Tequila Wellness Voordelen – Werkelijkheid of fictie

Vandaag zijn er veel nieuwe wetenschappelijke ontdekkingen die bloot stunning welzijn toegevoegde voordelen van zeker maaltijden wij misschien nooit hebben gedacht omvatten alle belangrijke voedende voordeel. Voor geval, kaneel wellicht controle hulp diabetes, en een beetje iets als dwaas-zoeken als wiggly gelatine kan waarschijnlijk versterken onze botten algehele gezondheid. Niet lang geleden kwam ik een fragment in een kookboek, verklaren dat tequila een paar gezondheid extra voordelen te bieden zou kunnen hebben. Als een tequila minnaar, dacht ik dat te veel informatie, maar toen geloofde ik ‘Wacht even. Het klinkt een heel beetje veel te goed dat het echt is!’ Snel voldoende, ik een besluit over te gaan op een zoektocht van het vinden van de waarheid van de zaak achter deze. Vooruitlopend op een nog meer discussie over tequila gezondheid extra voordelen, echter, laten we kiezen voor een blik op het verslag van deze gedistilleerde drank een minderjarige.

Gebouwd van het sap van de blauwe agave plant, tequila is allemaal -al sinds de zestiende eeuw, maar was de eerste in massa gemaakt in de vroege jaren 1800, in Guadalajara, Mexico. Niet verlengd na dat, hij draaide zich om en er bleef niettemin slechts een van de grootste-verstrekken van alcoholische producten en oplossingen dicht bij de wereld. Nu zijn er boven de 900 geregistreerde merken en meer dan duizend van gecombineerde verbruiken recepten toepassen tequila als een cruciale component. Zonder deze gedistilleerde drank, zou de mensheid niet professioneel de awesomeness van een aantal goed vond dranken, zoals Margarita en Extended Island Iced Tea. Barmannen en drinkers lijken up met tal van middelen om tequila te waarderen. Sommigen houden van het pure aantal kruid het een beetje met een schijfje limoen en een snufje zout, en een heleboel anderen gunst toe te passen in cocktails. Of je voorkeur Tequila Afbeeldingen of Tequila Dawn, ik voel me niet het zeker van belang. Zolang je weet dat je geschikt limiet en verantwoord drinken, het is echt allemaal uitstekend!

Heeft Tequila Echt Geef Elke Welzijn Winsten?

Tequila en Colon Welzijn – ontdekte ik nogal een paar op het internet artikelen die beweren tequila kunnen helpen bij de spijsvertering, indien met mate geconsumeerd. Helaas, naast klinkende echt keihard over het, geen van deze inhoud van het artikel heeft geen concrete experimenten voorgesteld om weer een back-up van hun verklaren. Wat ik heb ontdekt uit een veel meer betrouwbare levering, zelfs zo, is aanzienlijk minder optimistisch. In overeenstemming met CBC Informatie, Mexicaanse wetenschappers ontdekt dat de agave plant bevat een goede hoeveelheid geld van inuline, een stof die heeft gecontroleerd om te helpen het spijsverteringsstelsel groeien goed micro-organisme en kan dus bijzonder dikke darm kwalen waarschijnlijk afnemen. Omdat tequila is ontworpen vanuit de agave plant, kan veel mogelijk gaan ervan uit dat het zou moeten omvatten ook de identieke algehele gezondheid beloning. Goed, negatief nieuws naar tequila liefhebbers: het zal niet. Guillermo Toriz, een onderzoeker aan de Universiteit van Guadalajara, vertelde CBC informatie dat elke medische extra voordelen waargenomen in de plant worden misplaatst het moment dat het kan door fermentatie alcohol te maken.

Tequila en Worry – Tal van op het net artikelen of blog posts die ik gelezen heb ook tequila bevorderen als een stress reliever. Wanneer dit beweren is niet helemaal onzin, het kan niet altijd echt, ook niet. Het feit is gemiddeld verbruik van alcohol, niet alleen tequila, resulteert meestal in een vrijkomen van endorfine in de hersenen, het bouwen van ons echt het gevoel snel gelukkiger, veel meer rust, en voor sommige, wittier en nog veel veel meer spraakzaam! Dus ja, het drinken van een minimale glas tequila zou kunnen helpen verlichten matige, af en toe een stam. Voor personen die ondergaan van langdurige zorg, zelfs zo, alcohol heeft de neiging om het nog erger te maken. Emma Childs, een onderzoek associate aan de universiteit van Chicago, adviseerde Science Elke dag die druk kan omgehakt de bedwelmende gevolgen van alcohol, om die reden mensen met overmatige spanning kan meer verbruiken om de exacte dezelfde impact te bereiken. Bovendien, terwijl alcohol het lichaam hormonale reactie kan verminderen te maken in een korte zin, maar het is ook getest met de gevoelens van druk veroorzaakt door de stressor verlengen. Met andere woorden, kan de inname van drank echt maken het extra moeilijk voor mensen die lijden aan ernstige voortdurende angst om te herstellen van de schadelijke gedachten

Tequila en Dementie -. De mogelijkheid om te verlagen de kans op dementie bij oudere volwassenen is een ander gezondheidsvoordeel van tequila Ik bleef over te komen. Dit kan een ding om te doen met een laatste rapport van BBC Informatie over een onderzoek studie aan de Wake Forest College hebben. Volgens de analyse, al diegenen die nemen in onder 8-14 alcoholische dranken per week een 37% afname kans op dementie dan de basis-inwoners! Het motief hiervoor is nog steeds heel erg onduidelijk voor de onderzoekers. Deze ontdekking, hoewel echt veelbelovend, is echter niet op grote schaal bevestigd. Dus ik, voor een bepaalde, zou niet iedereen aanmoedigen om extra tequila of sterke drank te drinken, alleen voor deze gelegenheid welzijn gewin. Er zijn andere veel betere middelen om zeer goede hersenen goed te beheren zijn.

Conclusie

Als je niet verbruikt, dat is fantastisch controleren op het zijn op die manier te houden. Als je dat doet plezier in de speciale smaak van tequila, overwegen om verder te gaan om je inname met mate te houden. Te veel gebruik van alcohol zal leiden tot extra welzijn gevaren dan voordelen. Bovendien, dit gedistilleerde is vrij indrukwekkend. Zonder vertrouwd zijn met uw beperken, kan je goed eindigen creëren van een dwaas van door uzelf, zoals George Carlin eens uitgelegd in zijn stand-up act: ‘Een bijzonder tequila, twee tequila, 3 tequila, vloeren’

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.