Terug Acne Overcome

baden of vaak douchen is het om te beginnen met de actie in het verwerven weer zits hieronder handvat. Gebruik een speciaal samengesteld zeep of lichaamsbouw wassen meerdere items zijn beschikbaar specifiek voor weer / hele lichaam acne. Antibacteriële zepen zijn grootst. Probeer om meteen douchen na het samenwerken in een verscheidenheid aan lichamelijke oefening die heeft veroorzaakt u te transpireren. Reinig althans het moment of twee keer per werkdag. Als je onder de douche veel te algemeen, u de mogelijkheid het drogen van uw poriën en de huid lopen. Dit kan het probleem verergeren.

Scrubben je poriën en de huid tenminste wanneer een week. Gebruik een exfoliërende lichaamsbouw scrub te helpen poel uit dode huidcellen. Deze dode cellen zouden kunnen bijdragen aan het weer zits. Suiker scrubs zijn een stuk milder dan zout scrubs. Test met behulp van een loofah of borstel om te helpen bij afschilfering. Stop met het gebruik als u merkt dat uw huid steeds geïrriteerd.

Topical puistjes medicatie is getest om behulpzaam te zijn weer het kappen van het volume van puistjes op de rug zijn. Lotions, lotions en gels uit benzoylperoxide of salicylzuur moet echt direct worden gebruikt voor reinigen, droge huid. De behandeling droog mogelijk te maken voorafgaand aan het vinden gekleed. Deze producten zullen uitdrogen van de huid, dus de volgende met een vochtinbrengende crème kan nuttig zijn.

Als alle andere procedures therapie niet succesvol zijn, kan het mogelijk tijd om de hulp van een gekwalificeerde klinische vragen zijn. Een dermatoloog kan het zeker een huid probleem te diagnosticeren en onderschrijven de juiste loop van genezing. Antibiotica en andere voorgeschreven behandeling kan noodzakelijk zijn.

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.