Tandenpoetsen in de douche

je tanden poetsen … In de douche

Deze tandheelkundige hygiëne bericht gaat om een ​​paar problemen zijn. Aanvankelijk rechts borstelen technieken, en de volgende, het borstelen van uw tanden in de douche. Gegevens (die ik opbouw waar ik ga) wijzen erop dat de meeste mensen hebben op geen enkele manier geprobeerd om hun tanden te poetsen in de douche. Bovendien (en ik ben nog steeds het genereren van deze up) personen zijn niet bewust van de voordelen van poetsen je glazuur ook al staan ​​onder een troostende stroom van bruisend drinkwater.

Als u misschien een van die zijn mensen die vreest het een paar tot 5 minuten je de dop van het borstelen van uw email twee keer per dag (en het moet een paar tot vijf minuten, 2 keer per dag!), moet je hebben om te proberen borstelen individuen tanden van jou in de douche. Zeer weinig neiging om tandheelkundige hygiëne extra troostend en bevredigend te maken. Inderdaad, je tanden poetsen kan stress-vrij! Als je niet zou worden geïntrigeerd in het uitwerken van fantastische tandheelkundige hygiëne patronen terwijl in de douche, dan schaam je, je toevallig missen!

Mijn eigen acecdotal bewijs vertelt me ​​dat toen ik poets mijn tanden, hoewel staan ​​in de douche onder een stroom van verzengende h2o, Ik poets voor een langere periode, en veel meer volledig. Als een uitkomst, mijn tanden zijn ongeveer net zo wit als ik ze kan krijgen door natuurlijke middelen, en mijn adem ruikt naar een heerlijk briesje op de kliffen van Dover.

Let’s Get Begonnen!

Eerste en vooral, moet u alle essentiële tools en pasta’s bereid. Niet uitcheckt om elk klein ding met elkaar vlak nadat je in de douche of in uw badkamer zal worden geweekt.

 • 1 . Haal je tandenborstel en gebruik een gezonde hoeveelheid tandpasta. Voert u de borstel minder dan een trage straaltje warmte kraan h2o voor een handvol seconden. Heeft de douche H2O niet om de borstel en plakken vochtig, want het zou kunnen kloppen de tandpasta van de borstel, die kunnen je huilen.
 • 2 . Nu dat jullie allemaal zijn ingesteld, voer de douche. Als je binnenkomt, kiest behandeling om er zeker van het douchewater wordt de borstel niet geraakt als, op het moment weer, kunt u zich te ontdoen van de tandpasta. Op een gegeven moment, het manoeuvreren van de borstel in de douche met u, terwijl het behoud onschadelijk wordt natuurlijk en je nooit aannemen over.
 • drie . Poets je tanden. Gebruik een draaiende beweging, in tegenstelling tot facet aspect. Aspect aspect is de vloek van tandartsen in alle plaatsen, en ze zullen boos op je krijgen als ze zien dat je al het toepassen van deze strategie. Als je een stijve afgenomen lip, onderhouden uit de weg als je de borstel samenstellen van uw tandvlees te draaien, met behulp van de behandeling om elke tand te tonen haar verdiende rente. Doe dit samen de bovenste tandvlees zo mooi.
 • vier . Als je borstel, concentratie op hoe leuk dat het drinken van water voelt, niet het borstelen van uw email. Als resultaat van dit, zult u conclusie up borstelen voor voor een langere tijd, die nauwelijks ooit iemand beschadigen. Door gebruik te maken van deze ‘im ontspannen en niet te focussen op mijn tanden te poetsen’ gemoedstoestand zal ervoor zorgen dat u goed op uw manier om te reinigen , witte tanden . Van de klasse, hoe wit uw tanden of steunt op genetica, maar je kunt het algemeen krijgen ze een beetje witter door natuurlijke middelen.
 • Borstelen Voor Prestatie

  Als er een bepaalde zaak die een eerste effect zal maken of een scheur (behalve als ze het dragen van een $ 5, 000 gaan goed met of gekleed als een dakloze man of vrouw), is tanden en adem. Waarschijnlijk heb je misschien niet geïnteresseerd zijn in beugels of een vrij zoek set chompers. Mensen kunnen krijgen prijzig te jagen naar beneden. Borstelen is vuil lage kosten, echter, en zal al het grote verschil in de hele wereld te maken. Wilt u worden erkend als, ‘die persoon in de IT die vreselijke adem die ruikt naar een of ander ding stierf daar en hij niet heeft erkend’, of wil je bekend worden als ‘die man uit de IT die is fantastisch op bevestiging onze server wanneer het breekt altijd naar beneden! ‘?

  Het gaat niet om een ​​verschil hoe beter je bent op je positie, hoe sociaal je bent, of hoe eerder u misschien wel maken. Als je adem een ​​stier bewusteloos kon kloppen, dat is de enige uit, je zal bekend voor. Als mensen geven u de koude schouder, kan dat zijn omdat je een belangrijke eikel, of het zou kunnen zijn om de reden die je de adem ze droog bijdraaien maakt. Als u deze artikelen informatie te volgen en je zou een eikel te zijn … Perfect dan denk ik dat je zal een eikel met mooie adem. Maar als je een goede voldoende bepaalde persoon met ongewenste adem, kunt u verwachten om te gaan van een verblijf de vriendelijke man of vrouw dat iedereen vermijdt, om de coolestchap in het bedrijf.

  Category: Gezond eten

  Comments are closed.