Te ontdoen van acne littekens Gebruikmakend Chemische peeling

Chemische peelings worden vaak beschouwd als de grootste selecties in zinnen van acne litteken behandelingen. In punt, zijn ze zich in een veel meer en meer vooral bekend omwille van hoe productief ze zijn in het beheren van puistjes zonder enige problemen.

In een notendop, chemische peelings zijn in staat om zich te ontdoen van de bovenste laag getroffen huid, zodat het fris en model nieuwe onderlaag krijgt te worden ontdekt in de plaats. Voordat met chemische peelings in ding om te overwegen als een soort acne procedure, toch, het wordt zeer sterk aanbevolen om een ​​ervaren en doorgewinterde cosmetisch chirurg om advies te vragen in de zaak.

Hoe je de juiste Chemische Peels voor je puistjes Scar

Een chirurg kan in het algemeen helpen u bepalen of u een fantastische kandidaat voor een acne chemische peeling zou zijn. Om dit te doen, zal hij je poriën en huidskleur, uw huid oliepeil en hoe slecht je puistjes in wezen is het onderzoek. Er wordt beweerd dat mensen met puistjes littekens of oppervlakkige puistjes zou de grootste kandidaten voor deze bepaalde vorm van therapie.

De mildste soorten zits peelings die kun je ook in bij de tweede zou zijn alphahydroxy en betahydroxy zuren . Deze lichtere varianten van acne chemische peelings zal niet leiden tot veel te veel tijd om te restaureren, maar het is vrij standaard voor al diegenen die door hen praktische ervaring licht ongemak en roodheid, zo goed als sommige korstvorming die uiteindelijk zal verdwijnen nadat het lichaam ontvangt toegepast op de procedure. De meeste van de tijd, worden deze behandeling plannen verwezenlijkt elke zes weken.

Is het Onschadelijk voor Gebruik chemische peelings?

Zits chemische peelings normaliter gepaard salicylzuur, dat wordt erkend te zijn bijzonder efficiënt bij het omgaan met acne. Deze schillen zouden niet aan te raden voor mensen die vandaag ondervinden van energetische of extreme puistjes, echter. Zwangere meisjes moeten niet via hen mogelijk.

De sterkere vormen van acne chemische peelings gewoonlijk uit fenol en trichloorazijnzuur oplossingen te dringen in de huid diepere lagen. Deze oplossingen gewoonlijk finale een geweldige deal voor een langere periode in tegenstelling tot de mildere behandeling plannen, maar het herstel kan over het algemeen verlengd nemen. Meer robuuste peelings worden soms ook geïdentificeerd te verschijnen met grotere dreigingen, zoals grotere daglicht gevoeligheid en andere aspect resultaten. Omdat geselecteerde beperkingen zijn er verschillende acne omstandigheden die niet met succes worden verzorgd met dit soort procedure mogelijk.

Er is ook nog een andere vorm van chemische peeling te behandelen puistjes die er zijn: de TCA peeling. Deze schil zou geweldig zijn voor iedereen om te gebruiken wanneer ze op zoek zijn naar krachtige acne litteken verwijdering. De ideale element is dat TCA peelings ook kan worden toegepast om zich te ontdoen van het ouder worden vlekken, grote poriën en ondiepe tatoeages. Om dit te doen, is het in wezen zal zich te ontdoen van levenloze poriën en de huid niveaus die zou gevolgen hebben in het blokkeren zits bacteriële infecties en het vrijgeven van de huid onzuiverheden. Dit, in te zetten, kan de huid te genezen en geven aa veel meer gezonde uitstraling in de uitgebreide run.

TCA peelings is ook mogelijk om met de bloedsomloop en algemene bloed verplaatsen, vandaar het stimuleren van de cellen in de poriën en de huid en waardoor voor hen te vernieuwen en verjongen na verloop van tijd. Ze ook hulp bouwen elastische vezels en collageen voor sterkere huid rondom.

Category: Gezond eten

Comments are closed.