Tandenpoetsen – Elektrisch of Handbook Tandenborstels

Handboek en elektrische tandenborstels

Volgens de American Dental affiliatie, handboek tandenborstels doen het werk net zo mooi als elektrische degenen. De belangrijkste factor, bij het poetsen van je tanden is hoe de tandenborstel, manueel of elektrisch wordt gebruikt. Wanneer de juiste dienst, zal zowel tandbederf te voorkomen.

Voor mannen en vrouwen die een motor arbeidsongeschiktheid, of behendigheid complicaties, of artritis, kunnen elektrische tandenborstels steunen gaan de tandenborstel alle over de mond beter dan een gids een single. Voor de kinderen, het allerbeste alternatief van tandenborstel, is ongeacht wat tandenborstel uw kind zal gewillig gebruiken.

U kunt kiezen voor uit de reeks van handboek en elektrische. Tandenborstels voor jongeren komen in tal van kleuren, en hebben vaak bekende mensen ze kinderen zullen weten. Sommige lopen tandenborstels genieten liedjes terwijl ze poetsen hun email, en sluit direct na een aantal minuten, zodat ze weten wanneer te borstelen voorkomen. Zaken die te maken tanden poetsen leuk en makkelijk voor jongeren zal hulp ze vaker doen.

Borstelen onze emaille is een essentieel 2 keer dag-tot-dag ritueel moeten we allemaal doen voor de beste behandeling van onze emaille, tandvlees, en over-all mondhygiëne. Tanden poetsen helpt ontdoen de tanden van etenswaren, tandplak en bacteriën die kunnen jas onze tanden en besmetten ons tandvlees.

Tartaar types wanneer tandplak niet wordt verwijderd en het verhardt. Als tandsteen verzamelt door het tandvlees, kan het weefsel opgezwollen krijgen en bloeden uit gingivitis en nog veel meer geavanceerde parodontitis. Onze tandenborstel speelt een belangrijke taak in grote tandheelkundige hygiëne.

Details over tandenborstels

We gaan weer zo veel als 3000 voor Christus, het bewijs van de vroege tandenborstels werden ontdekt. Deze historische beschavingen gebruikt kauwen stokken, die twijgen die dun zijn geweest en ervaren een rafelige afwerking waren, te wrijven naar hun email om deeltjes van voedsel spullen weg te nemen. In de Middeleeuwen, alleen rijke mannen en vrouwen in Europa kende een ruwe vorm van een tandenborstel.

Ze gebruikten takjes die bestond uit ruikende hout zoet als een manier om hun email te wissen. De keizer van China, in 1498, produceerde een been of bamboe beheren met varkenshaar voor de haren om zijn tanden te poetsen.

Het groeide uit tot zeer goed vond en verspreid naar Europa, de plaats, zelfs de middelste klasse mensen belandde gebruik te maken van het. Varkenshaar werden vrij hoog geprijsd, huishoudens kunnen over het algemeen alleen veroorloven om te betalen voor een tandenborstel, zodat een compleet familieleden zouden dezelfde tandenborstel delen. Op dit moment hebben we meer weten, en elk lid van het huishouden heeft zijn bezit tandenborstel.

William Addis was de eerste om massa te creëren tandenborstels rondom het kalenderjaar 1780.
HN Wadsworth verkregen de oorspronkelijk patent voor een tandenborstel op 7 november 1857. In 1885, de Verenigde Wijs op massa begonnen met het maken tandenborstels.

De tandenborstel van nu is een relatief het meest recente, in het bezit is uitgevonden in 1938, toen Dupont de Nemours produceerde een tandenborstel met nylon borstels, en dat was een substituut voor de beervarkenshaar gebruikt. Hele wereld Tweede Wereldoorlog introduceerde betere mondhygiëne praktijken aan de soldaten, en nylon tandenborstels werd behoorlijk voorkeur.

De Squibb Firm introduceerde de elektrisch aangedreven tandenborstel in 1960, in de Verenigde Staten.

Elektrische tandenborstels

Er zijn twee soorten van geautomatiseerde tandenborstels, batterijen en elektrische.

 • op batterijen tandenborstels normaal gebruikt AA batterijen om elektrische energie hen. Zij zijn verwant belast en design en stijl aan tandenborstels handboek, hebben ze slechts een minimale extra reinigende kracht toenemen met de minimale trillingen die ze hebben. Een oplaadbare elektrische tandenborstel gebruikt, wordt aangesloten op de muur en laadt snel na elk individueel gebruik. Wil je de opzetborstel te vervangen zowat elke paar maanden. Er zijn oscillerende roterende tandenborstels, en ook elektrisch aangedreven tandenborstels die gebruik maken van sonische knowhow
 • oplaadbare elektrische tandenborstels zijn echt efficiënt om kinderen om hun email te poetsen. Ze zijn ongelooflijk eenvoudig te gebruiken. Zelfs hoewel ze kosten extra dan een handtandenborstel, als het wordt je kind om hun tanden te poetsen mooi, het is echt de moeite waard de extra tarief.
 • tanden poetsen met elektrische of Handmatig Tandenborstels

  Elektrische tandenborstels draaien drie, 000-7, vijfhonderd exemplaren een moment. Ze draaien de borstels weer en weer te bewegen en te begeleiden in het elimineren van plaque, die zal helpen de gevolgen van gingivitis.

  Verlagen Sonic tandenborstels draaien 30.000 tot 40.000 periodes voor elk moment. Zij maken gebruik van een trillende beweging. Omdat ze dragen zo snel, het is nuttig om goed schoon te maken het glazuur en tandvlees.

  Als we handmatig poetsen onze email, dragen we ongeveer 300 slagen per schip.

  Sommige overwegen elektrische tandenborstels groter zijn voor het uitroeien van plaque en gingivitis, sommigen zeggen handboek borstelen is net zo nuttig. Veel meer doorbraken in de technologische verbetering van elektrische tandenborstels is het weergeven van dat vermogen tandenborstels worden verbeterd op het elimineren van plaque dan handboek tandenborstels.

  Experimenten zijn ook aan te tonen dat handboek tandenborstels kan heel goed leiden tot veel meer vernietiging op het tandvlees van borstelen dan elektrisch aangedreven tandenborstels. In grote onderzoeken beoordeling van 16.000 leden wezen erop dat volwassenen die van het gebruik van een handboek tandenborstel om een ​​elektrisch aangedreven tandenborstel ging, belandde het bezitten van een hogere tevredenheid met het succes van de elektrische tandenborstels.

  Elektrisch aangedreven tandenborstels vaak mogelijk te maken volwassenen en jonge kinderen te poetsen voor een langere periode. Nogal wat van de elektrische tandenborstels zijn ontworpen om extra bewegingen die handleiding borstelen cant repliceren, die helpt houden de tanden schoner en lagere gom ziekte functioneren. De opzetborstels van elektrische tandenborstels zijn gewoonlijk verkleinde dan handmatige borstels, wat zou het minder moeilijk om te uitdagend r krijgen tot plaatsen en voordelen te bereiken in een verbeterde in het algemeen orale welzijn.

  Elektrische tandenborstels make-up veertig% van de tandenborstel verkoop.

  Het verschil tussen Sonic en Spinning tandenborstels

  Ability tandenborstels zijn ofwel spinnen of sonische. Sonic trillen aspect facet. Spinning elektrische borstels draaien ongelooflijk snel in slechts een pad, en dan draaien in de tegenovergestelde manier.

  De borstelharen kunnen pulseren in en uit. Veel elektrisch aangedreven tandenborstels hebben gemaakt in twee ogenblik timer die de tijd zal ondertekenen of flip de tandenborstel af. Veel meer prijzig tandenborstels zal andere opties hebben dit soort als zachtere reiniging voor gevoelige tandvlees of tandvlees stimulatie, waarin het massages het tandvlees.

  Enkele veel prijziger versies een scherm vertoont de kosten mate zal hebben en componenten zoals een vakantie situatie.

  selecteren van een tandenborstel

  Elektrisch aangedreven tandenborstels zijn vrij fantastisch voor mannen en vrouwen die hebben tandheelkundige implantaten, en jongeren met orthodontial bretels. Wetenschappelijke tests hebben ook bewezen er zijn een heleboel andere esthetische positieve aspecten aan het gebruik van een elektrische tandenborstel, waaronder superior het verwijderen van vlekken op de tanden, in tegenstelling tot het werken met een handtandenborstel.

  Zelfs terwijl elektrisch aangedreven tandenborstels prijs veel meer dan handboek tandenborstels, is klinisch onderzoek waaruit blijkt dat u niet hoeft om de extra dure merken in aankoop te krijgen exact dezelfde voordelen te krijgen. De erkenning en technologische vooruitgang hebben het vermogen tandenborstels zuiniger dan ze waren dat het een lange tijd terug gemaakt. Hebben om veel meer te betalen voor een tandenborstel betekent niet je zal verwerven veel betere resultaten.

  Een aantal van de minder geprijsde elektrisch aangedreven tandenborstels zijn precies gemaakt om een ​​top kwaliteit hoger effect te geven tegen een redelijke prijs. Behalve de prijs van de tandenborstel, is een betere waarde van vervanging van de opzetborstels elke paar maanden, in vergelijking met de prijs van handmatige tandenborstels. Echter, als uw tanden en tandvlees zijn met een betere orale behandeling, en u bewaren op tandheelkundige facturen, het prijskaartje is goed echt de moeite waard.

  Manual tandenborstels aankomen in medium of zachte haren. Tandartsen adviseren meestal de zachte soort haren, en zelfs encouragae meer aanbestedingsdossiers haren, als je delicate tanden en tandvlees. Personen ten onrechte stel medium borstelharen zijn veel beter, simpelweg omdat ze er steviger. Ze denken een steviger borstel zou worden verbeterd voor het feit dat in de plaque en tand vlekken. In feite is dit niet het simpele feit helemaal. Tender en verder delicate haren zijn superieur op het elimineren van plaque en zachter op je tandvlees.

  Er zijn een assortiment van ontwerpen en maten die tandenborstels verschijnen inch Sommige hebben zelfs mogelijkheden die kleur te wijzigen wanneer het tijd is om te veranderen je tandenborstel. Uw tandarts kan u adviseren over wat voor soort toothbruh is de mooiste voor u. All round, de ideale tandenborstel, heeft heel veel te maken met wat het meest knusse voor u te gebruiken. Vanwege het feit, het borstelen van uw tanden regelmatig en normaal gesproken is het belangrijkste van vitaal belang om zeer goede behandeling van uw tand

  Hoe je tanden poetsen effectief

  Superior borstelen gedrag inhouden:

 • poetsen minimaal twee keer per dag
 • Gebruik een tandenborstel met comfortabele haren
 • poets je glazuur in een milde beweging.. , het verschuiven van de borstel weer en weer over uw tand.
 • Ga de borstel op en neer samen de ingang tand
 • hoek de bosjes bij een hoek van 45 graden naar het tandvlees.
 • niet scrub je glazuur met te sterk dwingen.
 • komen aan elke individuele tand en in onder.
 • poets je tanden mooi te blijven om uw tandvlees gezond te houden en email holte gratis
 • positieve je borstel elke tand en gaatje.
 • houden van uw tandenborstel Helder

  Hoe onderhoud ik mijn tandenborstel goed schoon?

 • volledig Spoel je tandenborstel met drinkwater net nadat je je tanden hebt geborsteld, zodat er geen tandpasta of voedingsmiddelen deeltjes nog steeds links op je tandenborstel.
 • Blijf uw tandenborstel in een rechtopstaande houding te houden en gescheiden van alle andere tandenborstels. borstels om cross contaimnation van ziektekiemen uit een persoon terug te brengen tot de andere.
 • De borstelharen van de tandenborstel krijgen versleten en gerafeld snel na een paar maanden. Ruil je tandenborstel iedere drie tot 4 maanden, zodat ze behouden hun vermogen om uw tanden en tandvlees voldoende schoonmaakt.
 • Childrens tandenborstels eventueel nodig hebt om meer normaal worden vervangen veel dus onderzoeken op slijtage op alle tandenborstels gewoonlijk.
 • Het is niet noodzakelijk om uw tandenborstel direct wissen nadat u zich onwel zijn geweest, te wijten aan het feit dat je veel meer dan waarschijnlijk hebben zich ontwikkeld antistoffen tegen het virus je net gehad, en reinfecting je zelf is ongelooflijk uitzonderlijk.

  Het is belangrijk, hoewel, om uw tandenborstel sanitair en micro-organismen kosteloos behouden, zodat het de taak van het geven van superieure orale kan doen welzijn.

 • wanneer je toeren, het onderhoud van uw tandenborstel ingepakt in een reis houder voor tandenborstels, zodat het schoon blijft
 • het huishouden niet behouden het bedekt, toestaan ​​luchten . Vochtige omgevingen haven bacteriën
 • ruilen uw tandenborstel om de drie maanden. Voor elektrisch aangedreven tandenborstels, substituut gewoon de borstelkop in de identieke totale tijd als zou je een handtandenborstel.

 • De ADA Seal of Acceptance

  uitzoeken van een fantastische tandenborstel

  Neem contact op met uw tandarts over hun suggesties en tips.

 • Selecteer een tandenborstel die een beetje heeft borstel en borstelharen die zijn gebouwd om hard te krijgen om spots in je mond te krijgen.
 • Lijken voor een take voor gezorgd heeft antislip handgrepen zodat het snel te onderhouden, zelfs als de borstel of uw handpalmen vochtig
 • krijg je een tandenborstel met zachte haren, zodat het veel meer licht voor je tanden en tandvlees
 • regelmatig wijzigen van uw tandenborstel is cruciaal om fantastische mondhygiëne. Een nieuwe borstel kan elimineren zo veel als dertig% veel meer tandplak in tegenstelling tot een tandenborstel die drie maanden oud is.
 • Welke vorm van tandenborstel u ervoor kiest om, de American Dental Association (gebruik ADA) beveelt je koopt gewoon een die de ADA Seal of Acceptance heeft. Een tandenborstel die dit zegel heeft geproduceerd wetenschappelijk bewijs dat hun tandenborstel is efficiënt en beschermd, en doet wat het beweert te doen. De ADA Raad van Wetenschappelijke Zaken heeft opgezet objectieve aanwijzingen die de items hebben om af te spreken met of overtreffen in te kopen om de Seal of Acceptance maken. De tandenborstel moet:

 • laten zien dat alle factoren van de borstel zijn beschermd voor gebruik in de mond
 • de haren moeten geen scherpe of puntige factoren of niet. randen.
 • het beheer heeft controles dat zeker is veerkrachtig onder normaal gebruik zijn overhandigd.
 • de haren zullen blijven, en niet in de droger onder standaard gebruik.
 • de tandenborstel kan drastisch minimaliseren van de opbouw van plaque en delicate gingivitis.
 • elektrische en accu> <
   bediend tandenborstels moeten alle voldoen aan de eisen UL (Verenigde Laboratory Inc) bescherming, vertonen dat het veilig is voor tandvlees en tand gebruik.

  Category: Gewichtsverlies

 • Comments are closed.