Tanden bleken pen – hoe werkt het de klus te klaren?

Hoe werkt een whitening pen witter uw tanden?

Er zijn veel mensen die nooit weten hoe u een email whitening pen hun tanden witter. De te beginnen met punt dat u moet zich bewust van is het glazuur whitening impliceert niet bleken van uw tandglazuur, dat transparant is, maar het vernietigen van voedsel vlekken op de dentine laag eronder, waardoor je tanden witter.

te zijn het glazuur beschermt je tanden, maar als je ze niet poetsen vaak zullen ze waarschijnlijk ontwikkelen tot gelig. Als je espresso en alcohol gebruiken meestal, zal uw tand ongetwijfeld verkleuren sneller of later. Dat is waarom de meeste mensen vinden voor een whitening resolutie, die is heel simpel, eenvoudig en zeer behulpzaam als de pen bleken email . Tanden bleken pennen zijn mobiel – ze kunnen met elkaar worden vervoerd in je zakken of tas bijvoorbeeld – wanneer je kiest dat u wilt een gel applicatie, het enige probleem moet je echt doen maken is te nemen van de beschermende plastic dop op de leiding van de whitening pen en de verminderde component draaien of knijp de plastic behuizing van de tanden bleken goederen in te kopen om adequate whitening gel afzien. Het is opmerkelijk raadzaam dat u de whitening gel om al uw tanden gebruiken, omdat normaal gesproken zul je witter alleen individuen gelegen in de frontale plek van je mond en de ontspanning zullen de meeste mogelijk blijven gelig.

De whitening pen witter uw tand door het afgeven van een whitening stof, bekend als whitening gel. De gel bevat waterstofperoxide of carbamide peroxide vertrouwen op de whitening pen u have.The geschetst stoffen bleken de glazuur door de vernietiging van maaltijden vlekken op het dentine. Er zijn stoffen die je tandglazuur te versterken en helpen bij het herstellen na elke software.

De verbazingwekkende zaak over emaille whitening pennen is dat ze witter uw tand direct en je kunt het aanvankelijke succes zien bijna onmiddellijk na het bezit van gebruikt de gel op uw email. Daarom whitening pennen zijn ongelooflijk praktisch, eenvoudig te gebruiken, effectief en rendabel!

Category: Supplementen

Comments are closed.