Tai Chi voor stabiliteit en gezondheid en fitness

Wat is Tai Chi?

Tai Chi, of Tai Chi Chuan is een oude, geleidelijke-motion kleine impressie Chinese krijgskunst erkend en geoefend voor haar welzijn voordelen en zelf- verdediging methoden. Tai chi oefeningen worden verondersteld afkomstig te zijn van een taoïstische priester uit een tempel in de Wu Dong bergen van China.

Om te beginnen was het een vechten vorm, maar boven de tijd ontwikkeld tot de langzame, licht vloeiende training zijn we het meest gemeen met. De meesten van ons aannemen van tai chi oefeningen als een training voor de ouderen, maar dat is niet het hele verhaal.

Tai Chi routines kan worden beoefend door iedereen, jong en oud, en enorme hoeveelheden mensen tai omarmen chi om zijn talrijke voordelen voor de gezondheid. Tai chi voordelen komen uit de 3 functies van tai chi, met name gezondheid, meditatie en martial arts (zelfverdediging).

Gezondheid Voordelen van Tai Chi

Behalve zijn potentieel om angst graden gekapt, is tai chi is efficiënt blootgelegd in het veroveren van paniek en wanhoop, met uitzondering van het verbeteren van de bovenste en verminderde hele lichaam aanpassingsvermogen, balans en spiermassa kracht.

Meer volwassen personen die tai chi beoefenen beweegt vaak zijn aanzienlijk minder geneigd om vallen en fracturen. Het welzijn industrie heeft blijken zeer goed geïnformeerd over de nogal een paar voordelen van tai chi tot de leeftijd te zijn.

Een studie uitgevoerd aan de Tufts College vastgesteld dat personen met ernstige knie-artrose die oefende de tai chi bewegingen minimaal twee keer per week ervaren aanzienlijk een stuk minder pijn en meer lichamelijk actief zijn dan mensen die dat niet deden. De gelijkaardige resultaten werden waargenomen bij patiënten met de ziekte van Bechterew, een inflammatoire artritis van de wervelkolom.

Extra wetenschappelijke studies op prestigieuze universiteiten en professionele medische instellingen continu ontdekt tai chi om behulpzaam te zijn bij de behandeling van omstandigheden dit soort als borsten meeste vormen van kanker, hoge bloeddruk, de ziekte van Parkinson, beroerte en coronaire hart ziekte.

Meditatie aspecten van Tai Chi

algemeen uitgelegd als ‘meditatie in beweging’, tai chi oefening routines verlaagde bloeddruk, boost slaap uitstekend en ondersteuning daling langdurige lijdensweg. Tai chi helpt een persoon veel meer zelfbewust en rustiger. Als een persoon komt in de meditatieve bewegingen van tai chi, de hersenen en het menselijk lichaam het werk doen in harmonie tot een grotere algehele gezondheid te bereiken.

Tai Chi als Martial Artwork.

Als een Chinees martial kunstwerk, de trage bewegingen gebruikt in tai chi oefeningen maken het zeer geschikt voor het leren van zelfverdediging benaderingen. Hand-to-hand overwinnen onderwijs eindigde bij hele tempo, dit soort zoals wordt gebruikt in militaire en rechtshandhaving onderwijs, profiteert in het algemeen in veel blessures. Vuistslagen zonder dat volgt door middel van met de juiste gezamenlijke klemmen en worpen is ook een vruchteloze strijd scholing.

In tai chi bewegingen, waar ideaal systeem commando wordt beoefend, ligt de nadruk plaats op nauwkeurige macht en specifieke tempo in plaats van brute hardheid en agressie. Tai chi workout routines leren een individu om extra gevoelig voor zijn omgeving, zodat hij over het algemeen goed geïnformeerd over loerende gevaar zal zijn. De workout routines leer hem om de druk af te leiden door de manier waarop hij beweegt zijn hele lichaam. Hij leert voldoende om te rusten en ga zachtjes maar specifiek zodat enige macht gebruikt om het menselijk lichaam ideale zal bewegen door zonder wat resulteert in enige problemen.

Master Tai Chi

p Het is moeiteloos tai chi cursussen waar je woont te vinden. In New York Town, hebben verschillende ziekenhuizen, scholen en sportieve activiteiten en het bestuderen van instellingen zoals cursussen opgenomen in hun curriculum. In de 92e St. Y. op Lexington Ave., Is tai chi geleerd om senioren door een mevrouw Carolyn Perkins. Haar lessen zijn zeer goed bekend, en mensen vandaag met orthopedische problemen worden aangeduid door hun artsen aan te melden voor hen.

Ms Perkins geeft ook les aan een aantal ziekenhuizen in de metropool en doet private coaching als perfect.

Seated Tai Chi voor mensen met artritis

Dr Paul Lam heeft vervaardigd deze DVD voor mensen die niet in staat om te staan ​​of zijn wankel op hun tenen. Het heeft opgedaan geweldige getuigenissen van dankbare klanten die essentieel zijn voor tai chi doen en kon niet tot nu toe.

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.