Tandheelkundige, tand-en tandvlees kwaal – Resultaten in, Preventie en Normaal Thuis Solution

Oorzaken van Dental Disorder

Oral algehele gezondheid voert een zeer cruciale rol in ons bestaan. Voedzaam tand en tandvlees niet alleen geven ons een prachtige glimlach ze ook een vrij kritische activiteit uit te voeren, dat van het kauwen op de juiste wijze, het voedsel dat we proberen te eten, dus dat is handig en goed verteerd. Recht kauwen van levensmiddel de 1e en de meest essentiële stap in de werkwijze van de spijsvertering. Wanneer we beginnen te verwaarlozen orale hygiëne, een goede deal van tandheelkundige problemen ingesteld inch

Onjuiste mondhygiëne bevat onjuiste borstelen technieken, onregelmatige borstelen, te veel inname van zoet en zuur eten en drinken, meer dan de consumptie van verwerkte levensmiddel, overmatig roken van sigaretten en dergelijke. Gezoete dranken en abnormale consumptie van suiker gewoonlijk, is de grote brengen van tandheelkundige ziekte kiemen zwelgen in suiker.

. Alle juridische rechten voorbehouden.

Stijlen van Dental Health voorwaarden

Orale aandoeningen worden opsplitsen in drie typen

 • Kwalen van de tand, zoals gaatjes en tandbederf.

Het oorzakelijke aspect in dit plaque. Plaque soorten als een slanke film op de tand vloer. Het bevat bacteriën die gedijen op de suiker die we in onze etenswaren en drankjes te eten. Ze genereren zuur dat het glazuur aantast waardoor holten, die, indien onbehandeld, leidt tot tandbederf.

 • Aandoeningen van het tandvlees
 • Gingivitis is de eerste fase in gom conditie. Het zuur van de microben is het resultaat binnen tekenen of symptomen tentoongesteld zijn gezwollen, ontstoken bloeden tandvlees en slechte adem.
  Wanneer gingivitis vordert verder dankzij non-therapie haar uitzicht op voorwaarde Peridontal. Terugtrekkend tandvlees, verzwakking en loskomen van de tanden en het verval van de tand vormen peridontal ziekte.
  Wanneer gingivitis is omkeerbaar met een goede mondhygiëne en bezoeken aan de tandarts, peridontal ziekte niet.

 • Orale aandoeningen zoals kanker
 • Veel gebieden en stukken van de mond en keel kan worden aangetast met de meeste vormen van kanker. Tekens, zoals non therapeutische zweren, bloeden van tandvlees, keelpijn, bulten, roze of witte vlekken, etc die niet reageren op reguliere remedie en erg nog meer dan twee
  maanden moeten worden gekocht zorgvuldig onderzocht.
  Een van de belangrijke aspecten die vooruitzichten gekwalificeerd zijn om orale kanker is het roken van sigaretten en pruimtabak. Overtollige consumptie van alcoholische dranken is ook erkend als gevolg inch

  Enkele richtlijnen voor de bescherming tegen Dental ziekte

  Emaille zijn gemaakt om definitief een leven lang. Dat gezegd hebbende 80-negentig% van de inwoners lijdt aan een bepaalde hoeveelheid van tandheelkundige aandoening.

 • Correct poetsen van tanden en standaard flossen,
 • Ayurveda beveelt dag reiniging van de tong om de mondholte en tanden in een ideale welzijn te behouden. Het reinigen van de tong verlaagt slechte adem en helpt ook voorkomen dat plaque ontwikkeling.
 • Geschikte spoelen van de mond na het poetsen en emaille twee keer per dag, na direct na elke belangrijke voedselbron, is van vitaal belang in het stoppen van de tandheelkundige aandoening en het houden van een gezonde mondholte.
 • Samen met deze veiligheidsmaatregelen een bezoek aan de tandarts om de zes maanden moeten worden geproduceerd een schema toepassen door ons allemaal.

  Dental kwaal & Hart-Disorder

  Bij langdurig, heeft de backlink tussen tandheelkundige ziekte en hart ziekte besproken. Toch is er geen sluitend bewijs te wijzen op hun verbinding enkele overeenkomsten bestaan ​​met betrekking tot deze beide aandoeningen, zoals

 • Zeer vergelijkbaar bacteriën worden geïdentificeerd geweest in gom ziekte en de slagaders die worden beïnvloed door de afzetting van plaque.

  Een rapport afgedrukt in het Journal of Peridontology en de American Journal of Cardiology tegelijk, net na een herziening van een honderd en twintig vrijgegeven gezondheidszorg rapporten, documenten en andere informatie, betekent een uitvoerbaar hart en tandheelkundige wellness-verbinding. Deze kritiek werd uitgevoerd door professionals op het gebied van peridontology en cardiologie. In het verslag staat

 • Er bestaat een groter risico op hart-aandoening die worstelen uit gom stoornis.
 • Al die lijden aan tandvlees aandoening lopen meer kans op beroertes of ziekten van de bloedvaten en slagaders die bloed leveren aan de hersenen.
 • Sommige exploratie betekent dat die mensen met tandvleesontsteking een verhoogde incidentie van geblokkeerde slagaders had.
 • Natural Remedies van het Huis om de tanden gezond

  schillen Preserve in de zon en te malen wanneer het droog is. Gebruik dit om poets je tanden goed schoon. en genezen verschrikkelijke adem.
  Een combinatie van zout, mosterd olie en citroensap ook kan worden toegepast op de tanden te poetsen. Het kan niet alleen de tanden veel beter maar ontlast veel tandheelkundige ziekten.
  Om tand schitteren een persoon kan citroenhelften resterende wrijven direct na knijpen het sap van hen.

  elke dag. Dit helpt voorkomen dat tandheelkundige ziekten en helpt tandvlees veel beter.

  KNOFLOOK

 • Voor pyorrhea, gezwollen en pijnlijke tandvlees, slechte adem, mengen 1 theelepel honing in 20 druppels knoflook sap en verbruikt.
 • een olie te poetsen email met als volgt.
  Neem 4 tot vijf tenen knoflook 60 gram mosterd olie. Warmte deze olie tot de knoflook wordt zwart. Zeef en omvatten dertig gram in poedervorm en geroosterde carambole zaden en vijftien gram steenzout.
  Brush tand met dit reguliere tandheelkundige problemen te verlichten.
  Door gebruik te maken van deze voor 2-3 maanden zelfs verlicht pyorrhea.
  / strong <> voor tandheelkundige wellness gebruiken.
 • APPLE

  > houdt het glazuur en tandvlees sterk en in uitstekende welzijn.

  Te verminderen en krijgen hulp in holtes, gezwollen tandvlees en tandbederf, eet een appel direct na elk voedsel regelmatig.

  verlaat verlicht pijnlijke tand.

 • Pain in tandvlees, zwelling en onaangename tand reageren goed op het spoelen van de mond met het drinken van water, waarin guave bladeren zijn gekookt en daarna afgekoeld.
 • Probeer rauwe raap eten. Kauwen het zal behoorlijk veel tandheelkundige voorwaarden te verlichten zo mooi als maken de tand te reinigen.

  . Knijp wat citroensap op hen. Wrijf de tand met dit mengsel.

 • Kook 5 teentjes in tweehonderd ml H2O. Swish deze h2o dicht bij in de mond voor een paar minuten.
 • , zout en mosterd olie. Het helpt bij de bouw van de tanden sterk.

 • Brand een stuk van kurkuma. Vermalen. Wrijf dit op de pijnlijke tanden voor opluchting. Het doodt bacteriën ook.
 • een tablet door de invoering van een beetje water op de vloer asafoetida en kurkuma poeder. Bewaar deze onder de pijnlijke tand voor opluchting.
 • moeder tinctuur om de rottende en pijnlijke tand stopt lijdensweg.

  op de onaangename tanden en tandvlees voor opluchting.

  kan worden gekookt in het drinkwater om water om te worden gebruikt als gorgeldrank. Dit stopt pijn.

  Grind galappels. Bestrijk het glazuur met dit poeder. Het biedt verlichting bij gevoelige email, losse tanden, bloedend tandvlees en glazuur.

  gehouden op de locatie van pijn of pijnlijke emaille herbeleeft pijn.

  verpakt in een kleine katoenen binnen de holte. Handhaaf uitspugen het speeksel zo ouderwets.

 • In pyorrhea, pijnlijke, gezwollen en bloedend tandvlees, wrijf een poedervormig combinatie van 1 element van zout en twee stukken van aluin op het tandvlees drie keer per dag. dan is de mond effectief afspoelen met warm water waarin vijf gram aluin is opgenomen. Het versterkt het tandvlees en tand, stopt bloeden en pus ontwikkeling.
 • en steenzout. Grind goed .. zeef en masseren het tandvlees met dit. Spuwde het speeksel gevormd.
  Het verlicht in zwelling en pijnlijke tandvlees.

  met H2O, op het moment dat een werkdag. Het verlicht de pijn weg ook.

 • Voor pijn in de tanden als gevolg van koude, strooi er wat zout op een stukje gember en houd onder de getroffen tand.
 • .

  waaraan een kleine kamfer is opgenomen, aan het glazuur. Het verlicht het lijden.

  en twintig gram knoflook. Grind elke samen. Plaats 1 liter water aan dit mengsel. Blijven houden aan de kook en elimineren van warmte als 500 ml H2O blijft.
  Gebruik dit water te gorgelen. Presenteert hulp van pijn.

  Grind Tulsi bladeren en zwarte peperkorrels tot een pasta te maken. Maak tabletten uit deze. Blijven een capsule onder de onaangename tand om steun te houden.
  Kauwen Tulsi bladeren versterkt de tand en controleert negatieve adem.

  Category: Gewichtsverlies

  Comments are closed.