Tand Whiteners en Mijn Bridge

meeste tand witmakers gewoon duidelijk afstand de ongelooflijk bloei van het glazuur van je tanden, waardoor de heldere, witte glazuur onder hen. Dit werkt niet voor brugwerk, die geen echte glazuur en kan niet glazuur ontdaan van hen hebben. Als eindresultaat, als je een brug en gebruik van traditionele tandenbleekwaters zal je waarschijnlijk behoorlijk ‘gecombineerd’ voordelen.

Niet alleen tandenbleekwaters geen invloed op bruggen, maar ze kunnen echt smurrie uw brugwerk als zeer goed. Een flink aantal van de strips zijn een goo of pasta die zit op het glazuur en lichter hen dan een periode van dagen of maanden. Goed borstelen zal nemen overblijfselen uit uw standaard email, en de meeste daarvan lost toch. Dat gezegd hebbende, als de banden of de inhoud ervan vast komen te zitten in je brugwerk, kunnen ze gewoon houden daar enige tijd en kan zelfs leiden tot bacteriële infecties.

Als u rekening te houden met het verkrijgen van uw tand vakkundig of in de residentie gewit, zorg ervoor dat uw tandarts weet dat je bezorgd bent over uw brug zijn. Afhankelijk van de locatie van uw brug, is het misschien niet significant duidelijk dat de brug is donkerder of een divers schaduw van uw andere emaille. Ook kan de tandarts kunnen hebben een aantal aanbevelingen voor het bleken van de brug op zijn persoonlijke, zodat het overeenkomt met je natuurlijke glazuur.

Talrijke personen het gevoel dat als ze een brug, worden ze gevangen met de manier waarop het lijkt te zijn. Terwijl het vervangen van een brug kan prijzig zijn, het is niet speciaal uitdagend, zodat het uw brug leidt tot je ware problemen met zelfvertrouwen of invloed op uw positie prestaties, voor geval, dan kan het betalen af ​​om een ​​nieuwe te krijgen bepaalde dat is beter afgestemd op uw email. Voordat je dit doet, maar zorg ervoor dat u eventuele wijzigingen in uw authentieke tanden die u het regelen, zodat je niet helemaal opnieuw te eindigen in de vergelijkbare boot te maken.

Als u daadwerkelijk wilt uw tanden lichter te maken, maar zijn bezorgd dat uw brug niet zal overeenkomen, heb je verschillende eenvoudige keuzes. Verschillende mensen wassen hun monden met waterstofperoxide, die alle-natuurlijke glazuur en brugwerk ongeveer op dezelfde bleekt. Andere mensen gebruiken zuiveringszout en H2O om zowel hun all-natuurlijke en synthetische glazuur en praktijkervaring geweldige voordelen schrobben. Vooruitlopend op u een van deze te doen, toch, contact op met uw tandarts om er zeker van dat er geen verklaring is in uw persoonlijke mondgezondheid achtergrond dat zou vereisen dat u uit de buurt van deze alternatieven te houden te maken.

Als u brugwerk, de meest vitale detail te doen is de behandeling ervan. Op geen enkele wijze in staat iemand die is niet professioneel opgeleid uw tanden te behandelen – ernstige of anderszins – in any way. Dit bevat veel ‘kiosk’ witmakers die je kon zien dat hun product al je tanden witter zal maar kan in wezen ernstig uw mond als een volledige.

beschadigen

Category: Gezond eten

Comments are closed.