Therapeutische attributen en de algehele gezondheid Toegevoegd voordelen van Kamelenmelk

Toen ik paraferen beluisterde van de consumptie van kamelenmelk, mijn oorspronkelijke reactie was ‘Ahh?’ Toch, na het betalen van een aantal van meerdere jaren werkzaam in het Midden-Oosten, ben ik nu kennismaken met de goedheid van kamelenmelk.

Data en kamelenmelk het basisvoedsel voor de Arabische bedoeïenen zijn geweest voor honderden jaren . In de strenge en dorre woestijn natie, kamelenmelk niet alleen vervangt drinkwater in hun eten plan, maar bieden ook de essentiële vitaminen en mineralen.

De woestijn-Arabieren dachten dat de goedheid van data en genezende kwaliteiten van kamelenmelk zal blijven om ze gezond te houden.

Ze verbruiken kamelenmelk nieuw. Vaak hebben ze drinken als het een beetje bitter, in de gefermenteerde vorm die zij geloofden dat de gepasteuriseerde versie een deel van de voedingswaarde en helende eigenschappen kunnen werpen.

helende eigenschappen van Camel melk

Camel melk van verschillende geneeskrachtige waarden hebben deze kameel hoeden stammen en de bedoeïenen geprofiteerd generaties. Ze beschouwd als sterk verbeteren van de helende krachten van kamelenmelk eetprogramma de emmer moet bestaan ​​uit bepaalde gewassen. Onderzoeken hebben aangetoond dat zelfs zonder deze opvallende planten [1] de melk is toch uitstekend geschikt voor de meeste ziekten waartussen zijn:

 • Algemeen Goed-momenteel: De verschillende vitamines in kamelenmelk hulp stimuleren ons hele lichaam biologische afweer [een]
 • Anti-ouder: Alpha-hydroxy zuur dat wordt bestaande in bijstand kamelenmelk verzacht fantastische sporen [7]
 • meeste vormen van kanker: Kamelenmelk heeft anti-tumor eigenschappen [zes]
 • Diabetische: De aanwezigheid van significante mate van insuline-achtig eiwit in kamelenmelk (ongeveer 52 micro-apparaat / ml) steun verminderen van de uitkomst van diabetes [drie] [4]
 • Lever ziekte: Kamelenmelk heeft antivirale eigenschappen die helpen verminderen leverontsteking. De melk hebben ook een veel voedingsstoffen die essentieel zijn voor gezondere lever doel [1]
 • autisme zijn: Het is overvloedig in immunoglobuline dat het lichaam van de auto-procedure zal verbeteren. Dit zal helpen behandelen en genezen autisme [5]
 • Thalassemie: De genezende eigenschappen van kamelenmelk zal ons hele lichaam te beveiligen tegen oxidatieve verwondingen [negen]
 • Zits en Eczeem: De anti-microbiële eigenschappen zullen zo puur natuurlijke reiniger [zes]
 • Artritische handelen: De lactoferrine in kamelenmelk zal wegnemen van de volledig vrij ijzer uit gewrichten van artritis patiënten [een] [zes]
 • Tuberculose: De antibacteriële en antivirale is bekend uit te roeien de Mycobacterium tuberculosis [8]
 • AIDS: AIDS klanten in Afrika waren gevoed met kamelenmelk om hen te helpen herstellen [zeven]
 • Veel mensen vandaag de dag kunnen profiteren van melk therapeutische eigenschappen kameel. Echter, net als bij elke andere en standaard behandelingen, vergeet niet om tips van uw arts te vinden, voordat u op deze kamelenmelk application.

  _______________________________________________________________

  Investigation Werkt op Pos van Camel melk

  Verenigde Naties Foods en Landbouw Group (FAO) beschouwd kamelenmelk als een basisbehoefte [zeven] om de financiële normaal voor mensen die in leefde verhogen de aride en semi-aride woeste plaats. Het zal worden verkocht en gekocht, afhankelijk van de voedingswaarde en de algehele gezondheid beloningen, mee te nemen in extra inkomsten voor deze personen. Veel exploratie is effectief belandde gedaan om te bevestigen en te documenteren deze beloningen en sommige van deze presteert zijn als acht te nemen:

 • Kamelenmelk zonder risico voor kinderen: Gulf News beweerde dat het onderzoek uitgevoerd door Pediatric Allergy- immunologie Clinics van de Hamad Medical Company bevestigde dat kinderen met een allergie voor koemelk goed kan krijgen kamelenmelk
 • effect kamelenmelk op de ontwikkeling van kanker mobiel: Onderzoek gedaan door Koning Saud University, Saoedi-Arabië, en de Universiteit van Alberta, Canada toonde effectieve toepassing van kamelenmelk voor de meeste vormen van kanker en de behandeling van andere professionele medische omstandigheden
 • Resultaat van kamelenmelk op de behandeling van autisme: Prof Reuven Yagil van Ben-Gurion Universiteit, Israël sloot de positieve aspecten van de kameel melk op autistische jongen of meisje
 • hepatitis C virus (HCV): Onderzoek naar het resultaat van kamelenmelk op hepatitis C virus, bevestigde optimistische resultaten in belemmert vooruitgang van HCV. Deze beoordeling is gefinancierd door de Egyptische-Spaanse gezamenlijk fonds en geplaatst in Virology Journal (september 2012 moeilijkheden)
 • Dr Millie Hinkle van”: De Bedoeïenen geloofden dat alleen nieuwe kamelenmelk is efficiënt in therapeutische omstandigheden. Echter, wetenschappelijke tests door Dr Millie Hinkle, toonde gunstige voordelen voor gelijkwaardige ziekten gebruik te maken van gepasteuriseerde kamelenmelk
 • meer gedrukt reviews en onderzoek is effectief op de helende kwaliteiten van kamelenmelk, zie ‘Reference en Verder lezen ‘deel, eronder.

  Kamelenmelk vs Koe Melk

  Waarom kunnen mannen en vrouwen dragen op voor koemelk consumeren? Het is snel toegankelijk en kosteneffectiever. Zijn er belangrijke verschillen in de kwaliteit ervan?

  Om te beginnen met, kamelenmelk wordt erkend als het dichtst bij de melk menselijke moeder en het is eenvoudiger, zelfs voor baby om [twee] verbruikt . Onderzoek onderzoek uit alle hoeken van de planeet ook geverifieerd kamelenmelk als zeer gezond [1] [zeven] en heeft vele unieke en prachtige eigenschappen als in tegenstelling tot koemelk.

  De samenstelling van wei-eiwitten en caseïne in kamelenmelk verschilt van koemelk, die zouden kunnen worden de oorzaken voor zijn helende eigenschappen

  Andere verschillen zijn:.

  • Lactose: Lessen in kamelenmelk, dus eenvoudiger voor een persoon die niet in staat zijn voor koemelk
  • Kalium, magnesium, koper, ijzer, zink en natrium drinken: Bigger in kamelenmelk
  • Cholesterol: Verlaagd in kamelenmelk
  • Vitamine C: Drie momenten beter in kamelenmelk
  • Iron: 10 keer beter in kamelenmelk
  • Onverzadigde vetzuren en B-vitamines : Beter in kamelenmelk
  • vitamine A en B2: Groter in koemelk
  • Eiwit: Greater in kamelenmelk
  • antibacteriële en antivirale eigenschappen: Tien keer beter in kamelenmelk
  • snel absorberen: Camel’s melk zal niet heel gemakkelijk stollen, zelfs in een zuur ecosysteem zoals in onze buik. Om deze reden, wordt het moeiteloos geabsorbeerd door onze spijsvertering
  • Lost Verbeterd: Camel melk in poedervorm veel beter oplost
  • Generate: Camel produceert lagere opbrengst bij 13 pinten (6.2 liter ) als in tegenstelling tot koe bij 50 pinten (23,7 liter)

  Met deze verschillende voordelen, consumeren kamelenmelk heeft haar sterke punten. Toch zijn tekort heeft de neiging om het duurder te maken.

  _______________________________________________________________

  Hoe werkt Kamelenmelk Flavor Like?

  In 2007, ervoer ik mijn om te beginnen met smaak van kamelenmelk, vers gemolken van de boerderij van een kameel in Dubai. Het was vers en warmte en het rook robuust. Het was ook mild zout. Mijn buik is niet in dienst om deze melk en ik had diarree voor de toekomst twee keer. Het is mogelijk dat ik moet echt gedronken beetje moeten bij beetje om mijn maag te verteren. Niettemin, mijn Arabische vriend stelde me gerust dat dit een gebruikelijke reactie voor eerste timer, omdat het ‘reinigt het systeem’.

  Camel’s melk smaak verschilt afhankelijk van voedsel plan van de kameel en de hoeveelheid drinkwater te had gedronken. Sommigen zeggen dat het is licht zoet als in de melk weinig lichaamsvet koe. Andere mensen zeggen dat het de voorkeuren zoals zoute vanille gearomatiseerde melk.

  In tegenstelling tot koemelk, kamelenmelk is ondoorzichtig wit in kleur.

  Ik heb niet geprobeerd met behulp van de gefermenteerde kamelenmelk en ik voel mijn buik is robuust meer dan genoeg voor. Aan de andere kant, is dit ras van kamelenmelk normaal verbruikt door de touring Bedoeïenen.

  Kamelenmelk Merchandise

  Naast het nuttigen van kamelenmelk nieuw of in gefermenteerde natura, de volgende zijn andere kamelenmelk producten en oplossingen die worden aangeboden, zij het in beperkte mate.

  Camel Kaas

  De bedoeïenen en kamelen hoeden stammen zal overmatige kamelenmelk flip in camel kaas. Zoals kamelenmelk niet gemakkelijk stollen, is de reguliere techniek van de tewerkstelling van stremsel niet het werk doen. Het is op zijn plaats door een erkende procedure als melkzuurgisting, wordt de plaats melksuiker ontleed in melkzuur, dat helpt om de melk zuur. De kaas die je krijgt, niet stijl van het hetzelfde als wat je gebruikt om.

  Aan de andere kant, onder de auspiciën van de Verenigde Naties FAO analyses uit te voeren [7] , kamelenmelk kan nu stollen maken gebruik van plantaardige stremsel en calciumfosfaat. De nauwe oplossing is een lagere cholesterol kaas. Vanwege minimale productie, verkoop van kameel kaas is kleinere hoeveelheid.

  Butter van Camel melk

  Net zoals kaas, boter van kamelenmelk is niet eenvoudig te bedienen dankzij gebrekkige coagulatie procedure te maken en hoe meer tijd tijd genomen. Echter, sommige bedrijven zijn in staat om uit te verschijnen met een voorbereiding cursus van actie die melkbussen uit eerste klas kamelenmelk boter. Maar nogmaals, dit is in beperkte hoeveelheid en veel meer hoog geprijsd dan andere boters.

  Kamelenmelk Ice-Product-en chocolade

  Chocolade en koffie op smaak kamelenmelk, ijs en snoepjes van kamelenmelk zijn nu die er zijn voor iedereen om plezier te krijgen van. Sommige zijn die er op lijn. Onderzoekt het uit en krijgen een persoon zelf.

  Reiniging zeep van Camel melk

  is echt in het Midden-Japanse landen bekende kamelenmelk zeep wordt gesteld uitstekend voor mensen met eczeem.

  Muhallabia, Midden Jap Dessert vervaardigd met Camel melk

  Muhallabia is een Centrum Oost melk pudding met pistache of amandelen gestrooid op de belangrijkste van de pudding. Meestal vervaardigd toepassen van koemelk, kan het ook worden vervaardigd met gemalen rijst.

  Voor een verbetering, sommige gezinnen vervangen koe melk met kamelenmelk en het wordt vermeld om romiger en lekkerder zijn.

  _______________________________________________________________

  The place to Kamelenmelk

  Als u in het Centrum Oosten, delen van Afrika, China, Rusland en noordelijk deel van het Indiase subcontinent, de aankoop van schone kamelenmelk is geen probleem. In sommige van deze landen, kan je zelfs ze te verwerven bij supermarkt.

  Als u woont buiten deze landen of waar kameel fokken, is non-existent of in kleine hoeveelheden, de grootste inzet is om in poedervorm kamelenmelk te krijgen on-line. U kunt dit doen als gevolg van Amazon.com

  Als alternatief krijgen kamelenmelk in capsule vorm, dat is veel meer zorgeloos en kan worden ingenomen met u om te functioneren of wanneer u weg bent van uw huis . Dit is ook verkrijgbaar bij Amazon.com

  Kamelenmelk Creation in Non-Classic Camel Het grootbrengen Naties

  De volgende zijn enkele voorbeelden van kameel landbouw in de niet-standaard kameel maken van naties, aan de groeiende betekenis van kamelenmelk te tonen.

  omzet van Kamelenmelk in de Verenigde Staten van Amerika

  Het was onwettig te verkopen of zelfs te produceren kamelenmelk in de Verenigde Staten van Amerika en het was pas in 2009 dat het levensmiddel and Drug Administration ‘gelegaliseerd’ de binnenlandse productie en het gebruik van kamelenmelk. In 2012, gaf de FDA uiteindelijk acceptatie van kamelenmelk te worden gebracht door middel van de VS.

  Vanwege het feit productie prijskaartje voor kamelenmelk is zelfs nu hoog geprijsd voor de Amerikaanse kameel fokkers, zijn huidige inkomen beperkt klinische gebruik en als maaltijden voor etnische mensen.

  Camel landbouw in Nederland

  Kort na zijn college onderzoek naar de commerciële levensvatbaarheid van kamelenmelk, Frank Smits was ervan overtuigd dat hij zou moeten onderneming in dit onbekende gebied. In 2006 begon hij de eerste en enige commerciële kameel boerderij in Nederland en Europa en exporteert nu kamelenmelk naar Groot-Brittannië en België.

  Camel Analyse Hart in India

  Om u te helpen verbeteren van de sociaal-financiële status voor mensen vandaag de dag in de aride en semi-aride zone, de Indiase autoriteiten het opzetten van de Countrywide Investigation Hart op Kamelen in Bikaner, Rajasthan, India. Kameel werd ontdekt als een kritische dier voor deze harde en kwetsbare woestijn eco-proces en onderzoek belandde uitgevoerd om elke kameel en camel eigenaars helpen om hun financiële positie te verhogen.

  Onderdeel van de methode is de creatie van kameel melk worden verkocht tegen gesubsidieerde tarief voor slechte huishoudens met diabetische getroffen individu of kinderen met een handicap

  Camel Business in Australië

  Kamelen in Australië werden ingevoerd al 1860 en zijn voornamelijk gebruikt als operationele kamelen in de semi-dorre woestijn onderdelen. Nu zijn kamelen gefokt voor zijn melk en vlees. Met verhoogde in verlangen naar kameel vlees en melk in Azië en delen van het Midden-Oosten, Australië nu exporteert het grootste deel van haar aanbod van kameel goederen.

  Will You Poging Kamelenmelk?

  Veel studies over de helende eigenschappen van kamelenmelk door hoog aangeschreven universiteiten en instellingen hebben geleid tot zijn grotere fase van acceptatie buiten de traditionele kameel grootbrengen gemeenschappen.

  Hoe zit het met jou? Wil je proberen kamelenmelk als je weet dat je verduren van de bovenstaande kwalen?

  Referenties en Meer lezen

  Kamelenmelk Verenigde Staten van Amerika en Dr Millie Hinkle

 • Kamelenmelk voor voedingsmiddelen allergische symptomen bij kinderen
 • Insuline in Kamelenmelk
 • Kamelenmelk en diabetes problemen
 • Autisme en Camel melk
 • Antibodybased therapeutica
 • Camel en Kamelenmelk door de Verenigde Naties Maaltijden en Landbouw Firm
 • Israel Journal of Veterinary Drugs: Therapeutische prijs van kamelenmelk bij tuberculose
 • Kamelenmelk en giftige gevolg van aluminium
 • Category: Supplementen

  Comments are closed.