Tomaten en lycopeen – Hoe acne en puistjes te behandelen

Bij het zoeken naar keuze zits therapieën , wij over het algemeen blik voor normaal, doe-het-zelf huid producten. Vaak, deze komen uit groenten en fruit, die steun, omgaan met acne, puistjes en huidaandoeningen zo mooi als aan te moedigen om het vergroten van onze algemene welzijn.

Ongeacht of youre een tiener of een volwassene, acne beïnvloedt meer dan 80% van ons, en onze voeding kan een belangrijke baan speelt in het resultaat in, genezing en preventie van puistjes en pukkels.

Lycopeen

Tomaten zijn geweldig voor onze poriën en de huid! Gevuld met rijke antioxidanten, ze helpen om onze cellen te repareren, en de invoering van een heleboel vitamine C en lycopeen in ons systeem. Lycopeen houdt onze huid en onze huid houdt van lycopeen, maar wat is lycopeen?

Lycopeen is een antioxidant dat de tomaat zijn levendige rode kleur die een aantal zeer effectieve winsten kenmerkt biedt. Niet alleen ik het erg goed voor onze geest en immuunsysteem, lycopeen heeft ook een aantal uitstekende poriën en de huid beloningen en

 • Het stimuleert onze huid zuivere huid defensiecomponent (SPF), die ons beschermt tegen de schadelijke stralen van het zonlicht dat kan aanzienlijk en voortijdig ouder worden onze huid .
 • Het helpt bij de creatie, promotie en regeneratie van de huidcellen waardoor aa veel meer zelfs, jeugdige fysieke verschijning aan de huid, het versterken van textuur.
 • Het zal ook helpen om collageen genereren , dat is wat biedt onze huid een voller, helderder visuele aantrekkingskracht.
 • poriën

  Grote poriën zijn niet alleen veel meer ontdekken een merkbare in de grootte van uw poriën.

  Lessen roodheid veroorzaakt door acne

  Tomaten zijn een organische anti-inflammatoire , wanneer de twee geconsumeerd en gebruikt lokaal. Om werkelijk te steunen verminderen de roodheid dicht bij uw plaatsen, dep de locatie met het sap van een tomaat en vertrekken de sit gedurende enkele minuten. Als uw oplaaien daadwerkelijk wordt ontstoken, kan je goed wilt doen dit 2 keer per dag alleen maar positief op een schoon wattenschijfje of mousseline stof gebruiken. Als je je armen te gebruiken, worden gewaarborgd om hen allereerste schoon en altijd gebruiken om schoon te maken de poriën en de huid!

  opdrogen van de vette huid

  Degenen onder ons met.

  opdrogen van zits

  Op sommige momenten, de beste manier om zich te ontdoen van een puistje op de halte van je neus naar drogen out . Tomaten kan behoorlijk droog zijn als direct op de huid, om deze reden waarom ze zorgen voor een vette huid zo heel goed, maar gebruik ze lokaal en je kon afsluiten met een zeer droge huid in feite en geheel nieuwe problemen!

  Dat gezegd, als je die ene plek die je echt nodig om ‘s nachts drogen, beschermen met tomaat pulp en laat gedurende ongeveer een uur. Poging om alleen het adres van de getroffen gebied en niet om het te ontvouwen over je gezicht je niet meer wilt dan droog de rest van je gezicht!

  Natuurlijke vitaminen in tomaten

  Als u op de verpakking van uw winkel verworven acne producten, de meeste over het algemeen zul je ontdekken vitaminen A en C allebei van die welke zijn waargenomen in rauwe tomaten, evenals vitamine K.

  • Vitamine A ook erkend als, is belangrijk voor uw totale algehele gezondheid, van evenwichtige ski en botten om de spieren ook. Het laat produceren en te herstellen collageen, wat houdt de elasticiteit van onze huid. Het is ook geweldig op de re-hydrateren van droge huid.
  • Vitamine K maakt het mogelijk om rosacea (roodheid van de huid) te behandelen en is uitstekend voor het vervagen van donkere pigmentatie en acne littekens.

  Tomaten in de winkel gekochte goederen

  p Er zijn hele reeksen van producten en oplossingen komen nu die er te verkrijgen in uw lokale winkels opgebouwd uit (te identificeren maar meerdere!) betekent je poriën en de huid is niet alleen het krijgen van een veel meer organische en natuurlijke vitaminen, zowel een volledige tal van andere positieve aspecten op het exacte tijdstip!

  Als je hoofd naar je keuken ideaal nu, je zal naar alle waarschijnlijkheid een tomaat of twee. Theyre makkelijk genoeg om te verschijnen en door zijn lage kosten voldoende te krijgen. Als youre net aanbrengen van de sappen als onderdeel van uw poriën en regime huid behandeling, kunt u proberen om te eten de nog overgebleven tomaat in salades en sauzen, de vruchten te plukken, zowel binnen als buiten. Je zou zelfs kunnen overwegen het verhogen van uw eigen als je weer het toelaat!

  Category: Supplementen

  Comments are closed.