Tamarinde Health extra voordelen: het Voedselrijke Superfood

Wat is Tamarinde?

Tamarinde, afkomstig uit tropisch Afrika en de Middellandse Zee, is in feite het identificeren van de boom die tamarinde bladeren en compacte vruchten creëert. Hoewel het wordt verklaard te zijn ontstaan ​​uit Afrika, het heeft een zeer lange staat van dienst in India, waar het gewoonlijk wordt gebruikt om kruiden curry’s en vele andere gerechten. De tamarinde vrucht is eetbaar en kan gegeten worden zoals het is. Hoewel het voorkeuren behoorlijk bitter toen jonger, de volwassen en rijpe vrucht is niet van plan om zeker een off-putting smaak. In punt, het heeft een pittig, scherp stijl. De tamarinde vrucht wordt ontdekt binnen slechts de bruine peulen van de tamarinde boom. Binnen in de pod is een gladde bruine pulp die is ingekapseld met moeilijke zwarte zaden.

Welk element van Tamarinde wordt gegeten?

Floor Tamarinde bladeren, de pod-achtige tamarinde fruit en de delicate pulp binnenkant van de peul zijn allemaal eetbaar. Maar vreselijk gegeten is de delicate pulp in slechts de pod en het bestaat uit veel voedingswaarde en welzijn winsten.

Als grond, tamarinde is een kruid dat een speciale zure en pittige smaak heeft. In veel van de bekende Zuid-Indiase gerechten, wordt Tamarinde gebruikt als smaakstof, het seizoen rijst en maken kruidige chutneys en curry’s. In Mexico wordt tamarinde algemeen gebruikt om zoete gerechten met name snoep en zoete siropen maken.

Tamarinde Welzijn Beloningen

Tamarinde is een prachtige anti-inflammatoire, anti-cholesterol, anti-bacteriële en mild laxeermiddel. Het welzijn voordelen van tamarinde en zijn geneeskrachtige woningen zijn verschillende en werden historisch erkend lang van tevoren van wetenschappelijke rapporten en analyses werden uitgevoerd op tamarinde. Laten we kijken op de wonderlijke gezondheid voordelen van tamarinde:

1 Tamarinde en Constipatie:. Tamarinde bevat een groot deel van voedingsvezels. Voedingsvezels, terwijl niet gezond, is echt van cruciaal belang in ons lichaam. Het kan helpen bij het reguleren van de stoelgang en reinigen van onze spijsvertering methode uit verschillende schadelijke en overbodige stoffen. Gewoonlijk is tamarinde in dienst om te gaan met maag aandoeningen zoals obstipatie. Tamarinde sap wordt gemeld om snel hulp te geven voor mensen lijden aan constipatie. Door het reinigen van onze programma’s, de vezel ook zal bijdragen tot het verminderen van schadelijke giftige stoffen uit ons lichaam.

twee. Tamarinde en cholesterol. Op dit moment, personen krijgen te snacken op maaltijden die geladen zijn met koolhydraten en energie die consequentie bij het verkrijgen van in het lichaam opgeslagen als vet. Het lichaam vet in deze voedingsmiddelen is zeer schadelijk en kan heel goed verstoppen als plaque die slagaders omvat het hart klompen. Tamarinde wordt gemeld om bijstand bestrijden en verminderen de hele cholesterol bedraagt ​​speciaal de slechte LDL-cholesterol, en het behoud van de fantastische HDL-cholesterol. De slechte cholesterol verhoogt de kansen van het lijden van hartkwaal en hypertensie. Tamarinde snijdt dus beneden de kans op het krijgen van coronaire hartkwaal door een drastische volledige cholesterolgehalte verlagen in het bloed.

3. Tamarinde en Keelpijn. Tamarinde is vrij nuttig in het genezen van pijnlijke en jeukende kelen. Een eenvoudig zout h2o gorgelen gemengd met droge poedervormige tamarinde bladeren of schors kan snel leveren noodhulp aan keelpijn. U kunt deze tamarinde water gorgelen maken door eenvoudig mengen 50% een theelepel vloer tamarinde bladeren in lauw h2o. Zorg ervoor dat de combinatie is perfect gewoon geroerd omdat je nooit wilt dat de kleine poederdeeltjes verstikking u

4 Tamarinde en coronaire hartkwaal:.. Tamarinde is een superieure bron van anti-oxidanten , vezels en kalium dat alle omvangrijke in het onderschrijven van een gezonder hart. Vanwege zijn puur natuurlijke anti-inflammatoire huizen, Tamarinde is zeer productief in de omgang met ontstekingen, in het hart slagaders of wanden, veroorzaakt door hartproblemen. Tamarinde heeft ook-carb vechten attributen dat het een zeer goede voedingsmiddelen te voorkomen cardiovasculaire aandoeningen. Het is anti-cholesterol kwaliteiten helpen schade plaque die kunnen zich ophopen in de slagaders omvat het hart. Wat is extra, tamarinde bevat nul ongewenst vet dus het vrijelijk extra aan soepen of curry kan zijn zonder het verkrijgen van zorgen te maken over het vet geschreven inhoud

vijf Tamarinde voor verkoudheid en griep:.. Voor de reden dat van zijn hogere hoeveelheden vitamine C die het lichaam normale afweer en immuunsysteem verbetert, tamarinde is echt superieur voor natuurlijk genezen van het beheer van de neus als gevolg van verkoudheid. Het mengsel van tamarinde en peper kan wonderen doen in het ontruimen geblokkeerd neusholtes. Voor droge neus, kan tamarinde ondersteunen bevochtigen de neus waardoor ongecompliceerd ademhaling. Een eenvoudige soep gemaakt van tamarinde en peper, gekookt met andere greens van uw alternatief kan leveren snelle reductie. Andere manieren van het gebruik van tamarinde voor verkoudheid en griep zijn: eenvoudig kauwen of zuigen op de tamarinde (als je wil zeker niet de hersenen een beetje pittige smaak), het genereren van een eenvoudige thee met de tamarinde pulp ingebouwd in plakken en het opbouwen van een moeiteloze helemaal klaar- en-klare natuurlijke verbruiken door het mengen van de tamarinde plakken in warmte water

6 Tamarinde voor Skin:.. Tamarinde is een rijke bron van anti-oxidanten, flavonoïden en caroteen die kunnen voeden en verjongen vernietigd poriën en de huid. 1 van de gezondheidsbevorderende toegevoegde voordelen van tamarinde is het verwerven van anti-inflammatoire eigenschappen, waardoor het een krachtige behandeling voor de behandeling van ontstekingen van de huid op een natuurlijke manier. De zaden of vruchten kan vloer tot een pasta en toegepast op de besmette plek. Tamarinde is een zeer goede bron van vitamine C, dat stimuleert op een natuurlijke wijze gezonde stralende huid. Op de top van dat, Tamarinde bevat voedingsvezels die helpt reinigen van de darmen en het vergroten van een normale stoelgang, waardoor het uitroeien van toxische verbindingen. Hoger bedrag van verontreinigingen in het lichaam veroorzaakt puistjes en pukkels break outs die zijn heel lelijk

7 Tamarinde en oogontsteking:.. Tamarinde is meestal werkzaam in de behandeling van verschillende oog omstandigheden en bacteriële infecties zoals, droge ogen, roze ogen en ontstekingen. Simpelweg vanwege de aanzienlijke anti-inflammatoire eigenschappen, is het van geweldig voordeel als het gaat om het genezen ontstekingen in verschillende elementen van het oog. Tamarinde is vastgesteld vergelijkbaar, een verbinding die het oppervlak van de cornea omgaat bevochtigt zijn. Synthetische oogdruppels kan geven korting, maar het biedt het verlangen om voortdurend gebruik maken van de druppels. Met behulp van tamarinde, kan een all-natuurlijke oog vallen worden gemaakt om grote rustgevende hulp te verlenen.

acht. Tamarinde en Diabetes. Hoewel er beperkt onderzoek met betrekking tot de gezondheid en fitheid tamarinde voor diabetes, is verlengd tamarinde gebruikt als een volledig natuurlijke en traditionele medicijnen voor diabetici te behandelen. Superior consumptie van superieure carb voedingsmiddelen zoals vette en vrij zoet voedsel items worden erkend bloedglucose en insulineresistentie te maximaliseren. Tamarinde heeft bloedglucoseverlagende en superieure-carb bestrijding eigenschappen die goed kan hebben een belangrijke invloed op significante bloedsuikerspiegel in het bloed verminderen. Extra, tamarinde kan heel goed helpen deactiveren amylase, een enzym dat het gehele lichaam koolhydraten opneemt. Door het uitschakelen van de gevolgen van amylase, misschien tamarinde staat verminderen bloedsuikerspiegel concentraties.

negen. Tamarinde en Lichaamsgewicht Reduction. Afgezien voor steeds vrij dieet en vol met B-complex vitaminen , tamarinde heeft zeker geen overtollig vet materiaal, om deze reden aan uw dieet kan worden toegevoegd zonder dat het krijgen van zorgen dan het lichaam vet bevatte krijgen. Tamarinde, extra aan uw dieet programma, kunnen zeer nuttig zijn bij het remmen van de functies van een enzym, amylase dat koolhydraten en verkooppunt absorbeert in het lichaam als vet. Tamarinde is ook een geweldig eten spullen voor het voorkomen mollig als het binge-eters zal helpen om overtollige consumeren te beheren en door marketing serotonine neurotransmitter niveaus en de ondersteunende smelten overmatige energie en extra vet opgeslagen in het lichaam.

weg

10. Tamarinde en bloeddruk. Een van de belangrijke fundamentele veroorzaken van grote bloeddruk momenteel is belangrijk consumptie van natrium in onze voeding plan. Als in hoofdzaak als natrium is essentieel in ons lichaam, kunnen hogere bedragen ernstig schaden lichaamsbouw organen en eindresultaat maximaliseren in het bloed stress. Inclusief voedsel rijk aan kalium voor onze voeding programma’s kunnen de negatieve gevolgen van natrium te keren in ons bloed en normaliseren bloeddruk. Tamarinde is een welvarende aanvoer van kalium. Een half kopje van de offerte bruine pulp bevat ongeveer 377 mg kalium.

Precies waar Ontdek Tamarinde?

Tamarinde kan vaak worden verworven in de pod of pasta soort. U kunt deze beschikbaar vinden in de Indiase of Mexicaanse handelaren en supermarkten dicht bij de stad. De bruine peulen bevatten zaden worden vooral gebruikt in de keuken, dus je kan ze het meest waarschijnlijk vinden in de industrie.

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.