Thuis Suggestie # twee: Hoe behoud van uw tanden schoon en Sparkling White

Hoe kunt u uw email duidelijk en stralend wit te houden?

De niet zo gemakkelijk strategie is om koffie, cola, chocolade, sigaretten, Chardonnay en andere objecten overslaan. Maar de goede zaak is dat er een paar snelle tips voor ons

  1. Snack op Selderij of wortelen of komkommers -. Deze maaltijden vereisen vrij een beetje kauwen, die de speekselproductie zal toenemen en het spoelt weg maaltijden vlekken volgens de New York City Tandarts Lana Rozenberg.
  2. Kauw suikervrije tandvlees vlak nadat je in het voedingsmiddel of drank.
  3. Mond reinigen met water direct na het eten of drinken om maaltijden vlekken elimineren. Het behoudt ook uw adem verfrissende Normaal gesproken krijg je geur van het voedsel dat u consumeren.
  4. bij het consumeren van cola of espresso verwijderd van direct contact te maken houden met met voorkanten van de tand om vlekken te stoppen. U kunt een rietje gebruiken voor dit.
  5. Tabak is de belangrijkste tand stainer, dus sturen duidelijk van het is de ideale oplossing, zo niet een van de methoden in dit artikel.
  6. Eet Aardbeien -. Wanneer aardbei wordt vermengd met zuiveringszout, de combinatie leidt tot een chemisch geïdentificeerd als appelzuur die functioneert als een samentrekkende om zich te ontdoen van de tand vloer verkleuring
  7. Er is ook een andere techniek die u kunt gebruiken witte gedistilleerde azijn door borstelen wanneer of 2 keer per week met witte gedistilleerde azijn. Het bleekt uw tanden en verwijdert negatieve adem. U kunt een heel klein tandpasta samen met dit gebruiken als je kan omgaan met de stijl van azijn. Ik gebruik deze strategie is zeer succesvol.
  8. Apple’s sappen vermindert ook vlekken (Suggestie van Stacie).
  9. citroensap en bicarbonaat combinatie (Tip van Shirley).

Dus, als alternatief van het betalen van dure tand whitening strategieën of behandelingen, kunnen we een van deze eenvoudigere methoden gebruiken .

Voor andere richtlijnen huis klik hier.

Category: Gewichtsverlies

Comments are closed.