Terug Acne in Women

p Er is geen directe oorzaak van acne terug. Pukkels treedt op wanneer de talgklier creëert olie (talg) voor de duur van de puberteit. Dit kan zich voordoen bij jongeren zo jeugdig als 10 en blijven totdat uiteindelijk de leeftijd van 40. De talgklier creëert olie en stuurt dit via de poriën van de huid. Te veel olie zal de acne veroorzaken, in overeenstemming met de Acne nuttige bron Hart Op internet.

Terug acne kan worden voorkomen door het dragen van losse kleding die de lucht in staat stelt om de beweging door. Gebruik een systeem was dat salicylzuur bevat. Dit voorkomt acne door het reinigen van de poriën en duwen bijna alles verstopping van de poriën. The Teenagers Welzijn website suggereert dat een persoon met rug acne douche na lichamelijke oefening om grondig te reinigen poriën.

opnieuw

Terug puistjes kan selectie in ernst. Compact mee-eters of puistjes kan eventueel kijken op de rug weer en aanzienlijke cysten. De ernst van de acne terug zal invloed hebben op de manier waarop het moet worden aangepakt.

Above-the-counter reinigingsmiddelen, systeem wast en actuele crèmes kunnen worden gebruikt op de rug weer puistjes. Producten en oplossingen opgebouwd uit salicylzuur en benzoylperoxide zal acne bestrijden door het schoonmaken van de poriën diep onder de huid. Systeem wast dat exfoliërende kralen hebben ook hulp bij het reinigen van de poriën en acne bestrijden. Als-over-the-counter producten en oplossingen niet het werk doen, kan een dermatologen misschien voorschrijven krachtiger actuele lotions of medicijnen aan intense weer zits vechten.

vergelijking met andere soorten van puistjes, weer zits is niet genetisch bepaald. Deze vorm van acne wordt veroorzaakt door zorgen of omgevingsvariabelen. Weer acne kan worden behandeld en is zeer gemakkelijk te voorkomen nodige voorzorgen worden genomen.

Category: Gezond eten

Comments are closed.