Tanden: Clues To Your Voorouders

Your Teeth Say A Grote hoeveelheid

Mijn 10 jaar verouderd dochter ervaren haar eerste afspraak met een orthodontist. Als de orthodontist tuurde in mijn dochters mond, meldde ze Wow ! Het was een fantastische wow. Ik besefte meteen dat ze had mijn dochters geleerd specifieke tand.

Enkele enkele jaren geleden, toen mijn dochter verloor haar kind emaille en groeide nieuwe volwassen tanden, we een bijzonder uniek gezien. De ideale laterale snijtand (toekomst om de honden) op de beste rij wordt gevormd als een T bij beschouwing van onder. Vanuit de entree, de tand lijkt normaal, maar het heeft een andere positie, of nok, loodrecht op de ingang. Ze heeft een snijtand die niet nog steeds optreden neer, dus we hebben vaak verbaasd als het ook, zal bijzonder zijn.

De orthodontist gemeld, heb je een beetje iets wat ik nog niet gevonden vooraf, naast in leerboeken. In de tandheelkundige universiteit, we ontdekt over de

Andere tandheelkundige kenmerken indicatief van Inheemse Amerikaanse afkomst omvatten schop email (die ik heb!). De wortels van deze tanden tweemaal de afmeting van de tand. De tand alleen is dunner en concaaf aan de achterzijde, met een uitgeholde blik, als een schop. Deze shovel tanden kunnen ook ribbels. Deze functie kan zacht of overdreven zijn. De wortels zijn solide en draaien doorgaans diep in het kaakbot, zelfs aan het bot te vanzelf. Gevleugelde snijtanden (voor email) worden ook waargenomen bij de Eskimo’s en inheemse Us bewoners. Ze worden genoemd gevleugelde snijtanden omdat ze verbeteren naast een V patroon. Een verdere eigenschap mijn voorouders had kunnen hebben, was een 3-geworteld mol in de plaats van een met twee wortels.

Mijn inheemse Amerikaanse voorouders waren niet de enige mensen met verschillende tandheelkundige attributen. Europeanen hebben een extra bult op de buitenkant van hun afname kiezen. Deze uitstulping wordt aangeduid als een Carabelli Cusp, vernoemd net na de moeilijke-werkende tandarts van de Oostenrijkse keizer Franz. De vooravond van Carabelli is een erfelijke eigenschap, dus zijn aanwezigheid geeft Europese afkomst. Europeanen hebben mooie en duidelijke tand recht in verscheidenheid en een flatscreen geen schoppen of ribbels. Hun tanden zijn gemakkelijk op de entree en de rug. Molars die behoren tot de Europese lokale gemeenschap hebben twee wortels per eerste kies in plaats van een enkele. Europeanen hebben een aantal van de kleinste glazuur in het milieu.

Aboriginal stammen van Australië (allebei van die recente en prehistorische), en Afrikanen / Afrikaanse mensen hebben de premier tand in de hele wereld. Ze zijn ook de dikste en sterkste glazuur in de running met een mooie voldoende laagje glazuur. Is het een kwestie van de meest effectieve, helderste glimlach in de wereld behoorde tot de mensen van dit soort als Nat King Cole, Billie Getaway, Louis Armstrong en dus veel extra? Als een blanke, moet ik toegeven dat er zijn veel momenten geweest toen een dubbele laag glazuur kan heel goed een boor hebben behouden uit mijn mond!

De Texas Archeological Research laboratorium is onderzoek naar prehistorische tandheelkundige blijft populaties terugvinden in Noord-Amerika. Forensische onderzoekers afhankelijk zijn van email als er geen andere middelen ter identificatie kan worden gebruikt om te ontdekken het identificeren van een doel. Ik toen gaan door dat een wetenschapper kan bepalen waar u geboren was alleen door de behandeling van een tand die de tand blijft een spoor volume van mineralen uit h2o je dronk als jeugd! Ongeacht of dat waar is of niet, moet ik begrijpen hoe cruciaal glazuur kan worden als we begrijpen wie we zijn in een uitgebreide lijn van voorouders. We kunnen een goede deal van het geld besteden aan onze glimlach, en gebruik individuen glimlacht om te praten, gehinnik, aanbid, Converse en open verbale doorgangen naar andere culturen en ervaringen. Als Nederlands-Iers compilatie, ik ben blij om te weten mijn Cherokee roots zijn niettemin er (woordspeling bedoeld) echter duidelijk in mijn glimlach. Ik ben zeer tevreden van elke sectie die de neiging heeft om me een totaal, en misschien mijn paars haar gaat net zo mooi met mijn schop snijtanden.

Category: Gezond eten

Comments are closed.