Tong Routines om steun je voorkomen Snurken

Deze stukken kunnen amusant om te zien, maar ze kunnen fantastische steun geven voor een snurker. U kunt deze routines verschillende situaties al doen via de werkdag.

Voor het eerste stuk, steek je tong uit zo veel als je kunt. Houd deze plek voor een handvol seconden voorsprong op het kalmeren van je tong nog maar eens. Aankomende, steek je tong en overwegen contact opnemen met uw kin met de punt van het. Denk dan eens aan te raken je neus. Je moet echt Herhaal deze 3 oefeningen 10 keer over.

Voor de volgende tong uit te breiden, de lepel houden rechtstreeks overal om je tong en proberen te duwen de lepel afwezig door de uitbreiding van je tong. Ontspan voor tong voor een klein, terwijl zich vervolgens uit en het verwerven van het weer in continu zo snel als je kunt.

je mond open in een grote cirkel, en trace uw tong dicht bij je lippen. Handhaven in contact komen met op alle momenten, hoewel je dit uitvoeren, ook al is het langzaam op 1. Herhaal dit een aantal keren.

Een volgende oefening resulteert in een beetje geluid. Terwijl je je mond stijf dicht, maak luid slurpen geluiden zonder het genot van een vloeistof om mee te beginnen. Je lippen kan eventueel echt het gevoel divers dan gewone als je veel te veel van deze oefeningen die je kunt stoppen wanneer je lippen beginnen te tintelen.

Deze oefeningen die de tong en uw stem te betrekken kan aangenaam en onderhoudend. Begin door in principe het openen en sluiten van de mond tijdens het gebruik van je stembanden. Je zal sluiten met een beetje iets te klinken als een terugkerende ‘ma-ma.’ Dan moet je om te zeggen verschijnt noten beginnen in de ”la-la’ type.

Maak de laatste klanken zo snel als waarschijnlijk, maar met zo veel precisie in uitspraak als je kunt. Hechten dan aan door een ‘ka-ka ‘geluid, dan is een’ ka-la’ audio. Hebben deze in te krijgen, herhalen ze tal van situaties met behoud van snelheid en precisie. Zich te houden aan door gorgelen met warm h2o zo luid mogelijk. Na het doen van deze stukken voor enige tijd, zal u een verlaagde hoeveelheid geld en luidheid van snurken te ontdekken.

Category: Gewichtsverlies

Comments are closed.