Thuis Behandeling voor Yellow Enamel

Een eenvoudige zout-en-citroensap-spoeling is een nuttig, als bitter smakende, tand whitening procedure. Alleen sap 1 volledige citroen en giet het sap in een kleinere kop of mok. Verhoog over een persoon theelepel zout, modificeren zodat de combinatie is ongeveer vijfentwintig pc zout en vijfenzeventig cent per citroen sap. Combineer rechts tot het zout is opgelost. Swish de combinatie in je mond voor een bepaald moment, zoals je zou doen met mondwater. Spuwde het mengsel en je tanden poetsen met tandpasta om zich te ontdoen van alle resterende zout en zuur. Als je nog nooit een gevoelige emaille Gebruik deze spoel het moment of twee keer per week.

Het appelzuur in aardbeien is een groot bleken chemische, en de gematigde schurende textuur van zuiveringszout biedt deze whitening behandeling een extra verhoging. Met behulp van een vork, mash 1 grote aardbei in een kleine kom. Voeg 50% een theelepel bakpoeder toe en meng goed. Werken met een zachte tandenborstel, ontvouwen de combinatie op uw tand en laat het zitten op je tanden gedurende vijf minuten. Spoel je mond en poets je tanden met tandpasta om zich te ontdoen van eventuele resten. U kunt deze baking-soda-en-aardbei whitening procedure gebruiken op het moment dat een 7 dagen.

Een whitening remedie te maken van waterstofperoxide en zuiveringszout is vrij efficiënt, omdat het de licht schurende textuur van de baking soda met de gematigde bleken effect van waterstofperoxide combineert. Zet een bepaalde theelepel bakpoeder in een compact kom. Nemen twee druppels waterstofperoxide en meng met een vork zodat een pasta vormen. Stel pasta op je tandenborstel en borstel als je normaal zou doen. Dan afspoelen en bestrijk opnieuw met typische tandpasta. U kunt deze behandeling gebruiken een paar keer per week.

Category: Gewichtsverlies

Comments are closed.