Tips voor veel betere Oraal: Verbetering van uw algehele gezondheid Voor Cleaner Enamel

heel handig feiten onder

Eindig je kiespijn van tevoren blijkt, niet alleen direct na haar plaats! Nu kunt u deze verbeterde orale welzijn aanbevelingen begrijpen voor kosten-vrij en de instandhouding van uw tanden!

Dure Pal,

Bent u ontdaan van onnodige bezoeken aan de tandarts een tand dilemma? Nadenken hoe je het rot voor op de extractie en onnodige vulling kan voorkomen?

Effectief Ive verworven aantal zeer goede ideeën die uw mondelinge wellness zal profiteren van vandaag! Begin volgende hen vandaag en u en andere mensen zullen een onderscheid opmerken.

Tandenpoetsen

p Er zijn een groot deel van de tandenborstels die er zijn, maar je moet maken gegarandeerd de 1 die u gebruikt heeft het aanhangende kenmerken:.

 1. Maak alle vertrouwen in de haren zijn niet ook vast-medium te glad haren zijn fantastisch voor de job en minder zeer waarschijnlijk resulteren in verwondingen
 2. Transformeer je tandenborstel iedere drie maanden als leidraad-passen extra vaak als u merkt dat de borstelharen versleten en ervaring uit de buurt van elke andere!
 3. elektronische tandenborstels zijn vrij groot voor zodat u borstel je tanden voor de minimaal vereiste tijd van 2 minuten-alles een stuk minder en je bent het compromitteren van uw mondelinge welzijn en het genereren van het veel meer waarschijnlijk om een ​​kiespijn krijgen!
 4. Als je investeert in een elektrische tandenborstel, mijn leiding is krijgt een roterende slechts een van dit soort als Oral-B, sommige rapporten vertonen zoals tandenborstels zijn veel beter in het uitroeien van plaque dan elke andere toothbrushs daar!
 5. Als je gegeten hebt of had een suikerhoudende verbruiken je hebt om uit te houden op minimaal een uur vlak voordat je inspannen om je tanden poetst het glazuur zal ongelooflijk zacht en je tanden poetsen dan zal uiteraard weg te nemen en je verliest een beetje van uw tand.
 6. Wanneer u uw tanden hebt voltooid, geen test om je mond

Flossen tegen interdentale tandenborstels

Deze zullen beter dan je tandenborstel in het schoonmaken doen inzake van uw email.

 1. interdentale borstels worden verbeterd dan floss als de haren elke verdieping van een tand los van tandvorm, die flossen op je eigen kunnen niet volbrengen kan bereiken.
 2. Zorg ervoor dat je wat hulp te krijgen op optie van borstels als ragers zijn er in vele afmetingen volgens de afmetingen van de kloof tussen uw email.
 3. interdentale borstels zijn uitzonderlijk voor slachtoffers van gingivitis, kunt u eventueel een beetje bloeden de 1e meerdere malen dat u gebruikt hen, maar youll voordeel in de langdurige werken.

Mondwater

Mondwater is nu bijna een verplichting op te nemen in uw mondgezondheid en fitness routine .

 1. Ze werken ongelooflijk goed voor mensen die lijden aan slechte adem (halitose) als ze een antibacteriële dat deze verschrikkelijke adem micro-organismen zal verminderen bevatten.
 2. meeste bevatten fluoride die belangrijk vooral als youre op zoek naar een holte voorkomen vordert. Er is een cruciaal handel van ionen die optreedt tussen uw tanden en fluoride die resultaten in een aanzienlijk krachtiger tand tegen zure aanvallen.
 3. Gebruik na het tandenpoetsen en ook op bepaalde situaties gedurende de werkdag zoals voorgesteld op de dosering.

Tooth stainers

Er zijn twee items die je glazuur zal vlekken die je echt moet beperken als je wilt dat briljante bereiken witte glimlach.

Dranken-algemeen thee en koffie

Roken-die ook kan leiden tot orale meeste vormen van kanker

Eten Gevallen

Het is belangrijk niet te snack hele werkdag met name als je verduren tand pijn veel. Bijna alle dingen die je proberen te eten wordt omgezet in zuur door microben in je mond, die je tandglazuur / dentine / pulp (gebaseerd op welk aspect wordt belicht)

Wat u wilt doen is het beperken van de frequentie aanvalt van aanvallen.

 1. Blijf bij het nemen van op voedsel-momenten bv. drie voedingsmiddelen een werkdag
 2. Als je een zoetekauw bent, probeer te snoepen precies goed voor of net na de maaltijd, op die manier beperkt u het zuur aanvallen om je glazuur.
 3. check out om koolzuurhoudende dranken alleen bij de maaltijden te consumeren, zelfs als het bevat nul suiker , het zuur in de conserveringsmiddelen is meer dan genoeg om je glazuur verstoren.
 4. Sticky suikers zijn ergste voor tand als zij verwerven lang om haar alles over frequentie te verwijderen en verscheidenheid van suiker verbruikt.

slag verbeteren van uw mondgezondheid deze dagen door latere deze aanbevelingen en lokaliseren out extra op deze hub onderstaande webpagina’s.

Om uw mondelinge prestatie

Amos.

Category: Gezond eten

Comments are closed.