Tea tree olie puistjes huidbehandeling producten en oplossingen – hoe ze presteren, en hoe ze te gebruiken

Een inleiding tot tea tree olie behandeling voor de huid

Een persoon van de meest productieve acne producten en oplossingen kunt u in krijgen over een drogist deze dagen is benzoil peroxide.

Deze procedure doet werken in de richting van de meeste soorten van acne, maar het kan leiden tot roodheid, jeuk en schilfering van de huid, het produceren van de lijken en het gevoel van de huid nog erger als een vervanger van veel better.And veel mensen echt niet zoals het gebruik van dit soort agressieve chemicaliën op hun huid, en zou een normale remedie bevoordelen.

Een alternatieve optie die heeft getest net zo succesvol als benzoil peroxide van puistjes is tea tree olie.

Het gebruik van tea tree olie voor acne is geanalyseerd en wetenschappelijk bevestigd de incidentie en ernst van puistjes minimaliseren, en het neigt te doen met minder aspect effecten indien correct gebruikt.

Hoe tea tree olie zal werken versus zits

Tea tree olie is in wezen door nu gebruikt in veel professionele zits producten en oplossingen, hoewel youre meer kans om het te verkrijgen significante hoeveelheden in normale of biologische en natuurlijke acne poriën en de huid behandeling items.

Het motief tea tree olie gevechten zits is dat het antibacterieel, en sommige vormen van acne worden veroorzaakt door micro-organismen in de poriën en de huid .

Vanwege het feit tea tree olie doodt de bacteriën, die de fundamentele uitdaging van deze soort puistjes zijn, het roeit de zits.

De vangst is dat tea tree olie alleen werkt op bepaalde vormen van acne en dat het zal moeten nauwkeurig worden gebruikt in te kopen om de klus te klaren helemaal.

Hoe te melden wat verscheidenheid van zits je hebt, en ongeacht of tea tree olie zal

staat

Niet alle acne wordt veroorzaakt door micro-organismen. Sommige soorten worden veroorzaakt door hormonen, spanning, dieet, of zelfs vitaminetekorten.

De meest eenvoudige manier om te leren wat voor soort acne je worstelen met de meeste is om een ​​dermatoloog te zien, maar als je het geld niet kunt vinden voor om dit te doen, kunt u normaal proberen onderscheidende acne poriën en de huid behandeling koopwaar tot aan je tegenkomt een bepaald dat voor u werkt.

Distinctive oplossingen zal zich richten op onderscheidende vormen van acne, en tea tree olie acne items doel micro-geïnduceerde acne.

Dus als u weet of uw acne worden veroorzaakt door bacteriën vermoedt, kunt u tea tree olie producten en oplossingen uit te proberen voor de hand liggende je confronteren.

Deze producten, wanneer nauwkeurig toegepast, hebben verschillende beloningen meer dan zakelijke benzoil peroxide en salicylzuur oplossingen. Voor 1 factor, tea tree zits producten zijn een stuk minder waarschijnlijk resulteren in peeling, branden en jeuk van de getroffen regio’s.

benzoil peroxide en salicylzuur kan brengen over deze problemen, verdienen huid er niet beter zelfs als ze het opruimen van de echte puistjes en mee-eters.

In aanvulling op deze, tea tree olie is beschreven om vrijwel meteen verlichten van de pijn verbonden met een aantal puistjes, wanneer benzoil peroxide en salicylzuur niet normaal eenvoud van de pijn totdat ze echt het puistje genezen.

produceren en mixen van je tea tree olie acne oplossingen bezitten

Als je tea tree olie te gebruiken in uw bezit mengsels, moet u youre het krijgen van pure tea tree olie uit een gerespecteerde leverancier.

U kunt gewoonlijk de hoogte stellen als cruciaal oliën aromatherapie leerjaar door de labels aromatherapie etiketten moet echt betrekking hebben op de wetenschappelijke naam van de olie, de methode van de winning, en de locale waarin de olie werd eerst waargenomen en gedistilleerd.

Als youve gezien de juiste tea tree olie merchandise, worden gewaarborgd om het goed te mengen.

U kunt tea tree olie mengen in een soap foundation te gebruiken als een gezichtsreiniger, of u kunt mengen een enkele druppels met een fles water of toverhazelaar te gebruiken als een toner.

Voor een actueel puistjes behandeling, meng tea tree olie met een mild basisolie en gebruik maken van de mix aan getroffen delen vaak.

kiezen van veilig en gezond, behulpzaam tea tree huidbehandeling oplossingen

Nu, sommige mensen zullen zeggen dat je kunt Gebruik tea tree etherische olie rechts op de huid zonder de noodzaak van het verdunnen van het in eerste instantie, maar dit is eigenlijk niet een fantastische oefening.

Terwijl tee tree olie is veilig om te worden gebruikt op de meeste huid, het kan leiden tot de tere huid van het confronteren, nek en borst te schillen en drogen, die echt de acne kan zelfs worse.So hoewel het functie voor sommige individuen, zou ik voor het verdunnen van de olie in eerste instantie, relatief dan gebruik te maken van de zuivere tea tree olie op je huid.

Deze steun is voor het werken met tea tree olie consequent om acne te pakken. Voor de behandeling van individuele plekken, brandwonden, snijwonden of schaafwonden, onverdunde tea tree olie is fantastisch. Maar voor routinematig, lange-termijn gebruik, netjes tea tree etherische olie kan meer dan het uitvoeren van het zijn.

Dus als een vervanging van het werken met de tea tree olie netjes, kunt u wijden in die tea tree poriën en de huid behandeling producten en oplossingen die je kunt over deze komen op zowat elk algehele gezondheidszorg winkel.

Biologisch, geheel organische tea tree poriën en huidverzorging artikelen hebben meestal een focus van ongeveer vijf% tea tree olie, die heeft vastgesteld heel nuttig zijn, zonder dat het verkrijgen van vervelende bijwerkingen gevolgen voor de gevoelige huid.

U kunt gezicht reinigingsmiddelen, toners en actuele remedies voor acne die bevatten te zijn tea tree olie.

Als extra winst, die reinigingsmiddelen en oplossingen bevatten gewoonlijk ook andere anti-bacteriële en toning essentiële oliën en plantenextracten, die kan resulteren in een all-around opruimen acne-tekst ontmoeting.

Hoe uitgebreide acht zij om effecten te krijgen?

Het enige nadeel aan het werken met tea tree olie acne producten als alternatief van reguliere chemische professionele producten is dat het een minimale uitgebreide kunt nemen te werken.

Dit gewoon houdt je kan hebben om uit te houden een beetje voor een langere periode voor uw zits moeilijkheid op te lossen, maar het suggereert ook dat tea tree huidbehandeling goederen zijn zachter en veel minder vervelend als het hoger is dan paragraaf gezegd.

Als je tea tree producten te gebruiken op een gemeenschappelijke basis, zult u de resultaten in bacteriën-driven puistjes te zien in slechts een paar weken, en normaal gebruik zal de acne te houden op baai met uit het drogen van uw huid.

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.