld van androgenen in het bloed te verlagen. Deze worden vaak aanbevolen samen met delivery management supplementen.

Antibiotica kunnen worden voorgeschreven aan iemand met ernstige puistjes. Deze medicatie helpt slopen de kiemen die zal leiden tot puistjes cysten.

Accutane is normaal gesproken het laatste redmiddel voor dermatologen beheren van een cliënt met extreme acne. Deze behandeling heeft een aanzienlijke kans op succes en helpt littekenvorming te voorkomen, maar kan leiden tot een heleboel harde kant resultaten waaronder aangeboren afwijkingen.

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.