The Unbelievable gezondheidsvoordelen van knoflook

Knoflook — De medicinale planten

Wat zijn de gezondheids-en fitness positieve aspecten van knoflook? Bovendien is het evident gebruik van het opnemen van die extra smaak in de meeste disheswhether haar sauted, gebakken of gebakken knoflook is langdurig aangeduid als een medicinale plant.

De geschiedenis leert dat vlak voor de Olympische Spelen, historische Grieken voedde de lamp als nietje om hun atleten op voorhand van concurrerende.

Deze tijden, een flink aantal hebben het geneesmiddel lamp een keer veel te veel in de planning voor gerechten in de keuken overgeslagen. Er is vaak de ongewenste taak van het hebben te schillen en pond knoflook, evenals het streven van het hebben om zich te ontdoen van de knoflook geur uit je handpalmen.

Peeling, beukende, en hakken kan en zou moeten worden uitgevoerd in veel grotere hoeveelheden tegelijk, vervolgens opgeslagen in een pot met olijfolie te beschermen en bewaard in de koelkast om van dag tot dag arbeid en voila houden! Theres een standaard opslag van gezonde knoflook per dag. Er is ook de mogelijkheid van het krijgen opgeslagen en georganiseerd knoflook uit de supermarkt.

talrijke positieve aspecten

Gezondheid en fitness voedsel winkels hebben flessen van knoflook extract opgeslagen in de kasten met verschillende extra voordelen. Voor een keer was het meer een therapeutische beweren dat de aankoop van deze geneeskunde gedomineerd. Niettemin, met nieuw onderzoek, veel meer studies die de voordelen van de inname van de hartige bol.

verbeterde niveaus van antioxidanten

Een analyseren in de Proceedings van de Nationwide Academie van Wetenschappen had de laatste tijd een eureka moment met betrekking tot de gezondheid en fitness positieve aspecten van knoflook. Deze gepubliceerde onderzoeken bevestigd dat de inname van knoflook zal de bodys aanbod van waterstofsulfide verhogen.

In hogere concentraties, de voormalige is giftig, toch het menselijk systeem creëert dit ingrediënt dat dient voor twee toepassingen. Een bijzonder ontspant de bloedvaten en dus zal bloed toenemen zenden mobiele waarschuwingen. 2, het is een antioxidant.

Birmingham voerde een moderne studie aan de Universiteit van Alabama, waar door menselijke bloedcellen opgedaan kleinere hoeveelheden sap gewonnen uit supermarkt knoflook. Het gevolg? Waterstofsulfide werd direct gegenereerd, volgens de wetenschappers.

Emitting waterstofsulfide kan misschien de reden zijn waarom een ​​dieet programma welvarend in knoflook kan of kunnen verdedigen een enkele in tegenstelling tot een verscheidenheid van darmkanker, prostaatkanker en borstkanker.

bloedverdunner

Knoflook wordt ook erkend als een bloedverdunner, gezien het feit dat het verhoogt bloedstroom, de grote podia van waterstofsulfide gegenereerd voorkomt beroertes en hart-aanvallen . Experimenten van het Albert Einstein School of Medicine ontdekt dat inenten van waterstofsulfide in analyseren onderwerpen waarbij muizen leidde tot hart-en spiermassa schade te vermijden, die triggers hart-aanvallen.

Een stuk minder Ill Tijden

Temidden van de andere gezondheids voordelen van knoflook , een recent onderzoek bleek die onderworpen zijn vrijwilligers die een dag-tot-dag dosering van supplement knoflook dieet nam had een kans op het vangen van een koude 50% zo veel als degenen die nooit eerder genomen het voedingssupplement. Een andere ontdekking was dat de knoflook die vrijwilligers met verkoudheid hersteld veel sneller dan mensen die waren steeds placebo.

Artrose Mogelijkheid Verlaagde

In aanvulling om deze winsten, is het gevaar van artrose verlaagd voor alle mensen die knoflook consumeren in grote hoeveelheden, samen met de bollen neven uien, bieslook en prei.

Bovendien, ijzer en zink absorptie ook verhoogd voor knoflook klanten in een lopend onderzoek . Het maakt niet uit of u de authentieke details beschouwen of als een aanvulling, zult u genieten van dezelfde voordelen voor de gezondheid van knoflook handvol andere gewassen kunnen geven.

Category: Supplementen

Comments are closed.