Tandpasta Cures voor Acne

p Er zijn een aantal versies van tandpasta acne geneest te kiezen voor uit. De eenvoudigste methode is de tandpasta specifiek het puistje. Andere huismiddeltjes dat de tandpasta therapie productiever als het puistje wordt gewassen met zout drinkwater voor het aanbrengen omdat het zoute water moet zuiver reinigende en therapeutische huizen. Veel adviseren ook het plaatsen van een pleister over het puistje snel na de tandpasta wordt gebruikt om de tandpasta op zijn plaats te houden.

Voordat u begint met zappen uw zits, kijken om ervoor te zorgen dat het gebruik van tandpasta als een plek remedie is correct voor u. Tandpasta behandelingen voor puistjes kunnen vaak irriteren intense acne situaties en gevoelige huid. Als de huid over je lippen paars kleurt vlak nadat je je tanden poetst of als je het gevoel een branderig of jeuk gevoel als je de tandpasta te gebruiken, dan zou deze optie niet voor u. De tandpasta kan wezen leiden tot een veel meer ongemak en roodheid. Het wordt niet aanbevolen dat tandpasta worden gebruikt op enig ander aspect van het lichaam naast de ontmoeting voor dit doel. Er zijn nogal wat soorten van puistjes lichaamsbouw wasbeurten allebei van die goedgekeurd en meer dan-de-teller die affectieve voor het beheer van het gehele lichaam acne zijn.

Op het moment dat je hebt besloten dat tandpasta niet zal irriteren je huid, koop een tandpasta voor de onderneming. Typische tandpasta wordt aangemoedigd over gel-of tandsteen beheren tandpasta, die nooit zijn kans als succesvol te zijn. Colgate en Crest zijn de meest uitgebreid geadviseerd, maar je kunt zien oplossing reviews voor tandpasta acne oplossingen op Acne.org.

Begin met het zorgvuldig wassen van je gezicht met warm H2O en schoonmaken zeep, een gezichtsreiniger of zout h2o. Dan, met uw vinger of een Q-Idee, stel een uiterst geringe totale tandpasta op het puistje. Gebruik de tandpasta spaarzaam en alleen op de puistjes om niet om de poriën en de huid irriteren. Blijf de tandpasta afwezig te houden van uw ogen. Je moet echt een tintelend gevoel, maar niet een brandend, gevoel op de huid waar u de tandpasta gebruikt. Als branderig of jeuk gebeurt het reinigen van de tandpasta af van uw ervaring en toepassing aloë vera gel om de poriën en de huid sereen.

Breng vervolgens een verband rond elk puistje dat tandpasta werd gebruikt om. Hierdoor kan de tandpasta om uw acne drogen zonder te worden gestoord. De bandages zal de tandpasta handhaven plek en worden voorgesteld als u uw deal aan met normaal, systeem uit te rusten met de procedure op of worden actief bewegen.

Vertrek van de tandpasta op de puistjes tot aan het droogt. Droogtijd verschilt, maar vergt gewoonlijk 15 minuten tot twee uur. Wees voorzichtig met het verlaten van de tandpasta op je poriën en de huid meteen. Het verlaten van de tandpasta op je puistjes ook uitgebreid kan echt leiden tot veel meer roodheid en irritatie.

Direct na de tandpasta droog is, haal de verbanden en het gebruik van een washandje en verwarmen van water, zeep of gezichtsreiniger. Controleer dan of je in de buurt van je ogen als je je gezicht te wassen, zodat alle resterende tandpasta niet in hen te krijgen. Dep je gezicht gebied droog met een handdoek. Je poriën en de huid verschijnt mogelijk uitgedroogd in het gebied dicht bij het puistje. Als de huid paars of geïrriteerd gebruiken aloë vera gel of een olie-helemaal gratis moisturizer.

Category: Supplementen

Comments are closed.