The Yellow Aura: Persoonlijkheid, Wellness en romantische relatie

Wat is een Aura?

Wat is een aura? Aura’s zijn de kracht die uw algehele lichaam biedt in relatie tot uw individualiteit, humeur en zelfs uw welzijn. Wanneer een man of vrouw heeft de vaardigheid om aura’s te zien, kunnen ze lijken op een individuele en zie kleur, nagenoeg als een gloed, over de persoon. Toen ik een kleine vrouw en ik zou mensen aan te trekken ik normaal toegevoegde kleuring om hen heen. Dit bezorgd mijn moeder en vader. Ik werd geanalyseerd voor verschillende zaken, had oogexamens etcbut weinig werd blootgelegd. Toen ik Kleuterschool Ik bleef kleuring over mensen zelfs maar het verstoren van mijn moeder en vader. Dat is wat ik waarnam. 1 trainer erkende de tinten en waarschuwde mijn vader en moeder aan het simpele feit dat ik was op zoek naar aura’s. Dat instructeur opleiding zijn begonnen me over kleuren en ik aanvaard dat niet elke persoon ziet factoren als ik. Als je all-around kleuren kunt zien mensen van vandaag, gefeliciteerd! Als je niet kunt, wanhoop niet. Als u het gevoel een volk interieur temperament en zie in je hoofd gekoppelde kleuren, bent u nog steeds zien van aura

De helderste van de Aura Kleuren:. Geel

Personality

Geel is levendig en vrolijk, de helderste kleur op de aura kleur spectrum. Dazzling geel straalt geluk en gunstige kijk op het bestaan. Niets krijgt je naar beneden voor langere. Je hebt een griezelige kracht en middelen om terug te stuiteren snel na trauma of tegenslagen. Je bent intelligent om de reden dat u professionele aanzienlijk en gewoon omdat je verhoogde psychische bewustzijn. Je bent slim en innovatief. U zich aangetrokken tot kunst van alle rassen bijna alles inventieve zal uw hoofd racen, de vraag hoe je het zelfde punt kan doen, maar met je hebben fantasierijke twist. Je houdt om te leren. Je kan heel goed krijgen door jezelf in de hoop om zaken uit elkaar te krijgen, zodat je kunt zien wat de neiging om ze te bedienen. Je kan heel goed afvragen volkeren acties, niet omdat je last van ze, maar omdat je gewoon wilt weten waarom ze doen wat ze doen. U bent leuke liefdevolle en willen worden voldaan, u probeert vele anderen rondom u blij door met een snelle glimlach en een helpende hand. Ook al ben je type en vrijgevig je kunt niet mensen die graag om te klagen of om andere mensen niet gelukkig. Herkennen

Een gele aura persoon moeiteloos verbinding met moeder natuur en voelt zich met name aangetrokken tot verdedigen. U kunt eventueel voelt het moet een wijk achtertuin starten of voeden van uw individuele tuin, met veel te delen met andere mensen. U kan zinvol ingesnoerd door te leven in beperkte kwarten en gunst in de staat of op zijn minst in de buurt van een groot deel van de bomen te verblijven. U zorgt voor andere mensen net voor zichzelf als het is uw volgende moeder natuur, om genezers zijn. Andere mensen kunnen wel gewoon bellen met je moeder te wijten aan het feit dat je de natuurlijke manier moeder en zorg voor iedereen en bijna alles. U wilt dat de wereld om een ​​inhoud positie. Geel nodig om gelukkig te zijn en zal niet gedijen in een bezetting van de plaats waar ze cant expressief en creatief te zijn. Ook al geel zijn extravert en zou willen naar het centrum van overweging zijn, zijn er geel die graag werken vanuit huis, om mensen te vermijden vandaag simpelweg omdat de negativiteit die ze gaan voelen van andere mensen.

Welzijn

Een individu met een gele aura goed hebben meer kracht dan ze weten wat te doen met. Als een persoon met een gele aura je misschien tegenkomt jezelf voortdurend op zoek naar een of ander ding om te doen, je misschien zijn gediagnosticeerd met Invoegen / ADHD. U kunt misschien bespreken snel en een hele verbetering ten opzichte van opgekropte sterkte. Deze energie kan vertrekken je kwetsbaar voor kracht crashes, kon je het moet hebben om snooze een paar keer bij te komen van een van je avonturen of hectische perioden onderzoek waar u gewenst is om alles wat je kunt ontdekken over een willekeurig onderwerp. Je zou jezelf te verkrijgen met bloeddruk problemen en waarschijnlijk paniek aanvallen en zure oprispingen. Maar wees niet bang, blijven uw vitaliteit evenwichtig te houden en te overwegen de behandeling om ontspanning, 1 van de moeilijkste punten voor een mens met een gele aura te doen, maar het kan worden uitgevoerd.

Relaties

Sinds van je hogere vitaliteit stadium en consequent verwerken intellect, kunt u ontdekken dat u gemakkelijk droeg. Dit kan zeer slecht voor interacties en je kan verkrijgen of eerder hebben talloze interacties, huwelijken en echtscheidingen gehad. Je bent niet slecht, mijn gele aura persoon, je onrustig bent. Op het moment dat je je realiseert dat, zult u zijn verbeterd geluk behoud van een verbinding met de juiste man of vrouw. Je aura is de helderste in het spectrum kan dus eng om meerdere dus het is van cruciaal belang om te beslissen over een persoon met een passende uitstraling kleur. Mensen vandaag de dag met Crimson of oranje aura’s zijn stabiel en continu, maar als goed georganiseerd en nauwgezet voor u. Dit zal snel vervelen en ga weg je tezoeken. De verzorgende tan is stabiel, maar eentonig om de actieve geel zal zijn. Eco-vriendelijke aura’s zijn een zeer goede match, want zij zullen genieten van uw elektrische kracht en creativiteit, waarin een blauwe aura zal willen management kunt. Het laatste wat een gele aura nodig heeft, is een persoon die beheert. De Blue zal je emotioneel te sleuren en brengen u naar het gevoel van eigenwaarde te verliezen. Lavendel zijn niet erg goed genoeg luisteraars voor al uw strategieën en snel praten als je opgewonden en kristallen zal blijken te worden overwonnen en geven veel te veel tips. Viooltjes zijn de beste match van alle, voor een gele aura ze deel je passies en creativiteit. Zij zullen de strategie van post op uw nogal wat avonturen naast elkaar genieten. Wanneer u op zoek naar een uitgebreide duurzame relatie, het kort voor de violette aura. Violet en geel zijn een solide mix, maar een die de mogelijke moet altijd zeer duren.

Category: Gezond eten

Comments are closed.