The Greatest kussen voor snurken

De Sona Pillow is het enige kussen door de FDA goedgekeurd als een behandelmethode voor een zachte slaap apneu. Slaapapneu is wanneer looptijden van snurken worden onderbroken door intervallen van belemmerd luchtwegen. Omdat dit kussen doet helpen zachte snooze apneu, het heeft wel een invloed op snurken. Dit product is bedoeld voor gebruik op het aspect alleen een positie die zal helpen de kaak tuimelen openen natuurlijke manier. Dit behoudt de normale luchtwegen open, het verminderen van snurken. Dit kussen is een inloopperiode terwijl zij voldoet aan de lichaamsbouw van de slaper.

De Slumber Innovations traagschuim contour kussen is gemaakt voor weer dwarsliggers een snurken uitdaging. Dit kussen sport een ontwerp dat het hoofd en de nek ondersteunt, behoud van hen op een lijn met de ruggengraat. Het plan achter deze kussen is dat als het hoofd wordt steeds voldoende ondersteund, luchtwegen blijven openstellen en snurken wordt dan verminderd.

De Brookstone Anti-Snurk kussen heeft zones die zijn voor al diegenen die opnieuw sluimeren in een combinatie van kant en posities. Opnieuw slapers rusten hun hoofd in het midden van het kussen. Dit houdt de kin uit de buurt van de borst, waardoor de luchtwegen open te stellen in een all-natuurlijke houding. De zijkant zones te creëren veel betere afstemming voor het hoofd, nek en schouders. Equivalent aan de Sona kussen, die wordt gemaakt van memory foam, dit kussen contouren om de toestand van het hoofd en de nek om uitzonderlijke begeleiding te bieden.

De sleutel tot het verminderen van snurken is kunnen de luchtwegen wordt in een natuurlijke toestand te behouden. Let op in welke stage je in slaap vallen zo goed als wakker. Als je woelen en te transformeren door de avond in de hoop dat de ideale houding te verkrijgen, waarschijnlijkheden zijn dan is dat omdat je kussen is het creëren van je irritatie. Door op te merken de posities als in slaap vallen en wakker worden, kunt u beslissen over het kussen dat ideaal voldoet aan uw wensen.

Category: Dieten

Comments are closed.