Tanden Bleken op woning eenvoudige technieken om te doen

Wij allen na bezaten absoluut witte tand (melktand) toen we werden kleintjes maar de witheid vervaagde afwezig als we de leeftijd. Er is zelden een persoon die niet willen dat de witte tanden te hebben. Nu hier is een kans om je tanden terug te krijgen!
Toch zijn er gespecialiseerde tactiek gebruikt door sommige mensen, maar het is eerder ook duur om te doen. Dus het plan van het uitvoeren van het in het huis zou niet negatief zijn net na alles. De enige winst met betrekking tot tanden bleken in eigendom en gespecialiseerde tanden bleken is dat de laatste is sneller te bereiken dan de vorige. Let op de tanden bleken op woning ideeën Ik heb specifieke hieronder.

vijf Tanden Bleken bij Huis Procedures

Tandpasta met actieve tand whitening methode. Dit is de meest wijdverspreide tanden bleken thuis aanpak. Tandpasta uit waterstofperoxide. Dit is een belangrijk ingrediënt in tandpasta die zullen helpen om de tanden te helderen. Geleidelijke verkleuring kan worden voorkomen door het borstelen van uw email met deze tandpasta. Dus als je komende tandpasta te verkrijgen, op de lijken naar een die het glazuur whitening formule. Whitening tandpasta ook schuurmiddelen om zich te ontdoen van de oppervlakte vlekken.

  • je tanden poetsen Net na Elke Food. Deze bleken van tanden op woning-systeem gaat een zeer lange weg bij de garantie dat uw tanden nog steeds gebleven gratis of filth. Dus de deeltjes verantwoordelijk voor de verkleuring zal bij het minimum in de mond. In het geval dat u niet sluiten voor waar je je mond kunt wassen, dan ga je gewoon naar de dichtstbijzijnde wasbak en uw mond spoelen. Doe dit tot je zelfverzekerd dat u een grime zonder kosten mond. Maak dit een gangbare praktijk. Let op dat deze routine niet alleen helpen bij het tanden bleken, is het ook helpen bij het blokkeren van vuiligheid van het zitten in de hoeken van uw tand. Dit zal uiteindelijk ook voorkomen tand vlekken. Het kan eventueel ook ondersteunen bij tandbederf. Dus waarom moet er een spanning in de opleiding van deze op een regelmatige basis?
  • Kauwgom kan een uitgebreide manier in het reinigen van uw email voor u. Wanneer je kauwgom kauwen, je mond scheidt speeksel die zal helpen om de deeltjes die waren overgebleven in je mond te ontbinden. Het speeksel dat scheidt uit de mond kan helpen mengen met het vuil in andere voor de hand liggende ze afwezig. Een groot deel van de mensen zijn zich niet bewust van deze bleken van tanden in de residentie van de strategie. Het werkt echt perfect.
  • Gebruik een email whitening combinatie. U kunt deze pasta doen op uw eigen. Dit is slechts een van de ideale home remedies voor het bleken van tanden. Deze pasta bestaat uit waterstofperoxide en bicarbonaat. Meng twee theelepels zuiveringszout en twee of drie theelepels waterstofperoxide. Garanderen dat de dikte van de pasta is als uitstekend als die van tandpasta. Gebruik maken van het mengsel op je tanden met behulp van je tandenborstel en laat het gedurende enkele minuten (5 minuten zal doen). Vermijd inslikken van het mengsel. En in het scenario je slikt, drink een goede deal H2O. Dat is alles wat het is! Maar zorg ervoor dat je dit doet op zijn minst het moment in een week, om te ondersteunen en verbeteren van de vers behaalde witheid. Ervaring absoluut vrij schoon te maken uit de combinatie van uw mond met het gebruik van uw gezond gebit brightening tandpasta. Of je kan gewoon je mond volledig spoelen met H2O.
  • Citroensap heeft een natuurlijke bleekmiddel waarmee in email whitening. Krijgen citroensap en deze combineren met heel weinig zout. Onmiddellijk na de productie van het mengsel, breng het op je borstel en dan borstel je tanden mee. Dan spoel je mond met water en je bent klaar. Als je een veel succesvoller mengsel, dan combineer het citroensap met wat zuiveringszout met elke zout.
  • Geen van deze emaille whitening in de residentie van technieken is moeilijk waar te nemen , is het niet? Beter beginnen vervullen van hen nu.

    Category: Gewichtsverlies

    Comments are closed.