Tiener Acne – tien praktische ideeën om Acne Hold Away

10 suggesties die Assist Stop Tiener Puistjes

We weten allemaal dat tiener zits is een huid disfunctie dat verschillende jonge volwassenen beïnvloedt. We kunnen het commando en waarschijnlijk verminderen indien verzorgd grondig. Beneden heb ik een aantal nuttige suggesties die hulp kunnen u als uw 1 van die mensen veel tieners lijden aan deze onaangename huid dysfunctie.

vermeld

een. Vlak voor het wassen van je gezicht, het schoonmaken van uw handen volledig zodat u niet waarschijnlijk ziektekiemen overbrengen van uw vingers om uw ervaring. Overweeg het gebruik van een oplossing die niet is opgenomen drank (isopropylalcohol) als alcohol poriën en de huid kan irriteren en drogen. Gebruik een product als zeep en merchandise te voorkomen dat deze als handdesinfecterend voor het wassen van je gezicht.

2. Reinig je gezicht gebied minimaal 2 keer per dag, maar niet aan te doen, want dit kan leiden tot irritatie van de huid, die de huid kunnen concluderen tot extra olie te produceren dan het heeft gewoonlijk aan. Probeer te onthouden om je gezicht te wassen in een ronde beweging in te kopen voor de microben naar buiten naar binnen worden geschoven als vervanging van. De resterende facet van de ervaring moet worden gewassen in een tegen de klok in beweging terwijl de rechter aspect moet worden gewassen klok-slim.

3. Kies uit een speciaal ontworpen zeep voor je ervaring, op deze manier zul je niet verstoppen je poriën leidt tot uw huid om extra acne te genereren. Vergeet niet, je poriën hebben ruimte nodig in te kopen voor de oliën van je lichaamsbouw om het gebied van de poriën en de huid te bereiken.

vier. Koop een zachte doek (als u waarschijnlijk om een ​​persoon te gebruiken zou kunnen zijn) die nooit zal irriteren je poriën en de huid veroorzaakt nog meer acne. Het wordt aanbevolen dat u uw ervaring met uw armen schoon te maken maar je lichaam zal een delicate doek willen. Door zachte stof die ik per se een stof die waarschijnlijk niet zal irriteren je huid.

vijf. Dieet speelt een essentiële positie in tiener zits. Zwakke dat gedrag kan leveren meer olie dan de talgklier moet, wat resulteert in nog veel meer puistjes. (Dit is niet altijd het geval voor sommige tieners als genetica een enorme taak uit te voeren ook in tiener zits). Echter, nog steeds op dieet in het hoofd te houden! Neem in voedzaam, gezond, leef blij!

6. Als je lichamelijke energie (die de meesten van ons zijn) maak je veel meer olie en bacteriën (zweet), die kan leiden tot meer puistjes. Mijn suggestie zou zijn om op zijn minst het verwerven van een zachte doek al gaan wandelen, werken, spelen, enz. .. Op deze manier zul je in ieder geval houd je ervaring deels duidelijk ondertussen.

zeven. Baden voortdurend. Als om wat voor reden heb je niet vaak in bad, check out aan. Regelmatig baden houdt uw gehele lichaam en gezicht gebied schoon te maken. Op zijn minst baden twee keer per dag, maar zal niet meer dan doen, in gedachten te houden, wil je niet om je poriën en de huid irriteren.

acht. Vandaag de dag, bijna elke tiener maakt gebruik van lotions, make-up, haarlak, gels en dergelijke voor pracht. Als u een van deze producten en oplossingen te gebruiken, maken vertrouwen op het etiket niet acnegenic of niet comedogeen die in wezen houdt in dat ze niet de poriën van je huid verstoppen. Als voor gels en haarlak, blijven vrij van contact maken met uw confronteren of menselijk lichaam als deze oplossingen hebben tonnen olie.

9. Als u beperkte outfits (zoals de meeste tieners op dit moment) te gebruiken vermijden aantrekken hen veel te strak als dit ook kan leiden tot irritatie. Je kan heel goed gevoel ging ik een kleine overboord met deze, maar je poriën en de huid is een zeer delicaat onderdeel van uw totale lichaam en u nodig heeft om zorg te kiezen van het als je wilt acne helemaal gratis.

10. Controleer al-natuurlijke tiener acne behandelingen als deze niet leiden tot enig kwaad om je gevoelige huid. Blijf uit de buurt van andere tiener acne behandeling plannen die schadelijke chemische stoffen op te nemen en vasthouden aan slechts een enkele tiener acne te genezen die het beste voldoet aan u.

Een succesvolle tiener acne behandeling

Als je wilt leren over tiener puistjes en een productieve, klinisch bevestigde pure tiener puistjes procedure, kunt u mijn artikel lezen uit de E-zine. Dit zal in wezen nemen u mee het podium op, zodat het uitroeien van tiener acne wanneer en voor iedereen. Bedankt en ik hoop dat ik van enige hulp geweest.

Met vriendelijke groet,

Gregory R.

Category: Gezond eten

Comments are closed.