Tips voor de Plaats van het werk Fat Decline Wedstrijden

Vooruitlopend op je begint uw werkplek pond daling wedstrijd, converseren om je menselijke bronnen directeur over wat is beschikbaar voor jou en andere medewerkers aan beide even motiveren en echt je aan te moedigen in uw pond reductie doelstellingen. Het is echt een mogelijkheid dat uw organisatie en / of uw wellness verzekeraar hebben apparatuur beschikbaar om u te helpen met uw plan.

Als u aspect van een kleinere onderneming die niet kunnen hebben als een heleboel gezonde levende prikkels, vraag je menselijke vermogen officer of uw manager als andere prikkels om uw software rollen worden aangeboden. Een strategie is om te vragen dat een selectie van vakantie of particuliere enkele uren om iedere deelnemer in uw aanvraag worden verleend. Of vragen of je een kilo Watchers assemblage kunnen regelen voor uw organisatie.

Het is echt het beste als elke persoon in uw bedrijf gewichtsvermindering wedstrijd heeft een nog deel te nemen onderwerp. Dat wijst formuleren lichaamsgewicht daling pakketten die zal werken voor absoluut iedereen.

Een persoon manier om te komen met een overgewicht daling programma dat werkt voor alle leden is om een ​​ervaren komen helpen. Neem contact op met uw gemeenschap medisch centrum, wellness afdeling of landbouwvoorlichting om te zien of er een diëtist op team die kunnen optreden, voor geen prijs of tegen een kleine vergoeding breken midden van alle leden, om u te helpen maaltijd programma’s te formuleren. Hebben de diëtist integreren gezonder uitdagingen – zoals het eten van het raadzaam porties groenten en greens elke individuele dag -. Naar je wedstrijd

Als alle leden zijn aangenaam, maak een Weight Watchers of andere overgewicht verminderen assemblage deel van het probleem, of het bezit komen van Ponden Watchers om een ​​vergadering te regelen bij uw onderneming.

De oefening is een belangrijke kwestie in elk lichaam gewichtsvermindering wedstrijd. Verdienen vertrouwen de leden zijn opleiding – en uit te werken naar behoren – is van vitaal belang

.

Wandelen is de meest betaalbare, eenvoudige lichaamsbeweging beschikbaar. Routine moment gedurende de werkdag voor medewerkers om een ​​tien-tot 15-ogenblik wandeling overwegen, en gebruiken hun deelname als deel van de wedstrijd.

U kunt ook in het bezit komen van uw human resources afdeling of verzekering plan vervoerder om te zien of een gezondheids-en fitnesscentrum lidmaatschap is deel van uw totale ziektekostenverzekering plan plan, en als het is, gebruiken een bezoek aan het fitnesscentrum als deel van de wedstrijd.

Een bijzonder van de meest veeleisende stukken van een werkplek gewichtsverlies wedstrijd is de beloning voor de winnaar. Van de opleiding, 1 van de eenvoudigste technieken om deze uitdaging te omzeilen is om te veranderen uw kantoor overweegt over winnaars en verliezers.

Relatief dan het voldoen aan de ‘grootste verliezer’ elk individu 7 dagen of periode van dertig dagen, waarom niet moeilijkheden dat de aspirant leveren voor elke deelnemer te komen nemen? Hebben een staf conferentie een keer per week waarin je uitzoeken deelnemers die elk van de problemen van de week hebben voldaan. Hieronder staan ​​een handvol problemen om mee te beginnen uit:

Realiseer respondenten die een gezondere lunch gebracht om te werken voor de 7 dagen. Beloon ze allemaal met een evenwichtige dessert.

Begrijp respondenten die een groente of fruit ze ervaren op geen enkele manier geprobeerd met behulp van tevoren om de klus te klaren voor de lunch of een snack gebracht.

Zoek uit individuen die elke individuele dag van de 7 dagen gelopen voor de duur van hun pauzes. Beloon ze met stappentellers of flessen water.

Zoek uit medewerkers die consumeren meer drinkwater ook al bij het bedrijf.

Herken leden die hun cholesterol hebben verminderd, bloedsuikerspiegel of bloed kracht. Vraag uw welzijn verzekeraar of menselijke middelen voor verder-unieke beloningen voor deze deelnemers.

Category: Dieten

Comments are closed.