Tips voor Shiny White Enamel

Blijf weg van of beperken van voedingsmiddelen, dranken en stoffen die uw tanden kunnen bevlekken. Deze lijst bestaat uit tabaksartikelen, espresso, donkere cola en rode wijn. Als je dat doet genieten, zorg ervoor dat u daarna meteen poetsen. Als je niet kan poetsen bij de tweede, eet een appel, ongekookt worteltjes of selderij u kunt ook een aantal suikervrije kauwgom kauwen tot het bedrag van verkleurende stoffen nog steeds links op je tanden te verminderen. Bij het consumeren kleuring drankjes, genieten ze door middel van een rietje om het bedrag van spreken verminderen om met je tanden.

verkrijgen bleken producten en oplossingen van een supermarkt te houden of apotheek. Het gaat daarbij om tandpasta met whitening makelaars, strips en whitening kits. U kunt ook een selfmade whitener gebruiken door zwiepende appelazijn rond in je mond elke individuele werkdag. De azijn doodt ook microben. Een aanvullende behandeling die mogelijk al mogelijk in uw pantry is zuiveringszout. Maak een pasta van zuiveringszout en water en bestrijk met het het moment dat een week. Als je naar een beslissing tot specialist bleken ondergaan, communiceren met uw tandarts. In-werkplek kan behandeling opties werken tot $ 650 speciaal gemaakt take-home kits verscheidenheid tussen $ 100 en $ 400.

Brush consequent, vooral kort na voedingsmiddelen. Ook borstel te beginnen met punt in de ochtend om zich te ontdoen van micro-organismen en voor het slapengaan om maaltijden te stoppen wordt in contact maken met met uw tand ‘s nachts. Floss althans zodra elke dag. Onthouden van balde of slijpen van uw tand. Neem een ​​kijkje op uw tandarts twee keer per kalenderjaar. Correcte tandheelkundige hygiëne kan helpen om je tanden te behouden van beginnen te verkleuren en kunnen tanden en tandvlees ziekte (die ook de algehele look van uw tanden bederven) te voorkomen.

Category: Gewichtsverlies

Comments are closed.