Therapie voor Nodulocystic Acne

Wees mild met reinigingsmiddelen. Nodulocystic puistjes kan heel inflammatoire en kan onvoldoende reageren op conventionele commerciële zeep en reinigingsmiddelen. Om de reden dat van deze, verandert het in vitaal belang om een ​​zacht reinigingsmiddel dat wordt ontwikkeld voor de gevoelige huid gebruiken. Zeep en reinigingsmiddelen voor de gevoelige huid soorten bevatten geen agressieve chemische stoffen of parfums, die kunnen irriteren en de huid uitdrogen. Kies voor een zeep of een reinigingsmiddel dat geen of zeer paar synthetische ingrediënten heeft. Wees grondig te schurende niet te zijn bij het wassen van de poriën en de huid. Hoewel het lijkt te zijn als veel meer schrobben zal helpen schoonmaken van de huid dieper, het verkrijgen van dat ‘piepende reinigen’ echt het gevoel om uw huid resulteert voornamelijk in de huid te ontwikkelen tot veel te droog en ontdaan van olie. Een zeer eenvoudige schuimende van de ontmoeting met een spoeling van warme h2o is al het reinigen van het gezicht eisen.

Kies voor de juiste soort medicinale product. Nodulocystic acne is een intenser soort acne en omvat het gebruik van een medicinale acne room dat benzoylperoxide. Er zijn tal van sterke punten van benzoylperoxide product, met inbegrip van 10 pct, vijf procent en two.5%. Het zou verstandig voelen om de optimale-taaiheid product snel te gebruiken om kristalheldere nodulocystische zits. Echter, dit brengt de huid te groeien veel te gevoelig, geïrriteerd, roze zijn, en kan zelfs een reactie vergelijkbaar met een chemische brandwonden op de huid veroorzaken. Gebruik een nikkel-formaat volume van de laagste energie-product met benzoylperoxide, geen verhoogd dan 2,5%, en therapeutische massage het zachtjes op de huid. Gebruik alleen je vingertoppen, het product zeer zorgvuldig verspreidt rondom het gezicht recht tot het droogt.

Bevochtig de huid goed. Dit is een stap die de meeste mensen verwaarlozen, terwijl het de huid restauratie kan verbeteren sneller dan het gebruik van het product met benzoylperoxide onafhankelijk. Benzoylperoxide crème – zelfs in de meest betaalbare concentratie – is erg droog, zodat de poriën en de huid moeten worden opnieuw gehydrateerd na gebruik van maken. Kies een olie-zonder kosten lotion of vochtinbrengende crème die is ontwikkeld voor de gevoelige huidtypes, masseren van een dubbeltje-sized totaal op de huid zorgvuldig snel na het werken met de benzoylperoxide crème. Dit helpt de huid blijken te zijn acne-kosten-vrij, zo goed als zacht en soepel.

Category: Gewichtsverlies

Comments are closed.