The Greatest Oplossingen voor Snurken

CPAP is een speciaal gemaakt ademhaling apparaat om te worden gedragen tijdens het slapen door mannen en vrouwen die lijden aan OSA, maar het is niet aan de norm, luide snurker. De gadget werkt door te proberen om de luchtwegen open te houden, het reguleren van de luchtstroom en het stoppen van de vernauwing die plaatsvindt wanneer je snurkt. Dit is de geaccepteerde klinische behandeling voor rust apneu en wordt op grote schaal toegepast in zorginstelling en thuis omgevingen.

Veel vormen van neus, keel en kaak kan chirurgische ingreep slecht snurken stoornissen te helpen, maar ze zijn over het algemeen voor luide snurkers vrij dan slachtoffers OSA. Keel en neus chirurgische ingrepen versterken het oppervlak plek en leg de bovenste luchtwegen in de hoop van het kweken van de luchtstroom, waardoor lawaaierige snurken verminderen. Chirurgische kaak hervorming kan ook echt welvarend in het stoppen van de kaak wegglijdt geopend tijdens snooze. Operatie geneest snurken toen de anatomie van de luchtwegen of de kaak is de directe oorzaak van de obstructie van de luchtwegen.

Speciaal gemaakt mond bewakers kunnen snurken problemen te verlichten en worden alleen gedragen bij avond alsof je slaapt. Apotheken bieden snurken mond bewakers die in zinderende h2o kan worden verwarmd en voorzien om je mond, maar een op maat gemaakt gebitsbeschermer is normaal gesproken extra effectief, zo effectief als extra dure. Grondig fitting mond bewakers die niet veel te omslachtig zijn, zijn winstgevend in het omgaan met snurken stoornissen en zijn niet al te niet comfortabel om op te zetten.

Matras magneten wekken een magnetisch gebied dat wordt genoemd om slaap apneu en spier-en skelet pijn verminderen, zo mooi als andere rust ziekten. Biomagnetische remedie is niet een traditionele procedure voor snurken en slaap apneu, en volgens een bericht vrijgegeven door de National Center for Biotechnology feiten, is er geen wetenschappelijk bewijs dat dit een haalbare therapie. Health care apparatuur, medische procedures en mondelinge mond bewakers zijn de enige toegestane behandeling plannen aangeboden.

Category: Gezond eten

Comments are closed.