Tanden Beitelen en Tanden Schuring: tandheelkundige ingrepen Echt de moeite waard Afwenden

Elke individuele traditie heeft mensen enthousiast om offers te brengen in te kopen om veel oppervlak meer wenselijk waarschijnlijk een minderjarige veel meer waarschuwing moeten worden gebruikt?

In de jungle van Indonesië, een stam erkend als de Mentawai hebben hun eigen normen voor elegantie. Omdat ze in een verre ruimte die ze hebben opgevangen van een fantastisch aanbod van hun tradities en individualiteit als mensen, en dus verblijven hun eisen van aantrekkelijkheid zijn relatief exclusief. De Mentawai denken over puntige emaille prachtige rond vlakke, zelfs email te zijn. Vanwege dit regelmatig, een flink aantal van de Mentawai vrouwen beslissen over om de hoeken van hun tanden gebeiteld afwezig en dan de rest afgevijld om details. Het ritueel is schrijnend en laat het glazuur geruïneerd en geneigd om microben, druk, en ziekte, maar de meisjes waarden dan ook krachtig te verduren in te kopen om het resultaat van verbeterde aantrekkelijkheid.

Bereiken Hoewel de Mentawai-stam is een stuk meer buitensporig zijn in hun techniek om tandheelkundige verbetering, kan een aantal overeenkomsten worden opgemerkt in de helling van de westerse beschaving te willen glanzende witte tanden en het letsel dat ze te popelen om te volharden in te kopen om de interessante eigenschap te bereiken. Geweldige zorg wordt genomen door personen die woonachtig zijn in het hedendaagse beschavingen om hun email te wissen, maar deze natuurlijke schoonheid keuze gaat langs enkele superieure hygiëne – enkele honderden of talloze nummers van geld te besteden aan een whitening systeem kopen of te plaatsen moderne witte facings rond hun email . Meerdere personen gebruik gevaarlijk bleken apparaten die schurende of bijtende stoffen gebruiken om tanden witter te maken door afschrapen niveaus van emaille. Bij het nastreven van een tandheelkundige behandeling plan, zal het moeten worden begrepen dat het menselijk lichaam niet in de plaats glazuur zodat je waakzaam met haar routine-onderhoud is belangrijk.

Heel wat culturen en samenlevingen verschillen in hun opvattingen en meningen over wat een individu mooi zou maken, maar vervullen zij met precies dezelfde soort – het menselijk systeem. Voeding, veiligheid, en voorzichtig onderhoud is nodig door het lichaam voor het aan op het zijn gezond en actief te houden. Terwijl het verlangen om bewonderd te worden door iemands cultuur is geheel gemakkelijk te begrijpen, zal dit streven moeten goed in balans met het begrip dat sommige natuurlijke schoonheid regimes zijn gewoon niet goed het offer van de algehele gezondheid en welzijn de moeite waard te zijn.

Category: Dieten

Comments are closed.