Tanden Bleken: Hoe om tanden witter Met uit Injury

Een lieftallige glimlach van clean up witte tanden kan een volk grootste troef zijn, voornamelijk in onze hedendaagse traditie met zijn nadruk op interpersoonlijke capaciteiten en aantrekkelijkheid. Maar emaille whitening is niet per se alleen het uiteindelijke resultaat van het werken met de meest effectieve whitening tandpasta je kunt ontdekken. Het is belangrijk om bewust te zijn van de factoren die tand vlekken veroorzaken, en te beseffen hoe om tand witter zonder gebruik te maken van oplossingen die echt schadelijk kunnen het tandglazuur.

De verkleuring van het glazuur komt voort uit unieke bronnen. Poetsen van dag tot dag, met of zonder de noodzaak van tandpasta, verwijdert de typische opbouw van plaque die, indien geautoriseerd ophopen, biedt het glazuur een gele visuele aantrekkingskracht. Een extra stevig maar poreuze substantie, tandsteen kan ontwikkelen op de binnenoppervlakken van de tand en gemakkelijk gekleurd. Dit vereist normaal gesproken te worden uitgeroeid door een tandarts. Eten, consumeren en nicotine vlekken zijn de komende meest voorkomende resultaten in van verkleuring, gezien het feit dat standaard kan het gebruik van tabak en het consumeren van thee, koffie, en zelfs roze wijn laat het tandglazuur op geel of bruin buikspek vlekken te krijgen.

3 belangrijkste toevoer van verkleuring is de uitkomst van het interieur complicaties, waarbij het dentine in de tand wordt beïnvloed, en niet de oppervlakte glazuur zijn. Voorbeelden hiervan zijn zenuw schade, die de tand kan geven een grijze kleur slechte gezondheid, die in sommige gevallen kan leiden tot vlekken van verkleuring of medicijnen en antibiotica die weer negatieve invloed hebben op de tooths minerale structuur en de ontwikkeling van onnatuurlijke kleuren. Het proces van het ouder zich openbaart gewoonlijk een zwakke plek of verdunning van de emaillaag, die wellicht te wijten zijn aan verstoorde groei van de tand stof in babyhood of kindertijd.

Zodra de specifieke oorzaak van vlekken of verkleuring wordt erkend, geschikte methoden kunnen worden genomen om lichter of het herstel van de organische kleur. Verblindend witte tand kan worden bewerkstelligd door tal betekent, maar het is essentieel niet alleen verkrijgen van de meest agressieve reclame whitening tandpasta omdat verscheidene van deze afhankelijk van een formulering van schuurmiddelen die geleidelijk eroderen de resterende glazuur. Zeker zullen deze tandpasta praktisch niets een verkleuring die wordt geïnduceerd door een inwendige kwaal pakken. De haalbare alternatieven van emaille whitening bestaan ​​uit de twee brede methoden van huishoudelijke behandelingen en deskundige tandheelkundige behandeling opties:

Residence Behandeling opties. Deze bestaan ​​uit het werken met de verbeterde modellen van whitening tandpasta. De beste whitening tandpasta zal net degene die de mildste van schuurmiddelen en meer afhankelijk van de typische software van chemische brokers zoals natriumtripolyfosfaat te breken oppervlakte vlekken heeft. Andere thuisbehandeling plannen omvatten dingen zoals verschillende soorten snel uitvoeren bleken kits die een meteen lade en bleken gels, of bleken strips die worden toegepast op het glazuur van tevoren matras, bleken pennen en andere rond-the-counter producten en oplossingen omvatten .

Gekwalificeerde Remedies. Deze zullen natuurlijk een stuk duurder, maar zijn over het algemeen een grote hoeveelheid productiever, in het bijzonder wanneer het probleem zich buiten elementaire oppervlakte kleuring. Tanden bleken is een dienst van schoonheid tandheelkunde waar een specialist tandarts, in aanvulling op het uitvoeren van een grondige reiniging van alle tand oppervlakken, past een blekende optie of gel om chemisch witter het glazuur. Het bleekmiddel kan misschien alleen verder aan de tand witter te houden voor een korte tijd als de kleuring wordt veroorzaakt door leefstijl-praktijken die verder naar tand kleuring beïnvloeden. Moderne technologische know-how in whitening gaat nu bleken laser remedies, precies waar de tandarts werkt met behulp van een bron van unieke geconcentreerde zachte golven aan het glazuur witter te maken. Als alle gebruikelijke strategieën van recoloring de puur natuurlijke tand bevestigen ineffectief, kan cosmetische tandheelkunde binden een laag van kunstmatige email, aangeduid als een fineer, om de invloed tanden om verkleuring te maskeren.

De toegankelijkheid van dit soort van een enorme selectie van voorbereidingen om nauwkeurige tandheelkundige kleuring suggereert dat er geen 1 zal moeten zetten met de zelf-bewust schande van gekleurd glazuur. Met een optie om gezonde elk budget, hoe je tanden witter te maken krijgt een kwestie van het kiezen uit een aantal fundamentele keuzes. Wanneer de keuze is gemaakt, zal een mens zeer goede reden om het leven voort te zetten met de hernieuwde verzekering dat witte tanden en een deelnemende glimlach zal hen hebben.

Category: Dieten

Comments are closed.