Tetracycline voor Puistjes Therapie

Acne is het eindresultaat van een paar dingen: overproductie van talg in de poriën en de huid, het afstoten van dode huidcellen die haarzakjes irriteren, en een ontwikkeling van bacteriën. Breed-spectrum orale antibiotica dit soort als tetracycline het werk doen door het doden van de micro-organismen die steun puistjes ontwikkeling. Gespecificeerde cellen Antibiotica ook blokkeren in het immuunsysteem, die in bekeerling vermindert de ontsteking in verband met puistjes.

Een standaard dosis van tetracycline begint bij 500 tot 1000 mg per dag, waardoor een verbetering van de acne van een patiënt is bekend. Hogere doseringen kunnen ook worden gebruikt voor patiënten met veel meer extreme acne. Verlengde termijn, kan een lage dosis tetracycline gebruik succesvol te zijn voor enkele maanden, vooral als gebruik gemaakt van in combinatie met andere therapieën zits.

De meest verspreide facet effecten van het gebruik van tetracycline is gastro-intestinale klachten, zoals een verstoorde maag, misselijkheid, braken en diarree. Deze klachten kunnen worden voorkomen of verminderd door het gebruik van de geneesmiddelen met maaltijden en drinkwater. Andere minder bedreigend aspect uitkomsten zou kunnen zweren of ontstekingen over het rectum of genitale plek bevatten. Vrouwen kunnen ook ervaren vaginale afscheiding.

Sommige mensen kunnen ook een allergische reactie op tetracycline – netelroos, probleem ademhaling en zwelling van het gezicht en de mond. Tetracycline gebruik zou ook aanzienlijke niet-allergische reacties veroorzaken, deze als hoofdpijn, griepachtige verschijnselen, vermindering van de honger, eenvoudige blauwe plekken of bloedingen, kritische blaarvorming en schilfering van de huid, kritische pijn in de hogere buik, en zelden of afwezigheid van de plassen. Patiënten die kennis uitkomsten intense zijde met tetracycline moet voorkomen en contact opnemen met hun arts.

Meisjes die verwachten of benadering om te zetten in verwacht mag geen tetracycline nemen. Tetracycline kan de ongeboren vrucht beschadigen, waardoor blijvende verkleuring van een kid’s tand daarna in het bestaan. Het kan ook overgaan in de moedermelk, het beïnvloeden van bot en tanden groei bij kinderen en het beïnvloeden van vooruitgang. Tetracycline kan ook leiden mondelinge begin hanteren veel minder productief, dus het gebruik van een niet-hormonaal proces dit soort als een condoom of een diafragma om zwangerschap te voorkomen is het verstandig.

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.