Tandpasta en Acne

Tandpasta: An Introduction

Tandpasta is een noodzakelijk deel aan onze moderne levensstijl in dat het behoudt van onze emaille plaquette gratis en hulp strijd tegen gaatjes. Het is mogelijk de minst meest waarschijnlijke dader in puistjes breakouts. Zelfs zo, een beetje graven blijkt dat tandpasta kan in feite verergeren een bestaande acne aandoening of kan leiden tot puistjes-achtige puistjes rondom de mond. In deze hub zullen we het ingrediënt samenstelling van tandpasta te verkennen en te wijzen welke unieke additieven zouden kunnen bijdragen tot onaantrekkelijke acne

natriumlaurylsulfaat -. SLS

Heb je ooit tandpasta labels onderzocht tijdens het doorzoeken van de mondelinge behandeling gangpad bij u in de buurt retailer? Vrijwel zeker niet. Niet veel mensen lijken zich zorgen over de chemische verbindingen die worden weergegeven in direct gesprek met de ruimte in en dicht bij hun mond. Slechts een dergelijke chemische stof die volledig onopgemerkt is gebleven om het plezier van de poriën en huidverzorging product of dienst merken is natriumlaurylsulfaat. Dit additief is een surfactant die stroom in niet alleen tandpasta, maar shampoo, zeep reinigen en ontvetten industriële voorwerpen. SLS belemmert zeep vorming van een neerslag wanneer samengevoegd met lastige H2O. Het Lathers alternatief om de reinigende uitkomst die wij willen leveren.

Hoewel dit kan mogelijk audio als een superieur remedie om een ​​zo niet dure problemen (verder meer zuiveren hard water), het is een stuk meer van een huid behandeling, of liever veel breder, een welzijn zorg nachtmerrie. SLS is consequent ontdekt als een huid irriterend. als je op het moment nog maar eens kijken naar dat het is gemaakt van in industriële toepassingen, kunt u de sorteervolgorde van de schade die zij wroughts op je huid te overwegen. De Australische regeren administratie in principe onbedekt dieren SLS en ontdekten dat de chemische stof veroorzaakte niet alleen de poriën en de huid ongemak, maar oogirritatie. Dit is een vrij angstaanjagende veronderstelde bood het feit dat we shampoo en tandpasta te bedienen onderaan onze huid zonder enige vorm van aarzeling toe.

In overeenstemming met de FDA, SLS wordt beschermd voor gebruik in client-producten. Dit is afwisselend komisch overweegt de EPA, nog een andere gouvernementele bedrijf, heeft het gecategoriseerd als pesticide. Zorgen beginnen ook af te verhogen over het kankerverwekkende karakter van dit additief. Een deel van de chemische vooraf werd gekoppeld aan de vorming van de meeste vormen van kanker.

De bottom line is dat SLS is niet iets wat je wilt laten verschijnen in contact maken met uw huid. Het zal ontdoen van vocht leidt tot een lastige droge en beperkte sensatie. In het geval van tandpasta, zult u waarschijnlijk werkervaring deze emotie op de hoeken van je mond. Wanneer uw huid is deze geïrriteerd, is het kwetsbaar voor breken. Als u continu vechten puistjes in de nabijheid van uw mond, kan dit additief misschien in je tandpasta. Overschakelen naar een alternatief product bevestigen zou zeer waardevol.

Flouride

Fluoride is een andere chemische gevonden in tandpasta dat is gebruikt om de verdediging te verhogen ten opzichte van tandcariës. Het versterkt eigenlijk tandglazuur. Het dilemma bij deze toch nog maar eens ‘wonder optie’ is dat het leidt tot poriën en huidirritatie. Fluoride zelf meestal niet leiden tot puistjes, maar toch een karakteristiek identieke probleem erkend als periorale dermatitis. Deze disfunctie verschijnt in de vorm van rood gekleurd hobbels dicht bij de mond.

Deze aandoening wordt meestal behandeld met orale antibiotica dit soort als doxycycline. Ironisch genoeg, is dit vergelijkbaar antibioticum gebruik gemaakt van zits te behandelen. Als u zijn goedgekeurd deze behandeling te verzorgen van acne in de eerder genoemde plaatsen met geringe prestatie, uw tandpasta is meer waarschijnlijk dan niet de dader. De meest succesvolle therapie voor deze skin kwaal is om naar een niet-gefluoreerde tandpasta. Het product of dienst etiket van een bepaald merk moet echt aangeven of niet of niet het heeft deze chemische stof.

Als je in paniek dat een niet-gefluoreerde tandpasta uw mondelinge welzijn in gevaar kunnen brengen, is het misschien een goede gedachte om te controleren met een tandarts. Argumenten vaak steeds uitgewisseld dan de werkzaamheid van fluoride in het beschermen tegen tandbederf. Vergeet niet dat u deze chemische stof kan ontdekken in onze waterbron (als je verblijf in de Verenigde Staten), zodat u niet volledig zijn zonder de noodzaak ervan.

Whitening, Tandsteen Command en andere additieven

Tandpasta heeft om te zetten in plaats van verfijnd in de nieuwe meerdere jaren. Het bestrijdt holtes hoewel het aanbieden van wittere tanden en bescherming naar tandsteen en andere orale hinder. Met al deze ontwikkeling komt nieuwe vraagstukken. De talrijke additieven gebruikt om deze extra voorzieningen te geven kan ook rechtstreeks aan poriën en huidirritatie. Check out weg te houden van tandpasta’s die eigenschappen die je niet nodig hebt om te onderwerpen. De veel meer van essentieel belang een tandpasta, het een stuk minder van een prospect is er voor moeilijkheden.

Category: Dieten

Comments are closed.