Texas Cop Gearresteerd Net na het uitspelen van Tooth Innocent Woman’s

Een politieagent in San Marcos, Texas werd gearresteerd door de politie dinsdag voor brute aanvallen en illegaal arresteren van een gemeenschap vrouw.

Tijdens de nachtdienst allerlaatste Kon 29, korporaal James Angelo Palermo, 40, trok over een auto rond 01:00 voor het rijden in de verkeerde pad naar beneden een bepaalde weg met eenrichtingsverkeer.

Hoewel vraagtekens bij de bestuurder, Palermo herkende een meisje gaan wandelen vorige en onmiddellijk eiste te weten waarom de dame liep in de nabijheid van zijn bezoekers van de site te staken, ondanks het stoppen met een verblijf in de oprit van een maatschappelijke organisatie.

Palermo eiste toen de vrouwelijke bestaande haar identificatie als ze opgeleid Palermo, dat ze ervaren deed bijna niets verkeerd . In overeenstemming met de verklaring, de vrouw vertelde Palermo dat hij was blijkbaar in een slecht humeur en het krijgen van het uit op haar, verwijzend naar hem als een ‘dick.’

Palermo gereageerd door slaande de vrouw tegen de getrokken boven auto voorafgaand aan haar werpen aan het beton. De vrouw werd geboeid en gearresteerd voor obstructie, verzet bij arrestatie en openbare dronkenschap. Voor aankomst op het politiebureau, werd het meisje meegenomen naar een regionale kliniek waar artsen geleerd dat ze niet alleen twee tanden had verloren, maar ervaren leed een hersenschudding door het incident.

Als op het station, wet handhaving toezichthouders gedaan een kort interview met de vrouw en rechtshandhaving verslag van Palermo beoordeeld. Palermo toezichthouders meteen onthulde het meisje met uit lasten na duidelijk te merken dat Palermo ervaren voerde een illegale arrestatie.

San Marcos politiechef Howard Williams beweert dat hij geleerd van het incident het aanhangende om werkdag en meteen besteld een interieur onderzoek. Palermo werd juni tien ingesteld op gecompenseerde administratief verlof hoewel toezichthouders beoordeeld bewijs zoals dashboard digicam beeldmateriaal de patrouille auto.

Palermo, een dertien-kalenderjaar veteraan van de SMPD, werd gearresteerd dinsdag door de rechtshandhaving en beschuldigd van om te beginnen met diploma misdrijf zware mishandeling met ernstige schade lichamelijk door een ambtenaar. Palermo werd geboekt in de Hays County Law Enforcement Hart dinsdagmiddag met een $ 25, 000 borgtocht. In overeenstemming met de gevangenis verslagen, werd Palermo vele uren later weer vrijgelaten.

‘Niets zet politie af erger dan een burger gelden van zijn grondwettelijke rechten. Dit incident is opmerkelijk maar vooral omdat een misbruik agent is gearresteerd,’ zei een persoon ingezetene van Texas rond het incident.

De dame, die momenteel door middel van chirurgische procedure zijn vanwege het incident, zal waarschijnlijk moeten extra operatie volgens de politie.

Een politieagent uit Tucson, Arizona werd ook gearresteerd dinsdag direct na surveillance video onthulde dat hij richtte zijn pistool op een benzine station klerk terwijl uit verplichting.

Category: Supplementen

Comments are closed.