Tarwegras Poeder gezondheidswinst

Heath Winsten van Enzymen en kritische aminozuren in Tarwegras

We krijgen enzymen uit twee bronnen, ons voedsel en onze eigen lichamen. Veel van ons consumeren maaltijden die nutteloos is, dat aangeeft of het echt is uitgeput van enzymen door overkoken, boven-verwerking, toegevoegde kunstmatige conserveermiddelen, kleurstoffen, zoetstoffen en hydrogenering. Het lichaam kan leveren enzymen, terwijl niet in een tempo dat zal het gehele lichaam gezond te houden. Er moet eveneens de noodzakelijke aminozuren die ons lichaam kan gewoon niet genereren. Tarwegras is een uitstekende bron van enzymen en aminozuren en moet worden geconsumeerd met de dag voor de ideale gezondheid en fitness.

Enzymen In Tarwegras

Enzymen kunnen de belangrijkste voordeel voor de gezondheid van tarwegras zijn. Waarom? Uw lichaamsbouw cant doen bijna alles in ieder geval op het cellulaire niveau zonder hen. En, in de tijd, als we niet vullen de indogenous enzymen (mensen die zijn gevonden in ons) met exogene enzymen gevonden in de vegetatie buiten het huis van ons, het menselijk lichaam niet kan herstellen zo snel en we zien en voelen de uitkomsten van oud . Snel Vergrijzing is niet mooi! Oud sierlijk is!

Wetenschapper hebben gevonden dat de energie achter de lichamen metabole activiteiten zijn gevestigd in enzymen. Enzymen worden niet gekeken naar louter aanvullend materiaal, maar lifestyle elektriciteit zelf. Enzymen zijn verantwoordelijk voor het helpen met de therapeutische van het lichaam, het lichaamsgewicht-reductie, het verteren van voedsel, lichamelijke beweging, bijna alles – inderdaad die iets betekent! Bovendien zijn ze bijzonder essentieel in het reinigen van het bloed. Enzymen zijn gewoon stroom in rauwe voedingsmiddelen. Koken vegetatie doodt de enzymen. En heel lang om te spreken met lucht, de verwerking en het drogen ook verminderen van het aantal aanwezige enzymen in levensmiddelen. (Dat is een extra doel waarom waarom u wilt boerenmarkten te slaan voor uw groenten, worden ze vers geplukt en verscheept. Grocery creëren wordt geplukt op voorhand van het rijp is en getrokken, afgeleverd of overgevlogen naar de markt. Zowat elke dag, uur, minuut dat zij worden blootgesteld, hun wortels verminderen af, zijn ze vergieten hun welzijn extra voordelen.

U wilt wanhopig enzymen om een ​​voedzame en vitale bestaan ​​verblijven en er zijn ongeveer tachtig in tarwegras. Het meest vitale enzymen gevonden in tarwegras zijn:

  • cytochroom oxidase: een anti-oxidant die nodig rechts celademhaling,
  • lipase: betrouwbaar is voor de vertering lipiden (vet), met name triglyceriden, die materialiseren tot vetachtige stoffen in uw systeem die lijken van overtollig vet in het eten plan te zijn,
  • protease: eiste eiwit,
  • amylase verteren: vergemakkelijkt de vertering van koolhydraten (suikers en zetmeel),
  • catalase: zet waterstofperoxide in H2O en zuurstof brandstof (! je hele lichaam maakt waterstofperoxide, dit betekent niet dat je kon drinken),
  • peroxidase: een partij als catalse
  • transhydrogenase: ondersteunt het houden van de spiermassa weefsel van het hart afgezwakt, en
  • superoxide dismutase (SOD): dat bescherming biedt tegen gewrichtsontsteking
  • Deze enzymen daling van hoeveelheid en robuustheid wanneer we groeien vorige en ons vermogen om eiwitten te verteren, vet en koolhydraten en overmatige energie verzwakt. Voor iedereen temidden van ons verleden onze 20’s en 30’s kunnen getuigen van het onvermogen te nemen in de identieke weg en houden ons formulier, proporties. verteren ons voedsel en het ontgiften van de verontreinigende stoffen binnenkant van ons systeem zijn cruciaal oorzaken om maaltijden te eten met enzymen, vooral tarwegras. Zeker, bij 40 alles wat ik zou willen het menselijk lichaam van mijn vorige 20’s .. en als tarwegras zal helpen! Im there!

    Kritische Aminozuren Uncovered In Tarwegras

    Aminozuren vorm eiwit. Deze zijn verbonden met elkaar om peptidebindingen te construeren. Wat essentieel is dat de ketens van aminozuren arent meestal vergelijkbaar. Sommige eiwitten omvatten slechts een keten van aminozuren, hoewel sommige, zoals hemoglobine, omvatten vele ketens. De sequentie van aminozuren in een keten is exclusief voor een uniek eiwit. Als zelfs een aminozuur in een sequentie modificaties kan de eiwitten mogelijkheid situatie transformeren naar bestemming. in fase, sikkelcelanemie is het eindresultaat van alter in een nucleotide in de DNA-sequentie die resulteert in principe slechts een aminozuur in een van de hemoglobine-ketens te zetten in verschillende. Om deze reden, de volledige bloed roze mobiele eindigt boven vervormd blijven en desondanks zuurstof behoren uitoefenen. lijkt zoals aminozuren zijn essentieel voor ons lichaam de mogelijkheid om de functionaliteit naar behoren. Maar precies hoeveel mensen beseffen dat en rekening gedachte consumeren van voedingsmiddelen met alle juiste aminozuren om hulp een lijkt het gehele lichaam? deed ik nooit!

    Samen met water, eiwit is een persoon van overvloedige voedingsstoffen in het hele lichaam. Boven vijftig% van de droge pond van het gehele lichaam is eiwit. En zoals we nu begrijpen, aminozuurketens uitmaken van het eiwit. dr. Ann Wigmore in vergelijking aminozuren opstelling product gebruikt om een ​​eigenschap monteren en enzymen de spier die het werk doet. Samen zijn de twee van deze aansprakelijk voor mobiele vernieuwing en een grote aantal functies van het menselijk lichaam, het creëren van hormonen te bouwen spier weefsels, bloed en organen.

    U kunt 17 aminozuren krijgen in tarwegras. Awesome! En van de acht belangrijke aminozuren, tarwegras heeft alle 8! Under is een bedrijf van de aminozuren zo goed als een heel korte beschrijving van de items die zij ondernemen:

  • Lysine: mogelijke anti-ouder variabel systeem vooruitgang en bloedsomloop worden ondersteund missen van de lysine ons immuunsysteem proces verzwakt, gezicht kan heel goed worden getroffen en vermoeidheid kon komen over
  • Isoleucine:. is nodig voor uitbreiding, met name bij zuigelingen presenteert eiwitstabiliteit in volwassenen een tekort kon in retardatie sluiten als gevolg van de realiteit resultaten de generatie van andere aminozuren zuren
  • Leucine:. behoudt usattentiveand wakker
  • Tryptophane:. is ongelooflijk belangrijk voor het construeren geladen, roze bloed, gezondere huid en haar Als samen met vitamine B-complex te zetten, kan het ook helpen te ontspannen onze zenuwen en het stimuleren van een betere vertering
  • Fenylalanine:. helpt de schildklier gelukkig in haar productie van thyroxine hormoon, van cruciaal belang voor geestelijke stabiliteit en emotionele serene
  • Threonine: vetverbranding vermogen
  • Valine: activeert de geest, ondersteunt spiermassa coördinatie en kalmeert de zenuwen een tekort kan leiden tot nervositeit, psychische uitputting, psychische uitbarstingen en slapeloosheid
  • Methionine: assists duidelijke andreplenishkidney en levercellen <. / li>

    De niet-essentiële aminozuren in tarwegras bevatten alanine, een bloed bouwer arginine, essentieel om de mannetjes als zaadvocht bestaat uit grote hoeveelheden asparaginezuur, zal schakelaar voedingsmiddelen helpen in energie glutaminezuur, boosts geestelijke harmonie en glad metabole voeren glycine, helpt cellen gebruiken zuurstof om energie histidine maken, effecten horen en nerveus functies proline, (ik had geen degelijke informatie en feiten over dit aminozuur dat in overeenstemming met 1 college, is niet eens een aminozuur niet te verkrijgen, maar een iminozuur) serine, stimuleert de geest en zenuwfuncties en tyrosine, die helpt bij de ontwikkeling van haar en huid.

    Vital aminozuren zijn mensen die het systeem moet krijgen van externe etenswaren middelen. Niet-essentiële aminozuren (die nu echt eens nodig) kunnen worden gevormd door het menselijk lichaam intern. Bottom line, zal je beide even kritisch en niet-essentiële aminozuren nodig om plezier in een gelukkig functionerend lichaam.

    Dus of u uw aminozuren uit tarwegras of niet bereiken. is het heel belangrijk om te nemen in levensmiddelen met hen. Ik weet nooit hoe een groot aantal noodzakelijke aminozuren algemeen ontdekt in pizza. in de gelegenheid je eigenlijk moet weten of je voeden op aminozuur welvarende voedingsmiddelen, is het verstandig om uw voedsel verbruik post naar een diëtist, zodat ze kunnen beoordelen. mij? Ik sta op het punt om te gaan maken een kille glas tarwegras thee en niet probleem zelf met het vinden van een voedingsdeskundige!

    Category: Gezond eten

  • Comments are closed.