Thee voor Gezondheid en fitness Winsten

Inname Thee voor het welzijn van het

drinken van thee op een normale foundation is een geweldig moment om je hele lichaam.

Er zijn veel verschillende soorten thee uit daar en de alternatieven kunnen worden verbijsterend voor iedereen die op zoek is om te winnen van hun voedingswaarde.

Alle theesoorten zijn geladen met anti-oxidanten en anti-inflammatoire middelen. Deze kunnen aanzienlijk versterken of zorgen voor heel wat moeilijkheden die dit soort als:

 • afschaffing van gratis radicalen in de bodyscellen
 • verbeterd immuunsysteem
 • hulp van gastro-intestinale problemen
 • hulp hart welzijn
 • verminderen cholesterol
 • gekapt rimpels en collageen te verhogen in de huid
 • elimineren acne, eczeem en psoriasis
 • bronchiale astma tekenen en symptomen
 • verminderen menstruatiepijn en helpen reguleren intervallen
 • verbetering van een goede kwaliteit en de lengte van rust
 • verrijken geheugen en de nadruk
 • verbetering in de stoelgang productie en gewichtsafname
 • Welke thee is de Grootste?

  Elke thee die wordt verbruikt op een gemeenschappelijke basis zal enig persoon zin te helpen en zien er veel beter.

  Er zijn een aantal theesoorten die unieke eigenschappen die een persoon die op zoek is naar verminderen van een bepaald symptoom of probleem kan nieuwsgierigheid .

  Een deel van de gemeenschappelijke en niet zo overheersend thee en hun toegevoegde voordelen worden beschreven in dit artikel om het eenvoudiger te maken om de geschikte slechts een voor alle mensen.

  De veel te kiezen vaker soorten thee kan worden verkregen in de nabijgelegen supermarkt, hoewel sommige van de minder frequente thee is alleen verkrijgbaar bij de algehele gezondheid handelaren of on-line.

  Eco-vriendelijke Tea

  Onervaren theebladeren worden gestoomd in plaats van gefermenteerde net als andere thee, dit draagt ​​bij aan het hoge niveau van antioxidanten.

  Veel experimenten in Japan en Nederland hebben aangetoond verbazingwekkende definitieve resultaten met groene thee invloed op het voorkomen van de meeste vormen van kanker , coronaire hartaandoening vermijding en lichaamsgewicht verval.

  Dit geweldige thee heeft geholpen zich te ontdoen van de meeste vormen van kanker cellen, dus het is even effectief voor degenen die de meeste vormen van kanker en voor mensen die op zoek zijn om kankercellen te voorkomen van het cultiveren.

  Milieuvriendelijk thee goed is gebruikt bij het vertragen en het vermijden van dementie.

  Frequent dag-tot-dag gebruik van eco-vriendelijke thee heeft een leidraad bot energie opgericht vanwege zijn hoger gehalte aan mineralen. Dit is ook duidelijk geweest in het tonen minder intense situaties van artritis en andere bot-en gewrichtsziekten ziekten.

  Het is aangeraden dat mensen consumeren drie kopjes gebrouwen Milieuvriendelijk Tea voor elke werkdag om de voordelen te ervaren. Bottled en cafeïnevrije Onervaren Thee heeft niet de precieze mate van anti-oxidanten als de nieuwe gebrouwen zodat de winsten aanzienlijk veel minder.

  White Tea

  Witte thee heeft meer antioxidanten dan enige andere thee vermeld. De vele extra voordelen al die aanbieding in je eentje is voldoende om een ​​persoon verbruiken elke individuele werkdag, maar er is veel meer.

  Witte thee doodt virussen en micro-organismen, dus het is enorm nuttig in het stoppen van verkoudheid, de griep en andere virussen en bacteriële infecties die het lichaam binnendringen.

  Deze thee bestaat uit fluoride ook en is handig in het blokkeren van tandbederf.

  Witte thee is ook bekend om ongewenst vet te blokkeren absorptie en is het raadzaam de inname van twee kopjes met maaltijden. De winsten worden gemaskeerd in het simpele feit dat zij niet over een robuuste smaak zoals vele andere theesoorten.

  zwarte thee

  Zwarte thee is 1 van de meest voorkomende, breed geconsumeerd thee. Er is een zeer goede reden voor.

  Het helpt de spijsvertering, verbetert het immuunsysteem en heeft een aanzienlijke totaal van L-theanine, die helpt bij vrede en het houden van gericht.

  Er hebben zijn talrijke wetenschappelijke onderzoeken die aantonen dat de consumptie van zwarte thee aanzienlijk kunnen verminderen diverse soorten van kanker als gevolg van de cadeautjes van TF-twee die doodt de meeste vormen van kanker cellen wanneer gezonde cellen onaangetast.

  Sommigen hebben gemerkt een aanzienlijke verlaging van de incidentie van orale kanker bij mensen die gebruik maken van tabaksproducten en oplossingen.

  Zwarte thee heeft een verminderde hoeveelheid geld van cafeïne dan koffie, net voldoende om de bloedstroom en alertheid verstoken van het creëren grillige zenuwen te stimuleren.

  Sage Tea

  Sage thee is gebruikt voor vele gezondheidsproblemen beloningen.

  Het is echt praktisch op kalmerende zenuwen en groeiende positieve stemming en geheugen. Het is opvallend behulpzaam bij het kalmeren maagklachten of benzine.

  Dit is sterk gebruikt als een koorts reducer zo goed.

  Sage thee is oraal gebruikt als een anti-inflammatoire, het zal een zere keel verzachten, zweertjes in de mond, gezwollen amandelen en tand abscesses.It is ook gebruik gemaakt van lokaal tot schaafwonden te behandelen op de huid.

  Sage thee heeft aangetoond uitstekende resultaten op het verminderen van te veel zweten ook . Het is goedgekeurd voor een lange tijd om meisjes die last hebben van opvliegers en nachtelijke zweten.

  Om Sage thee te maken, gewoon kook 1 kop h2o, neem vanaf warmte en nemen 1 theelepel menopauze. van gedroogde salie. Uithouden 10 minuten, zeef de deeltjes en zoeten met honing of citroen bevatten indien gewenst-voor.

  Oolong thee

  Oolong thee is zeer productief voor de ondersteuning van het lichaamsgewicht verminderen voor een flink aantal factoren.

  Het stimuleert de stofwisseling terwijl de vermindering van de bodys absorptie van energie. Hoewel het uitvoeren van deze, Oolong thee helpt het lichaam vet te transformeren het lichaam verbrandt in kracht.

  Deze thee helpt ook verminderen cholesterol door het verlagen van de hoeveelheid insuline die door veel te talrijk koolhydraten.

  Mannen en vrouwen die Oolong thee consumeren hebben een dramatische verbetering in de huid welzijn ook gezien. Het is glashelder up zits en eczeem bijgestaan ​​in minder dan dertig dagen.

  Kamille Thee

  Kamille thee wordt breed beschouwd zeer rustgevend te zijn en onderschrijven rustgevende slaap.

  Het zal ook wonderen verrichten op de buik en maag-en darmproblemen deze soorten als prikkelbare darm syndroom, misselijkheid en extreme gas of een opgeblazen gevoel.

  Deze thee heeft ook anti-bacteriële woningen en in staat zal stellen met zweertjes in de mond en een geïrriteerde keel bij gargled.

  Echinacea Tea

  Echinacea thee doet buitengewone posten om het immuunsysteem procedure te stimuleren, maar het is nog niet alles.

  Deze grote kruiden kunnen helpen om eczeem en psoriasis verminderen door de loutere consumptie van de thee of waaronder acht-10 thee bagage naar een zeer warm bad.

  Gebrouwen Echinacea thee bagage kan ook echt ontspannend en praktisch met insecten beten, aambeien, en kleine schrammen en snijwonden. In principe geniet het theezakje zoals u zou doen als u werd het innemen van de thee, toelaten om interessante, gebruik dan om de getroffen plaats voor vijftien minuten.

  Hibiscus Tea

  Hibiscus thee is aangetoond aanzienlijk bezuinigen significante bloeddruk.

  Hibiscus thee heeft een hoge concentratie van elektrolyten dus het is een calorie gratis manier om het gehele lichaam te vullen snel na een het werk doen-out of andere lichamelijke inspanning.

  Het heeft een prachtige paarse kleur en een taart stijl.

  Ginger Tea

  Ginger thee heeft veel opmerkelijke toegevoegde voordelen voor het menselijk lichaam.

  Het is gebruikt om menstruatiepijn te verminderen en adverteer gezonde lengtes zonder de noodzaak van stolling, is een anti-inflammatoire die gediend veel met artritis en andere persistente lijden, en zal stoppen of verminderen van de duur van de gemeenschappelijke koud.

  Ginger thee is gebruikt om misselijkheid dankzij ziekte, zwangerschap, of beweging ziekte te verlagen. Andere extra voordelen spijsvertering zijn, reductie van brandstof en een opgeblazen gevoel en het kan helpen bij de spijsvertering.

  Gember thee is ook zeer effectief als extern gebruikt. Een doek gedrenkt in gemberthee kan gewrichtspijn en krampen verminderen ook!

  Gember thee kan worden verworven of geproduceerd ideale thuis. Om de thee te maken, pellen een 1 inch segment van gemberwortel en rasp of sneetje in compacte delen. Zet twee kopjes water en hedendaagse gember samen in een pot, breng aan de kook. Koken gedurende 15 tot twintig minuten, te elimineren uit warmte en maken haar voor 5 minuten of zo. Druk uit de gember stukjes en nemen genoegen inch Voeg de honing of citroen aan stijl.

  Pu-erh thee

  Pu-erh thee heeft soortgelijke gezondheid en fitheid van onervaren thee maar het heeft een rijkere, extra sterke smaak. Espresso drinkers vaak vinden dat ze dit graag andere theesoorten.

  In tegenstelling tot sommige andere theesoorten, Pu-erh heeft Zink, vitamine E en magnesium die het immuunsysteem proces en helpt stimuleert om sterke botten te behouden.

  Er wordt wel beweerd dat deze thee lichaam vetcellen en tempo spijsvertering zal krimpen. Zijn volle smaak zou het een perfecte aanvulling op ontbijt te maken.

  Rooibos (rode thee)

  Rooibos is eigenlijk een kruid en niet een gewone thee, maar het wordt gegeten als thee.

  Het is door natuurlijke middelen cafeïnevrije dus het is perfect voor mensen die worstelen met slapeloosheid. Rooibos heeft tal vitaminen en voeding, zoals: calcium, magnesium, zink, kalium, fluoride, en koper. Deze woningen maken deze thee ongelooflijk voordelig om krachtige botten, sterker immuunsysteem proces en verbeterde orale algehele gezondheid.

  Deze thee is zacht meer dan genoeg om te geven aan zuigelingen koliek en niet comfortabel gas verlichten.

  Rooibos is efficiënt geweest in het verlichten van allergieën ook. Het wordt meestal toegepast in Zuid-Afrika om te zorgen voor eczeem en hooikoorts.

  Brandnetel thee

  Brandnetel thee is het meest algemeen erkend als een productieve hulp in behandeling methode voor urinewegen bacteriële infecties, nierstenen en galstenen.

  Er zijn ook veel reviews van de brandnetel thee verlichten van allergie en astma bronchiale indicatoren, zo mooi als tuberculose.

  Deze thee is gebruikt voor artritis, tendinitis en heeft voorzien een enorme reductie van andere gezamenlijke problemen.

  Terwijl waaronder brandnetel thee om uw dag-tot-dag dieet regime is zeer nuttig, is het raadzaam dat niet veel meer dan drie kopjes per dag worden gegeten.

  Category: Supplementen

  Comments are closed.