Tea Tree Oil, de puur natuurlijke manier om het adres je puistjes Moeilijkheden Quick!

Propionibacterium acnes is een poriën en de huid levende bacterie die aansprakelijk is voor het produceren van acne. Het wordt beschouwd als het werken met een plaatselijke toepassing van tea tree olie voor acne zal deze kiemen te elimineren. Tea tree olie bevat terpinen-vier-ol, die het presenteert met anti-inflammatoire en antimicrobiële woningen.

Terwijl tea tree olie voor acne is een prachtig puur natuurlijk product of dienst, het is niet een remedie -Alle. Werken met deze olie plaatselijk zal zeker niet te ontdoen van uw zits uitdaging. Om de grootste eindresultaten ontvangen, zijn er een paar andere items die u wilt doen om uw genezing te vergroten.

 • Probeer een goed uitgebalanceerd dieet met een goede deal van schone fruit te eten en greens, speciaal groene soorten bladgroenten.
 • Drink veel h2o elke dag om je lichaam van gifstoffen spoelen.
 • Gebruik een zonnebrandcrème als je gaat in de zon.
 • Was je gezicht 2 keer per werkdag en speciaal na u zijn blootgesteld aan een groot deel van de stof of zijn zweten.
 • Als je extreem vette huid, je kan worden wat leidt tot de uitdaging van meer dan het wassen van je confronteren. Swap om een ​​milde drink-water oplosbare reiniger en reinig je gezicht geen extra dan 2 keer met de dag.

  Hoe gebruik Tea Tree Oil

  Wanneer u tea tree olie te gebruiken voor zits, op geen enkele wijze toe te passen in een onverdunde verscheidenheid direct op uw huid, als het zou kunnen gevolgen hebben in de poriën en de huid ongemak, blaren, jeuk, roodheid, en rond drogen. Daarom is het belangrijk om een ​​remedie te maken door het mengen van vijf ml tea tree olie 95 ml drinkwater.

  Tea Tree Oil actuele crèmes

  Het zou intelligent om actuele zits crèmes die tea tree olie hebben gebruiken. Probeer uit te werken met deze items in combinatie met uw zits behandeling systeem om zich te ontdoen van zits. Met behulp van tee tree olie voor acne is een fantastisch idee, aangezien het geen onveilige kant resultaten.

  Tea Tree Oil Gezichtsmaskers

  Nog een alternatief dat uw zits moeite zou doen een volledig stuk van superieure, zou zijn om een ​​ontmoeting masker gebruik van tea tree olie en gebruik het op het moment of twee keer per week om superieure resultaten te krijgen. Omvatten twee druppels tea tree olie om een ​​voldoende hoeveelheid natuurlijke milieuvriendelijke klei poeder en maak een masker, nemen een aantal drinkwater om u te helpen een dikke pasta te maken. Je moet echt breng de pasta op om uw ontmoeting en hals en vertrekken het op voor 30 minuten.

  Een andere zou zijn om een ​​kleinere hoeveelheid van deze pasta te maken en gebruik het alleen op je puistjes, waardoor het op meteen.

  Tea Tree Oil voor acne breakouts Spot Behandelingen

  Bij de te beginnen met vermelding van een Whitehead, schar een kleine thee tree olie op het werken met een Q-Tip. In slechts 24 enkele uren zul je een dramatisch verschil zien. Het zal zowel volledig lang weg of nauwelijks duidelijk.

  Gebruik deze procedure voor het eerste teken van een puistje. Binnen 24 uur, zul je erkennen dat het krimpt in maatvoering en dat het zal niet beginnen aan een lastig cyste te worden.

  Category: Voedingsmiddelen

  Comments are closed.