Texas Richtlijnen voor Justitiële Vader of moeder Rechten op Welzijn verzekeringspolis

Texas wetgeving vraagt ​​rechter om de vermoedelijke toestand tips gebruiken bij het opstellen van een leidraad aankoop. De Wetgevende macht van Texas moet rechter om alleen de noncustodial ouders internet cashflow overwegen om haar verplichtingen hulp vast te stellen. Na sociale bescherming belastingen, Medicare premies en de belasting op arbeid, zal haar ultieme web inkomsten van de hoeveelheid geld van de steun die zij verschuldigd is voornamelijk gebaseerd op de selectie van de jongeren dat ze nodig is om steun op te bouwen. Als ze een jongen of een meisje, zal in het vonnis haar betrekken tot twintig pct van haar internet inkomsten te betalen als haar hulp verplichting.

De Wetgevende macht van Texas besloten dat noncustodial vader en moeder zijn volledig verantwoordelijk voor het behoud van gezondheid en fitness verzekeringen voor hun kleine kinderen. Als de verzorgende vader of moeder houdt het plan, dan heeft hij recht op terugbetaling van zijn vorige partner voor al zijn kosten op bescherming verzekering van het kind te beheren. Echter, als hij handhaaft de dekking, en hij is de noncustodial vader of moeder, dan onder de wet van Texas, zijn vrouw niet nodig om hem te vergoeden. Texas regelgeving vereist noncustodial moeders en vaders om de dekking te houden om te betalen voor de gezondheid van hun kind en fitness behandeling verzekering plan uitgaven.

Texas rechtbanken gewoonlijk moeder en vader te bestellen te breken van de kosten van welzijn behandeling voor copayments en eigen risico. Aan de andere kant, hebben de rechters niet te breken van de uitgaven gelijkmatig tussen ouders en een ouder kan worden gevergd terug te betalen een groter aandeel te vertrouwen op ouderschap tijd kwesties, financiële draagkracht en fiscale resultaten. Voor de gelegenheid, kan een rechtszaal krijgt 1 moeder of vader om de meeste van de out-of-pocket uitgaven te betalen, want ze heeft een werkgever gesponsorde welzijn zorg bijdrage persoonlijk spaarplan. Ook rechtbanken verdeeld voorgeschreven medicijn uitgaven met betrekking tot papa en mama. Texas wetgeving staat op het punt uit te gaan na beloftes tegenover allebei van die vader en moeder voor het geven van medische producten en diensten onder de federale staat Medicaid systeem.

Texas wetgeving, stelt de rechtbanken om jongen of meisje begeleiding kopen tot kleintjes afstuderen van aanzienlijke faculteit of omzetten achttien, dat later plaatsvindt. Zelfs zo, Texas rechtbanken zijn bevoegd om kind hulp te kopen buiten de leeftijd van 18 toen een jongen of meisje is lichamelijk of geestelijk niet in staat zelf-hulp na de leeftijd van achttien jaar. Texas verordening staat vader en moeder aan hun begeleiding te wijzigen wanneer zowat elke 3 jaar en alleen als hun hulp awards zou aanpassen door op zijn minst $ honderd of 20 procent. Om een ​​jongere hulp award, een vader of moeder te wijzigen moet tonen een ‘product aan te passen in de situatie.’ Texas rechtbanken beschouwen een plotselinge stijging van welzijn behandeling vergoedingen als gevolg van onvoorziene klinische kwalen als een content verandering rechtvaardigen beoordeling van de award.

Omdat aandoening wetgeving kan vaak wijzigen, deze informatie niet te gebruiken als vervanging voor juridisch advies. Vind informatie door middel van een advocaat gecertificeerd om regelgeving in uw staat te volgen.

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.