Tae Bo voor vet te verminderen: Mijn expertise en resultaten

The Blue Bokszak

De Tae Bo dvd’s heb ik kwam met een blauwe bokszak. Ik wezen kocht de bokszak om de reden dat ik wilde een bokszak ik zou kunnen hebben op de grond. Het was niet een heel superieur boksbal voor de reden dat het ook mild. De basis is water drinken om het te wegen maar de blauwe element is volledig van de lucht. Het bewoog zich rondom veel te sterk toen ik sla er vooral omdat er was vrij weinig weerstand. Dus ik heb het niet gebruikt zeer aanzienlijk. Maar de tas kwam met twee dvd’s die Tao Bo routines bevatten.

Kort na het uitvoeren van een aantal studie ontdekte ik veel meer over Tae Bo. Gezien het feit dat het de bedoeling is geweldig voor overgewicht verminderen zijn en zorgen voor een uitstekende cardio-oefening ik een besluit in te stellen op de proef. Ik heb tonnen werk activiteiten om ernaar te kijken naar. Om het examen heb ik besloten om het te gebruiken 6 keer per week en zie hoe productief het was voor het ontvangen ontdoen van lichaamsvet. Veel mensen hebben kilo’s gebruik te maken van Tae Bo gedaald en de meeste van de beoordelingen zijn superieur. Het wordt gebruikt door mannen en vrouwen, maar meestal dames.

Eerste indrukken

ik de begin DVD en samen vastgesteld. Een van de te beginnen met items die ik verworven was dat je bedoeld zijn om je arm of been te trekken als je naar het doel in plaats van het volgen door middel van. Wanneer u een grote boksbal slaan de zak stopt u. Met deze tas moet je moet stoppen op je eigen. Als je uiteindelijk niet en schuif het duurde niet lang genoeg de zak beweegt van u af en messes up van uw timing.

timing, tempo en commando zijn van vitaal belang. Als u doorgaat met het zijn in beheer kun je een goed ritme te houden. Ritme is een enorme deel van Tae Bo. Als je er bij neervalt beheren je eventueel nodig hebt om te stoppen en wachten op de tas. De in eerste instantie een aantal periodes Ik sla de tas verhuisde ik het allemaal over veel te sterk, maar ik aangepast. Ik kan hard slaan zonder het verplaatsen van de tas een stuk maar het duurde te observeren. Het regime was makkelijk te houden aan. Er zijn geen verfijnde acties.

Ik kreeg een klein bezwete doen van de uitoefening regime maar ik was niet badend in het zweet als de mensen in de film. Ze waarschijnlijk uit gewerkt in een hetere atmosfeer. Al snel na het beëindigen van het schema ik was niet buiten adem. Er was wat spiermassa uitputting maar ik ademde niet uitdagend en ik was niet echt moe. Ik kon zijn blijven sessie voor een, terwijl meer tijd uit te oefenen. Het afkoelen strekt bij de finish van de oefening routine waren geweldig. Ze lieten me nog steeds relaxed gevoel.

Het was intrigerend en had voldoende keuze om mij te behouden uit te vervelen. Ik deed een vareity van trappen en stoten, samen met enkele hele lichaam pond oefeningen en stretching. De diepte was wat ik overwegen matig en de lengte was klein. Het duurde slechts drie kwartier. Als ik dat doe cardio oefeningen zoals joggen of fietsen Ik werk meestal uit voor twee uur. Dus ik beschouw 45 minuten een beperkte oefening. Ik heb niet echt het gevoel dat ik verbrand veel calorieën, maar ik voelde me alsof ik een dutje kon gebruiken.

de trade-off

Het dilemma met het volgen van een regime is dat er niet een heleboel thuis voor verbetering. Vaak ik de concentratie op het verbeteren van mijn kracht of uithoudingsvermogen. De routines werd een klein stuk makkelijker op mijn lichaam en ik verbeterde mijn soort. Maar ik hoefde niet een ton om te proberen voor en ik kon niet behouden brandende veel meer en veel meer energie. Het was niet zoals lopen waar ik geprobeerd met behulp van zoveel goed te doen draaien en ontworpen brede vooruitgang.

Het was een geweldige deal aanzienlijk minder repetitief dan fietsen of joggen binnenkant van. Fietsen of binnen werken is vermoeiend. Toch kon ik niet doen Tae Bo terwijl ik kijk naar een tv of film. Dus ik moet opzij moeten gevestigde wat tijd om het te doen. U moet zich richten op wat je doet. Dus je kunt niet multitasken.

Skip The Bokszak?

identificeerde ik het moeilijk om de video en blik op de bokszak op precies dezelfde tijd te genieten. Het verdeelde mijn aandacht. Naar hen te luisteren geserveerd, maar ik kon niet de mensen zien in de online video een groot deel van de tijd. De bokszak ruimte inneemt en dwingt je om te oefenen omheen. Dat impliceert dat u nodig hebt om een ​​tv hebben in de exacte huis als de bokszak.

De bokszak is fantastisch voor het werken aan opdracht. Het maakt het ook met je kracht en tempo. Als u slaan de tas lastig en snelle hoewel controle houden het zal een specifiek lijken. U kunt het te raken lastig zonder triggering over te dragen rond een ton. Het biedt u een aantal handige antwoorden, maar heeft de neiging om het een uitdaging om zich te houden aan het werk regime te maken. Een groot deel van de mensen een hekel aan de bokszak simpelweg omdat ze niet kunnen toeslaan het lastig zonder dat verprutsen het plan en slechts twee van Billy Blanks dvd’s gebruiken. Zijn meest bekende en meest gewaardeerde lichaamsbeweging routines maken geen gebruik van maken.

zou ik pleiten voor u proberen een bijzonder van de verschillende Billy Blanks DVD’s die niet de tas niet gebruiken. Op zijn minst proberen een van hen in eerste instantie.

Effecten

Na het uitvoeren van Tae Bo voor een 7 dagen ik miste 1 een / zestien ‘. Dat is het meten van de omtrek van mijn darm . Mijn pond daalde met bijna 2 kilo. Ik had verwacht dat het gewoon een geweldige deal verlengd. Dus het werkte beter dan ik had verwacht dat het zou. Bovendien kappen van vetten het was ook uitstekend voor mijn spiermassa.

De enige manier waarop ik kon echt de hoogte dat ik ervoer verloren extra vet was om te wegen en meten mezelf. Uw voordelen zal vrijwel zeker niet het hetzelfde als mijn resultaten zijn. Iedereen is divers. Dus ik zou adviseren je het op zijn minst een paar maanden en doe er wat inspanning in. Tae Bo levert een nuttige oefening sessie schema voor het maken van spiermassa en het wegwerken van ongewenste vet.

Voor de beste voordelen die ik zou onderschrijven proberen slechts een van de a veel strengere Tae Bo routines. Op die manier zou je veel meer energie te verbranden en in superieure conditie. De dvd’s op de juiste zijn enkele van Billy Blanks Tae Bo meest effectieve oefeningen.

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.