Thuis bleken van tanden

Op Huishoudelijke Enamel Whitening – Hoe het werkt

Er zijn vele oorzaken die personen willen hun glazuur witter te maken van deze dag. Zij zien alle acteurs en modellen doen. Zij kunnen gele bevlekte tanden hebben van het gebruik van tabak, de inname van espresso, of gewoon de tijd. Ze kan heel goed hebben een belangrijke functie komen als een huwelijksceremonie die ze willen goed voor kijken. Ze kunnen eventueel geen tijd om vele bezoeken aan de tandarts bedrijf en / of de dollars die nodig is om gekwalificeerde tanden bleken te maken te hebben. Wat ooit de reden, zal je krijgen dat de meeste mensen thuis ophalen emaille whitening hun glanzend glimlach te krijgen.

Bleken tanden op eigendom is niet nieuwe oefening. Sinds de uitvinding van de tandenborstel de mensheid is het streven om individuen parelwitte tanden echt wit te maken. Gelukkig zijn er vele oplossingen die kunnen worden gebruikt als thuis tanden witmakers. U kunt investeren in tanden whitening producten en oplossingen bij de winkel te wonen en te gebruiken bieden. U kunt extra effectieve strategieën van uw tandarts dat je gewoon kunt nemen eigendom en gebruik boven de tijd te gebruiken. U kunt zelfs gebruik maken van dag tot dag huis items om je eigen tanden witmakers maken. De vast te houden aan zal contact op motieven en oplossingen voor mensen tanden wit in het gemak en het comfort van uw individuele woning te krijgen.

Waarom Kiezen uit het huishouden Enamel Whitening?

Effectief, er zijn een handvol goede redenen die in de residentie van de strategieën van het bleken van uw tanden zijn veel beter. Op het moment dat je ziet hoe nuttig het is om je tanden witter te maken op woning je zal binnenkort beginnen om te winkelen voor uw bezit tandenbleekwaters.

De 1e oorzaak die je echt moet gebruiken bij woning glazuur witmakers is simpelweg omdat ze zijn aanzienlijk goedkoper dan cosmetische tandheelkundige behandelingen. De kosten variëren vertrouwen op welke vorm van het huis van de strategie die u gebruikt, maar vaak al de eigenschap kits zijn vrij goedkoop in vergelijking met de post naar de tandarts.

Het is moeiteloos. U kunt uw tanden witter te maken in de troost van uw woning en u geen zorgen te maken over iemand anders uw mysterie realiseren krijgen. U kunt tandenbleekwaters gebruiken op een wekelijkse of maandelijks basis zelfs naar uw email wit behouden en het is zo eenvoudig om te doen. Het gemak probleem komt ook met draagbare goederen die u kunt overwegen met u waar u ook gaat dit soort als de gel pennen.

Verschillende Technieken van At House Tanden Bleken

Er zijn allerlei producten en oplossingen die je kunt tegenkomen op-lijn en op de algehele gezondheid van retailers of supermarkten voor tanden bleken. De een bepaalde oplossing is de tand whitening tandpasta. Deze zijn erg, erg matig en zal extra doen op het stoppen van verdere meer vergelen. Langdurig gebruik kan ook je tanden een tint lichter of zo.

Een ander product dat is vrij goed bekend is de tand whitening gel pennen en andere peroxide pennen maken. Deze zijn handig om in je tas en alles wat je hoeft te doen is op je glazuur mee te trekken. U zult tegenkomen dat deze zijn ook niet zo krachtig, maar kan een lichte resultaat.

Voor een ding een klein robuuster en dat zal gewoon een beetje veel meer tijd, je kan de woning kits ontdekken. Deze bevatten een gel of waterstofperoxide afhankelijk crème die u ter plaatse op je tanden. U krijgt een gom guard krijgen met dit zodat je niet je tandvlees te bleken. De gel wordt nog op een geselecteerde hoeveelheid tijd, zodat het kan beginnen extra bedienen en deze zullen een veel beter resultaat hebben dat de meeste andere huis therapieën. Deze kits zijn werkzaam in professionele oplossingen als goed, maar met een veel betere concentratie waterstofperoxide.

Doe-het-zelf in Residence Enamel Whitening

p Er zijn een verscheidenheid van home producten die u kunt kopen rond de balie om je glazuur witter te pand. Toch is er geen vervanging voor professioneel tanden bleken deze elke dag thuis producten en oplossingen hebben bewezen zeer bloeiende om witter tand te helpen:

Baking Soda- U kunt zuiveringszout mengen met water tot een pasta die je kunt gebruiken om je tanden te poetsen met te maken. Gebruik deze pasta zoals u dat van gewone tandpasta, borstelen voor een paar minuten, gevolgd door een spoeling op te ruimen dat baking soda stijl. Deze vintage techniek werkt rond de tijd, zodat u wilt om het te gebruiken wanneer of twee keer per week tot aan u zorg van deze vlekken krijgen.

Waterstofperoxide- U kunt verkrijgen waterstofperoxide bij u in de buurt drug houden borstel je glazuur met. Je dip gewoon je tandenborstel in de waterstofperoxide alternatief en poets je tanden met het voor een paar minuten. De stijl is gewoon niet altijd prettig, dus wil je je mond met zout drinkwater of andere mondspoeling direct na zijn afgerond spoelen.

Lime en Zout- Met behulp van een limoen en zout is effectief getest als een selfmade email whitener. U wilt een limoen persen in een kleine beker en mix 50% limoensap met vijftig% zout. Onmiddellijk na het mengen van deze resolutie tot een pasta consistentie poets je tanden voor een aantal minuten. Het is belangrijk om volledig te spoelen tot het afsluiten van het zuur uit de limoen.

Apple Cider Vinegar- U kunt appelazijn gebruiken als een mond schoon om je glazuur witter te maken. Geen tandenborstel is hier nodig, net swish de azijn dicht bij voor een paar minuten, met een broodnodige spoeling van h2o aan dat azijn stijl verlichten aangenomen. Veel zoals kalk, zoals hierboven beschreven, het zuur dat in de azijn nemen weg bij de vlekken op het glazuur. Je krijgt gewoon snel succes, maar rond de tijd dat dit systeem effectief is getest.

Zo, nu dat je een goed begrip van alles over op woning emaille whitening en weten over alle kenmerkende items of soltions u kunt gebruiken, zult u het duurde niet lang krijgen wit email. Iedereen kan deze merchandise gebruiken en hebben grote prestatie met hen. U kunt eventueel moet ze helemaal opnieuw rond en over te gebruiken, maar ze zijn door aanzienlijk de minst dure manier om glanzend, wit, evenwichtig willen emaille hebben, zonder enige pijn of stress.

Category: Dieten

Comments are closed.