The Greatest Schildklier Medicatie voor Pounds Loss

Deze kunstmatige schildklier medicijn helpt schildklierfunctie te herstellen en stoppen krop. Het herstellen van de juiste schildklier reeksen maakt het mogelijk om voor een snellere snelheid van het metabolisme, die de macht te verbranden energie af en te ontdoen van pond biedt. U moet de behandeling niet als je in principe streven om gewicht te verliezen. Grote doses van de behandeling kan leiden tot thyrotoxicity, een overproductie van de schildklier die een hartstilstand kan veroorzaken, in overeenstemming met de ‘Anything Welzijn Guidebook aan schildklier aandoening.’ Levoxyl moeten worden genomen op een lege maag in de vroege ochtend, en ten minste dertig minuten vóór het voeden op. Volgens http://www.Prescription drugs.com, moet je echt niet overwegen deze medicatie als u geïnformeerd hart problemen in het verleden. Kant gevolgen van Levoxyl omvatten hoofdpijn, slapeloosheid, nervositeit, koorts en variaties eetlust.

Unithroid is de eerste Food and drug-administratie bevoegd levothyroxine medicatie die hormonen stabiliseert en vermindert stemming voorwaarden in verband met hypothyreoïdie. Het regelt je stofwisseling en stopt krop vorming van in je keel, in overeenstemming met http://www.Prescription drugs.com. Het is cruciaal om zich te houden met de exacte hetzelfde model op uw hypothyreoïdie controleren, als de medicatie houdt de schildklier-stimulerend hormoon (TSH) bedrag in uw bloed.
Het mengen van medicijnen kunnen ook werpen uw TSH stadia, en de schildklier behandeling moet echt niet worden ingenomen met calcium of ijzer voedingssupplementen, antacida of-cholesterol verlagen geneeskunde. Volgens ‘Het overwinnen van de Schildklier Challenges,’ deze medicijnen kunnen interfereren met het hormoon-substitutie remedie van de schildklier geneeskunde. U moet krijgen Unithroid zoals aanbevolen. Facet resultaten van de medicatie omvatten nervositeit, slapeloosheid, hoofdpijn, menstruele verbeteringen en wijzigingen lichaamsgewicht.

Net als bij de andere medicijnen, Synthroid is een synthetisch schildklier medicatie die moeten worden genomen voor het dagelijks leven in te kopen om hypothyreoïdie afdwingen. Het geneesmiddel mag niet worden gebruikt alleen voor overgewicht daling als gevolg van levensbedreigende aspect resultaten, volgens ‘Beating schildklier problemen.’
De drug bedrijf de officiële website waarschuwt moet je niet deze medicatie krijgen in mengsel met antacida, ijzer of calcium supplementen omdat ze de absorptie van Synthroid in het bloed kan afnemen. Houden aan uw arts voorgeschreven dosis te voorzichtig, en haar op de hoogte als je deskundigheid een van de volgende symptomen:. Borst pijn, onregelmatige hartslag, moeite met ademhaling, braken of diarree

Category: Dieten

Comments are closed.