Tong Fysieke oefeningen voor snurken

Gezien het feit dat al in 1893, de artsen zijn het maken van constructies en behandeling plannen om te beschermen tegen snurken. Er had martelende eenheden die de kaak met draad en leer-based dicht geweest. Er zijn kin beperkingen die vastgebonden aan je borst, zodat je kin was niet in staat om te vallen geweest. Artsen hebben geëxperimenteerd met het toedienen sclerotisch en paraffine injecties in de zachte smaak van snurkers. Dit was bedoeld om littekenweefsel dat weg zou doen met snurken te genereren. De resultaten van deze producten en technieken was minder dan fascinerend.
Zoals oudere mensen in de huidige maatschappij de meeste van onze slaapproblemen leugens in ons hoeft te hebben om te onderhouden met onze snelle tempo leven. We krijgen de klus te klaren en een heleboel van enkele uren per dag en echt voldoende rust krijgen. We eten op de weg, meestal vettig, onevenwichtig maaltijden. We tijd voor training maken nooit en zwaarlijvig. Het roken van sigaretten en het teveel gebruik van alcohol ook genieten van een doel. Al deze variabelen invloed hebben op hoe we slapen en hebben een directe correlatie met snurken.

Tong routines hebben een gemengde naam verkregen. De American Journal of Respiratory en Crucial Care Drugs (Could 2009) toonde een onderzoek screenen van de efficiëntie van de tong trainingen op snurkers. Onderzoeker Dr Geraldo Lorenzi-Filho van de Universiteit van Sao Paolo in Brazilië onderzocht 31 controle proefpersonen. Ze waren beschadigd in twee teams de eerste werd geleverd een schema van tong en keel uit te werken om zich aan per week. De volgende was de regiegroep gepresenteerd ademhaling en nasale fysieke oefeningen.
De voordelen van de onderzoeken gaf medische bewijs dat tong routines productief kan zijn in het verminderen en zelfs stoppen van de intensiteit van het snurken. Na drie maanden, acht personen uit de eerste groep geïnformeerde veel beter snooze en lichter snurken. Twee onderwerpen waren helemaal vast van OSA. Dit opent de deur naar aanvullende verslagen tot een definitieve conclusie op grotere schaal te krijgen.

Sommige tong workout routines uit te voeren om de spiergroepen van de kaak te verbeteren. Om dit te realiseren, zou je een beetje iets (een potlood of pen bijvoorbeeld) waarbij je glazuur gedurende tien minuten clinch of totdat uiteindelijk uw kaak is pijnlijk vlak voor het slapen gaan. Ook kauwgom net voor het slapen gaan tot aan de kaak wordt offerte helpt om de spiermassa die het behoud van de maand gesloten.

draai

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.