Tanden bleken in de residentie – hoe het te doen

Doe het Zichzelf

Hebt u op elk gewenst moment beschouwd als het bleken van uw email jezelf? Met alle vermeende kortere bezuinigingen en trucs over hoe je je tanden witter te snel, het is geen schok dat een bepaald kon krijgen nieuwsgierig en probeer het uit voor zichzelf. Met elke individuele Tv set persona weergeven van perfecte witte emaille u hulp niet maar wat dat prachtige glimlach ook. Dat gezien als die zou stijgen naar de mogelijkheid om zich te vonken witte tand door gewoon te wrijven bananenschillen op hen voor een handvol minuten per werkdag? Geen verschil maken hoe gek het lijkt

Waarom onze tanden moeten hebben whitening

Er zijn een paar wijdverbreide factoren waarom mensen besluiten op zoek zijn naar hun glazuur witter te maken:.

 • Emaille eroderen levensmiddel
  <> In aanvulling op de mechanische gebruik en scheur je email krijgt van het dagelijkse kauwen er sterke, maaltijden dat erosie motiveren zo mooi. Suikerhoudende zetmeel etenswaren deze soorten chocolade beschermde donuts zijn fantastisch voorbeeld van. De koolhydraten in deze voedingsmiddelen vergist leidt tot de microben in de mond te zuren die proberen weg te eten in het glazuur glazuur maken. Wanneer uw glazuur zijn eenvoudiger wordt uitgehold voor maaltijden en drankjes om vlekken vertrekken op hen.
  • tabak in je mond
   Een flink aantal sigaretten bevatten tabak en teer die mooi is erkend voor kleuring tand. In werkelijkheid een oraal contact maken met met tabak effecten in het gebit vlekken of zijn van het kauwen van tabak, het roken van sigaretten sigaretten en pijpen of bijna iets anders. De vergelijkbare manier de sigaret filter wordt nogal donker geel bij het roken, dus doe je tanden.
  • Zuur en vlekken maaltijden en drankjes
   Koolzuurhoudende dranken dit soort als cola of alcoholische dranken zoals wijn omvatten zure elementen die eten tandglazuur waardoor de kleur van de drank aan de tanden moeiteloos vlekken. Zure sportactiviteiten dranken zijn ook gecontroleerd aan de vergelijkbare effecten hebben. Andere tand kleuring etenswaren en dranken minus het zuur bevatten thee en rode biet. Wanneer genomen op een regelmatige basis voldoende kleurrijk voedsel kan een groot effect hebben op de kleur van je glazuur hebben.

  Emaille

  tanden Huis bleken oplossingen zijn productief genoeg te nemen uit de voeding gerelateerde vlekken

 • Strawberry antwoord
  Mash en mix een aardbei met 50% een theelepel zuiveringszout tot een pasta te maken. Leg de plakken op een zachte tandenborstel om de pasta te verdelen over je tanden en laat het op voor 5 minuten voor je weg te spoelen. Doe dit het moment dat een week voor de effecten. Aardbeien hebben vitamine C die is geweldig voor het wassen van afwezige plaque en appelzuur die productief is in het verwijderen van vlekken van tanden is. Baking soda is een schurende chemische verbinding die wordt gebruikt in tal van soorten van tandpasta tot vloer vlekken weg te nemen.
 • Banana Alternatieve
  Peel een rijpe banaan en snijd een stukje van de bananenschil te gebruiken op uw gebit. Wrijf de binnen van bananenschil uit je tanden gedurende twee minuten en spoel af en poets je tanden met tandpasta. Doe dit ‘s morgens en’ s avonds elke dag voor de uiteindelijke resultaten. Bananenschillen nemen kalium, magnesium en mangaan die samen uit te voeren om te ondersteunen witter uw email.
 • Baking Soda en Lemon
  Blend zuiveringszout met citroensap tot een pasteuze antwoord genereren. Verdeel de pasta op je glazuur met een zachte tandenborstel laat het dan op uw email voor slechts een minuut. Naar aanleiding van die spoel de pasta af en borstel je glazuur met goede fluoride tandpasta. Deze whitening remedie moet echt alleen worden uitgevoerd op het moment dat een 7 dagen als het zuur in de citroen zal de beschermende tandglazuur aantasten rond uw tand uitgevoerd. Ondanks het feit dat citroen brengt het glazuur te eroderen het is om deze reden dat het effectief kan nemen vloer vlekken weg.
 • Als u niet ook enthousiast over gekke eigenschap oplossingen met squishy vruchten, zijn er een verscheidenheid van tandpasta merknamen die bieden ook veilig tanden bleken alternatieven die u kunt gebruiken bij woning. Van speciaal samengestelde tandpasta’s en mondwaters om strips en verf-op whitening oplossingen vraag uw gemeenschap tandarts welke optie het meest effectief is voor uw email.

  Category: Dieten

  Comments are closed.