Tanden Issues peuter

Een extra gewenste naam voor dit probleem beschrijft vooral wat het is: pasgeboren fles tandbederf. Dat blijkt wanneer een heel kleintje de tand vaak in get in contact komen met met vloeistoffen die bestaan ​​uit suikers, dit soort als vruchtensap, formule, melk en suiker H2O. Zelfs menselijke moedermelk kan leiden tot een beetje van verval. Wanneer het lichaam van uw baby breekt deze suikers die in bijna elk kind dranken als onderdeel van zijn dieet aanpak ding, zal een deel van het residu zitten in de mond, het verdienen van een microben die tandbederf veroorzaken. Tandbederf die verder gaat onbehandeld kan onnodig ongemak veroorzaken en van tijd tot tijd te maken het moeilijk voor je kleintje te eten. Ten slotte, gezien het feit dat peuter tanden hulp leidraad volwassen tanden in de juiste houding, problemen, zoals een abces of langdurig verval en infectie kan leiden tot problemen met volwassen tand, zo mooi.

p Er zijn eenvoudige strategieën om te beschermen tegen tandbederf veroorzaakt door een fles. Eerst en vooral, geef niet je kind een fles naast voor nodig voedingen. Als je hem een ​​fles moet geven, vul het met alleen water, of overweeg een fopspeen alternatief. Letting continue verpleegkundige ‘s nachts kan ook leiden tot problemen. Als alternatief, verpleegkundige alleen op bepaalde, belangrijke maaltijden en ontdek andere methoden om het comfort en gemak en kalmeren baby.

Jonge kleintjes hun duim zuigen als een manier om zichzelf en ervaring beschermd troosten. Dat gezegd hebbende, als duimzuigen is continue en voortdurende, of gaat langs de peuter jaar, kan dit leiden tot belangrijke email moeilijkheden. Emaille kan worden geduwd in een scheve lijn, en het kan zelfs spraak van uw kind in bepaalde omstandigheden ook. Om dit tand kwaal stoppen, voorkomen duim zuigen heel vroeg op, net voordat hij een jeugd gewoonte zal worden. Als uw kind oud genoeg om te begrijpen juiste uit vergis, prijs hem elke keer als hij kiest voor een ander soort van zelf-kalmerende die niet duimzuigen. Dit kan eventueel bevatten knuffelen een meest geliefde speelgoed, maken gebruik van een fopspeen soms of komt naar je toe voor een knuffel. U kunt ook verschillende gels en zelfs een duim adres verkrijgen bij de drug winkel dat de wens om duimen zuigen zal tegengaan. Toch bespreken met uw kinderarts voorafgaand aan de hoop een van deze procedures.

Tongue stoten is een probleem dat van tijd tot tijd in de kindertijd begint. Het zal veel kracht zetten op de tanden ingang, als gevolg waardoor ze niet in de lijn. Net zoals duimzuigen, kan dit een eventuele overbeet veroorzaken met volwassen tand of leiden tot spraak worstelt vroeg in het leven. Als je jongen of meisje is tong duwen, zelfs als een kind, in overleg met een logopedist. Er zijn behandelmethode keuzes toegankelijk zelfs voor vrij jonge kleintjes.

Lip zuigen is een extra populair jeugd routine die potentiële klanten om problemen glazuur, zelfs bij zuigelingen. Dit is wanneer een baby of peuter de onderlip zal zuigen in onder de voortanden. Net zoals duimzuigen en tong stak, kan dit vreselijk schadelijk zijn voor de uitstraling van de volwassen tanden en kan ook verzwakken zuigeling emaille. De oplossing wordt in precies dezelfde wijze beschreven voor de duim zuigen. Nogmaals, contact op met uw kinderarts als je specifiek betrokken over uw kleintje de tendens om zijn verminderd lip zuigen.

Meestal jongeren niet verminderen glazuur tot rond de leeftijd van 5. Dat gezegd hebbende, voortijdige verlies van tanden gebeurt vaak bij zuigelingen en peuters. Dit is meestal het gevolg van bederf of letsel. Het kan ook tot stand komen door een gebrek aan geschikte kaak ruimte.

verliezen pasgeboren tanden hoewel nog steeds een kleintje kan een lastige situatie, want het kan sluiten de boel een volwassen tand wil ontkiemen. Dit kan de nieuwe, blijvende tand te worden gekanteld of scheef te induceren. Volwassen tanden die in niet in de lijn verschijnen kan goed kauwen belemmeren en kan ook leiden tot gezamenlijke problemen die kunnen echt bedroevend.

Als uw pasgeboren of peuter een tand verliest, ga dan naar een tandarts ideale afstand. Hij kan je misschien geven met een kamer onderhouder, dat is een machine die open te houden het huis die nodig is voor de volwassen tand te komen inch Het kan gemakkelijk worden verwijderd zodra volwassen emaille hebben goed aangekomen.

Category: Gezond eten

Comments are closed.