Tiener Zits therapieën voor de vette huid

zorgvuldig schoonmaken uw ontmoeting 2 keer per werkdag gebruik te maken van een zacht reinigingsmiddel en warmte h2o. Reinigingsmiddelen kan worden waargenomen bij de drogist. Kies een reinigingsmiddel speciaal voor de vette huid of tegenkomen items die de uitdrukking ‘noncomedogenic’ op het etiket te nemen. Noncomedogenic goederen bevatten weinig of geen olie. Dep je ervaring droog met een comfortabele stof. Vermijd het schrobben van uw ontmoeting. Gebruik een-drank toner direct na het reinigen van uw confronteren om olie creatie te verminderen en draai poriën.

Natuurlijke ingrediënten van dit soort als toverhazelaar kan gebruik worden gemaakt van een toner. Voor mensen met een gevoelige huid, toverhazelaar is mild en troostend. U kunt toverhazelaar verkrijgen bij de meeste drogisterijen en supermarkten. Ook lijken voor toners en andere huidverzorging oplossingen die toverhazelaar bestaan. Meer all-natuurlijke stoffen die kunnen worden gebruikt als gezicht toner bevatten aloë en appelsap gecombineerd met limoensap.

Around-the-counter acne-behandeling merchandise die benzoyl perioxide en salicylzuur hulp strijd huidige puistjes te hebben wanneer het vermijden van nieuwe soorten. Gebruik puistjes behandelingen zoals aangegeven op het etiket. Als de poriën en de huid verandert in droog, staken of alleen gebruiken op gebieden waar breakouts hebben voorgedaan. Prescription puistjes behandeling van plan deze soorten als Accutane, antibiotica en steroïde injecties zijn ook beschikbaar als u vaak of extreme breakouts. Praat met uw dermatoloog voor meer informatie over receptplichtige acne oplossingen.

klei of modder maskers helpen nemen van olie uit de poriën te beschermen tegen puistjes breakouts. Gebruik een masker het moment dat een 7 dagen om te houden huid willen schoon en vlekvrij kosteloos helpen. Meng eiwit, gekookte havermout, stukjes appel en citroensap om een ​​gezichtsmasker te maken op eigendom. Het masker moet worden gebruikt om het behandelen en nog gedurende ten minste 15 minuten tot aan het masker begint te drogen en barsten. Om het masker te verwijderen, wassen ervaring in warm drinkwater en dep ze droog met een zachte doek. Toepassing een olie-vrije moisturizer daarna om de poriën en uitdroging van de huid te verminderen.

Bescherm uw ontmoeting van lange termijn breakouts door sportief een olie-vrije moisturizer die een SPF van 15 of hoger heeft. Zonlicht kan talg olie schepping, die zits aanmoedigt maximaliseren. Was je haar meestal om de olie op je haar af te wenden van het verwerven van op je gezicht. Als u deel te nemen aan atletiek dit soort als voetbal of honkbal, gebruiken reis gezichtsreiniger doekjes tot het afsluiten van extra zweet en olie van uw deal met, nek en rug.

Category: Gezond eten

Comments are closed.