Tarwegras en Kanker welzijn beloning vorderingen: Sham of echt?

In dit nieuwe tijdperk van welzijn bewustzijn komen we vele claims elke werkdag. Nieuwe producten veelbelovende wonder succes van borst verbetering om snel kilo’s te beperken tot een wonder overwinnen van de meeste vormen van kanker of aids blijven komen in de markt. Ze worden doorgaans gebracht voor het nietsvermoedende publiek als een leeftijd verouderde schuur wetenschap of een model nieuwe ontdekking en worden vaak ondersteund door een aantal baanbrekende onderzoek waarover geen details worden bekendgemaakt. Deze medicijnen / therapieën normaal kan doen gelden op de reductie van de harde kwalen, kleverige verslavingen en andere problemen blijven geconfronteerd met mensen. De commercials lijken op de tv, gedrukte media en web ondersteund door vele getuigenissen om hun zegje te helpen. Tarwegras wordt beweerd dat een persoon dit soort product of dienst die belangrijke beloningen garandeert zijn.

Mijn Om te beginnen met Face

Mijn aanvankelijk geconfronteerd met tarwegras werd afgelopen 7 dagen dat ik uit was voor sommige ochtend oefenen en vond een verkoper bevorderen tarwegras sap bij de ingang van het park. Ik herkende de voortdurende stroom van klanten en het herkennen van de beoogde voordelen van dit wonder sap. Een week later kwam het elke dag informatie op papier samen met een pamflet van een tarwegras poeder maker met gelijkwaardige verklaringen.

De Verklaringen

De voorstanders van tarwegras vele claims zijn vervaardigd omdat de late jaren 1940 . Tarwegras wordt gemaakt van de stukken bladeren van de typische tarweinstallatie. Het wordt algemeen gegeten in de aard van hedendaagse sap gewonnen uit de bladeren of in de vorm van gedroogde poeder / tabletten of capsules. Charles F Schnabel, een Amerikaan, kende een grote hand in de verspreiding van het dieet positieve aspecten van tarwegras. Hij beweerde dat het ervaren belangrijke voedingswaarde waard en was zeer effectief voor normale effectief resterende van de mens. Er wordt ook gezegd dat het een goed resultaat in de situatie van maagzweren, gezonder bloedstroom, en de spijsvertering te hebben en zal ons helpen strijden meeste vormen van kanker. Tarwegras werd vervolgens gepropageerd als wondermiddel helpen in geleidelijke vet dalen met de verbetering van de spijsvertering, bloed spanning regularisatie en het beheer van diabetes. Het is bedoeld om een ​​detoxifier dat helpt bewaken uw lever en bloed. Het wordt beweerd dat te ondersteunen bij het vertragen van het verouderingsproces methode als resultaat de bescherming van jeugdigheid. Verklaringen voor haar daling te stoppen, draai je slappe huid, verstevigt het tandvlees en helpt slapen veel beter. Het kan worden gebruikt als een rectale implantaat voor omkering van schade aan de kleine darm. Buitentoepassingen om te vechten te helpen bij het verzet tegen huiduitslag, poriën en huidaandoeningen, enzovoort het record gaat maar door.

geen afdoend bewijs!

geen afdoend bewijs is geleverd tot dag en het merendeel van het bewijs wordt uitgebracht in type verklaringen van mysterieuze mensen. Nogal paar experimenten zijn uitgevoerd om deze beloften te controleren. Tarwegras wordt in chlorofyl geladen. Het is ook een grote bron van aminozuren, enzymen, vitaminen en vele anderen. Verklaringen van zijn uitzonderlijk forse dieet prijs is ontdekt een schijnvertoning als de over-all voedingswaarde materiaal heeft ontdekt in verband met eco-vriendelijke groenten zoals broccoli en spinazie geweest. Tarwegras verklaren van hogere vitamine B12 informatie is ook geïdentificeerd ingevuld.

Dus kunnen we concluderen dat alle beloning verklaringen van tarwegras door de makers en ondernemers niet betrouwbaar en volledig tot nader wetenschappelijk onderzoek zou kunnen worden uitgevoerd op de vergelijkbaar, baseren klinische behandeling / gezondheid en fitness besluiten over tarwegras kan misschien een vergissing zijn.

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.